×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 13: Niemand weet dat Sonja boven haar stand leeft en schulden heeft

Vriendin 13: Niemand weet dat Sonja boven haar stand leeft en schulden heeft
24.03.2015 -

“Anderen denken dat ik het goed voor elkaar heb, dat maakt me happy”


Single moeder Sonja (34) kan rondkomen, maar ruimte voor extra’s is er niet. Toch geeft ze veel geld uit. De schulden die ze maakt, hebben haar al haar huwelijk gekost en nu ook bijna haar huis. “Als kind had ik me voorgenomen dat ik een luxer leven zou gaan leiden dan mijn ouders.”

Sonja: “Het ergste is: ik durf er met bijna niemand over te praten. Alleen mijn ex weet hoe het zit. Mijn vriendinnen zouden het niet begrijpen, ik ben altijd degene met de dure tassen en de nieuwste woonaccessoires. En die altijd aandringt om te gaan shoppen, dure wijn te drinken op een terras en dan ook nog lekker tapas erbij te bestellen. Alles kan bij mij. Ze zouden me voor gek verklaren dat ik me enkel voor de show, de buitenkant, in de schulden heb gestoken. Maar mijn lifestyle geeft me zo veel zelfvertrouwen.”

Lees het hele verhaal van Sonja in Vriendin 13.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Herken jij je in het verhaal van Sonja?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 24 mrt '15 13:22

  Reactie: Nee
  Jammer dat de mening van anderen zo belangrijk voor haar is. Belangrijker dan schulden hebben. 's Nachts wakker liggen maar de buitenwereld mag niets weten, bizar !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 24 mrt '15 17:40

  Reactie: Nee
  Je hoeft je hele hebben en houwen niet op tafel te gooien dus waarom zou je het vertellen. Misschien dat jij die vriendinnen ook op kosten jaagt als jij ze dwingt om ook op grote voet te leven. Zie er eens ook eens achter te komen of het echte vriendinnen zijn of dat het misschien alleen maar klaplopers zijn die alleen maar op jouw zak leven.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |