×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 13: Niemand weet dat Sonja boven haar stand leeft en schulden heeft

Vriendin 13: Niemand weet dat Sonja boven haar stand leeft en schulden heeft
24.03.2015 -

“Anderen denken dat ik het goed voor elkaar heb, dat maakt me happy”


Single moeder Sonja (34) kan rondkomen, maar ruimte voor extra’s is er niet. Toch geeft ze veel geld uit. De schulden die ze maakt, hebben haar al haar huwelijk gekost en nu ook bijna haar huis. “Als kind had ik me voorgenomen dat ik een luxer leven zou gaan leiden dan mijn ouders.”

Sonja: “Het ergste is: ik durf er met bijna niemand over te praten. Alleen mijn ex weet hoe het zit. Mijn vriendinnen zouden het niet begrijpen, ik ben altijd degene met de dure tassen en de nieuwste woonaccessoires. En die altijd aandringt om te gaan shoppen, dure wijn te drinken op een terras en dan ook nog lekker tapas erbij te bestellen. Alles kan bij mij. Ze zouden me voor gek verklaren dat ik me enkel voor de show, de buitenkant, in de schulden heb gestoken. Maar mijn lifestyle geeft me zo veel zelfvertrouwen.”

Lees het hele verhaal van Sonja in Vriendin 13.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Herken jij je in het verhaal van Sonja?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 24 mrt '15 13:22

  Reactie: Nee
  Jammer dat de mening van anderen zo belangrijk voor haar is. Belangrijker dan schulden hebben. 's Nachts wakker liggen maar de buitenwereld mag niets weten, bizar !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 24 mrt '15 17:40

  Reactie: Nee
  Je hoeft je hele hebben en houwen niet op tafel te gooien dus waarom zou je het vertellen. Misschien dat jij die vriendinnen ook op kosten jaagt als jij ze dwingt om ook op grote voet te leven. Zie er eens ook eens achter te komen of het echte vriendinnen zijn of dat het misschien alleen maar klaplopers zijn die alleen maar op jouw zak leven.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!