×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 14: Dycke over haar leven met boer Jos

Vriendin 14: Dycke over haar leven met boer Jos
31.03.2015 - Redactie Vriendin

‘Wij hadden alleen maar oog voor elkaar’


Ook zo genoten van de finale van Boer zoekt vrouw? Altijd spannend om te zien wie samen overblijven. Vriendin blikt iets verder terug: naar de populaire boer Jos (54), die vijf jaar geleden verliefd werd op Dycke (50). “Wij zijn zo strontgek op elkaar dat we elkaar niet snel meer zullen loslaten.”

Dycke: “Het moment waarop ik Jos voor het eerst op tv zag, kan ik me nog goed herinneren. Ik keek bijna nooit naar Boer zoekt vrouw, eerlijk gezegd vond ik de meeste boeren sociaal nogal onhandig. Maar op die zondag waren mijn dochters Anouk en Nicky, toen zestien en veertien, bij mijn ex-man. Voordat ze ’s avonds terugkwamen, wilde ik een kastje klaar hebben dat ik bij Ikea
had gekocht. Ik had alle delen op de vloer uitgestald en wilde net beginnen, toen ik dacht: wat is het hier stil, laat ik de tv aanzetten. Ik zag direct de oproep van Jos. Alsof het zo moest zijn. Ik keek in de blauwe ogen van een best wel stoere man, die heel leuk bij een brandende vuurkorf zat. Hij was geen sociaal onhandige boer, ik vond hem een atypische verschijning in dat programma. Ik vroeg me meteen af hoe het mogelijk was dat deze man nog geen vrouw had.”

Lees het hele interview met Dycke in Vriendin 14 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Herinner jij je dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw nog?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 31 mrt '15 19:39

  Reactie: Nee
  Kijk ik niet .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CorrieO wo 1 apr '15 17:54

  Reactie: Ja
  Genoten weer!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marijke.rethans wo 1 apr '15 23:46

  Reactie: Ja
  ik heb genoten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Britje1 ma 6 apr '15 08:27

  Reactie: Ja
  Genoten maar nog nieuwsgieriger hoe dat verder is gegaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bwijnia1 do 9 feb '17 13:41

  Reactie: Ja
  Ja zeker, alle afleveringen gezien, maar de mooiste was de 1e , spanning en veel te zien, heb alle tijdschriften ook nog, Ben blij dat het weer begint, alhoewel ik de Nederlandse afleveringen met 10 boeren leuker vind dan de Internationale. maar dat is mijn persoonlijke keus natuurlijk.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |