×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 13: Niemand weet dat Sonja boven haar stand leeft en schulden heeft

Vriendin 13: Niemand weet dat Sonja boven haar stand leeft en schulden heeft
24.03.2015 -

“Anderen denken dat ik het goed voor elkaar heb, dat maakt me happy”


Single moeder Sonja (34) kan rondkomen, maar ruimte voor extra’s is er niet. Toch geeft ze veel geld uit. De schulden die ze maakt, hebben haar al haar huwelijk gekost en nu ook bijna haar huis. “Als kind had ik me voorgenomen dat ik een luxer leven zou gaan leiden dan mijn ouders.”

Sonja: “Het ergste is: ik durf er met bijna niemand over te praten. Alleen mijn ex weet hoe het zit. Mijn vriendinnen zouden het niet begrijpen, ik ben altijd degene met de dure tassen en de nieuwste woonaccessoires. En die altijd aandringt om te gaan shoppen, dure wijn te drinken op een terras en dan ook nog lekker tapas erbij te bestellen. Alles kan bij mij. Ze zouden me voor gek verklaren dat ik me enkel voor de show, de buitenkant, in de schulden heb gestoken. Maar mijn lifestyle geeft me zo veel zelfvertrouwen.”

Lees het hele verhaal van Sonja in Vriendin 13.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Herken jij je in het verhaal van Sonja?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 24 mrt '15 13:22

  Reactie: Nee
  Jammer dat de mening van anderen zo belangrijk voor haar is. Belangrijker dan schulden hebben. 's Nachts wakker liggen maar de buitenwereld mag niets weten, bizar !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 24 mrt '15 17:40

  Reactie: Nee
  Je hoeft je hele hebben en houwen niet op tafel te gooien dus waarom zou je het vertellen. Misschien dat jij die vriendinnen ook op kosten jaagt als jij ze dwingt om ook op grote voet te leven. Zie er eens ook eens achter te komen of het echte vriendinnen zijn of dat het misschien alleen maar klaplopers zijn die alleen maar op jouw zak leven.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |