×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 13: Jannie vocht voor het leven van haar ongeboren baby, maar verloor de strijd

Vriendin 13: Jannie vocht voor het leven van haar ongeboren baby, maar verloor de strijd
25.03.2015 -

‘Toen ik na tien dagen bijkwam, was mijn baby al geboren’


Jannie (48) werd zo ziek, dat haar leven en dat van haar ongeboren kind in gevaar kwam. Haar dochter Sabine kwam levenloos ter wereld. Jannie vindt het fijn dat er een nieuw gezondheidsfonds is dat zich hard maakt voor onderzoek naar babysterfte. “Er is nog een wereld te winnen.”

Tijdens de zwanger- schap en bevalling van Jannie ging het mis, gruwelijk mis. Haar dochter Sabine kwam met ruim 23 weken zwangerschap levenloos ter wereld. Inmiddels is het vijftien jaar geleden dat deze intens verdrietige gebeurtenis plaatsvond, maar Jannie (48) en haar man Cor (48) leven nog iedere dag met het verlies. Jannie is opgelucht dat er nu eindelijk een fonds is dat zich inzet voor meer wetenschappelijk onderzoek, met als doel babysterfte terug te dringen.

Lees het hele verhaal van Jannie in Vriendin 13.

Plaats een reactie

Herken jij je in het verhaal van Jannie en waarom?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_1094414300622983 do 26 mrt '15 19:55

  Reactie: Nee
  zal zelf nooit zo'n verhaal in het openbaar vertellen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marijke1969 ma 30 mrt '15 09:28

  Reactie: Ja, omdat...
  ook ik ons eerste kindje kwijt ben na een dramatische gebeurtenis als het HELLP syndroom. Ook ik had een vroedvrouw die mij niet eerder wilde zien als na het pinksterweekend ,en toen was het te allemaal te laat ,uiteindelijk .dit alles is bijna 18jaar overleden ons meisje Sharona heeft niet bij ons mogen zijn.veel sterkte voor ieder die dit heeft moeten doorstaan.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!