×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 14: Dycke over haar leven met boer Jos

Vriendin 14: Dycke over haar leven met boer Jos
31.03.2015 - Redactie Vriendin

‘Wij hadden alleen maar oog voor elkaar’


Ook zo genoten van de finale van Boer zoekt vrouw? Altijd spannend om te zien wie samen overblijven. Vriendin blikt iets verder terug: naar de populaire boer Jos (54), die vijf jaar geleden verliefd werd op Dycke (50). “Wij zijn zo strontgek op elkaar dat we elkaar niet snel meer zullen loslaten.”

Dycke: “Het moment waarop ik Jos voor het eerst op tv zag, kan ik me nog goed herinneren. Ik keek bijna nooit naar Boer zoekt vrouw, eerlijk gezegd vond ik de meeste boeren sociaal nogal onhandig. Maar op die zondag waren mijn dochters Anouk en Nicky, toen zestien en veertien, bij mijn ex-man. Voordat ze ’s avonds terugkwamen, wilde ik een kastje klaar hebben dat ik bij Ikea
had gekocht. Ik had alle delen op de vloer uitgestald en wilde net beginnen, toen ik dacht: wat is het hier stil, laat ik de tv aanzetten. Ik zag direct de oproep van Jos. Alsof het zo moest zijn. Ik keek in de blauwe ogen van een best wel stoere man, die heel leuk bij een brandende vuurkorf zat. Hij was geen sociaal onhandige boer, ik vond hem een atypische verschijning in dat programma. Ik vroeg me meteen af hoe het mogelijk was dat deze man nog geen vrouw had.”

Lees het hele interview met Dycke in Vriendin 14 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Herinner jij je dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw nog?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 31 mrt '15 19:39

  Reactie: Nee
  Kijk ik niet .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CorrieO wo 1 apr '15 17:54

  Reactie: Ja
  Genoten weer!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marijke.rethans wo 1 apr '15 23:46

  Reactie: Ja
  ik heb genoten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Britje1 ma 6 apr '15 08:27

  Reactie: Ja
  Genoten maar nog nieuwsgieriger hoe dat verder is gegaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bwijnia1 do 9 feb '17 13:41

  Reactie: Ja
  Ja zeker, alle afleveringen gezien, maar de mooiste was de 1e , spanning en veel te zien, heb alle tijdschriften ook nog, Ben blij dat het weer begint, alhoewel ik de Nederlandse afleveringen met 10 boeren leuker vind dan de Internationale. maar dat is mijn persoonlijke keus natuurlijk.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!