×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 14: Dycke over haar leven met boer Jos

Vriendin 14: Dycke over haar leven met boer Jos
31.03.2015 - Redactie Vriendin

‘Wij hadden alleen maar oog voor elkaar’


Ook zo genoten van de finale van Boer zoekt vrouw? Altijd spannend om te zien wie samen overblijven. Vriendin blikt iets verder terug: naar de populaire boer Jos (54), die vijf jaar geleden verliefd werd op Dycke (50). “Wij zijn zo strontgek op elkaar dat we elkaar niet snel meer zullen loslaten.”

Dycke: “Het moment waarop ik Jos voor het eerst op tv zag, kan ik me nog goed herinneren. Ik keek bijna nooit naar Boer zoekt vrouw, eerlijk gezegd vond ik de meeste boeren sociaal nogal onhandig. Maar op die zondag waren mijn dochters Anouk en Nicky, toen zestien en veertien, bij mijn ex-man. Voordat ze ’s avonds terugkwamen, wilde ik een kastje klaar hebben dat ik bij Ikea
had gekocht. Ik had alle delen op de vloer uitgestald en wilde net beginnen, toen ik dacht: wat is het hier stil, laat ik de tv aanzetten. Ik zag direct de oproep van Jos. Alsof het zo moest zijn. Ik keek in de blauwe ogen van een best wel stoere man, die heel leuk bij een brandende vuurkorf zat. Hij was geen sociaal onhandige boer, ik vond hem een atypische verschijning in dat programma. Ik vroeg me meteen af hoe het mogelijk was dat deze man nog geen vrouw had.”

Lees het hele interview met Dycke in Vriendin 14 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Herinner jij je dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw nog?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 31 mrt '15 19:39

  Reactie: Nee
  Kijk ik niet .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CorrieO wo 1 apr '15 17:54

  Reactie: Ja
  Genoten weer!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marijke.rethans wo 1 apr '15 23:46

  Reactie: Ja
  ik heb genoten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Britje1 ma 6 apr '15 08:27

  Reactie: Ja
  Genoten maar nog nieuwsgieriger hoe dat verder is gegaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bwijnia1 do 9 feb '17 13:41

  Reactie: Ja
  Ja zeker, alle afleveringen gezien, maar de mooiste was de 1e , spanning en veel te zien, heb alle tijdschriften ook nog, Ben blij dat het weer begint, alhoewel ik de Nederlandse afleveringen met 10 boeren leuker vind dan de Internationale. maar dat is mijn persoonlijke keus natuurlijk.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |