×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Miranda is getrouwd, maar of ze gelukkig is...?

Vriendin 11: Miranda is getrouwd, maar of ze gelukkig is...?
11.03.2015 - Redactie Vriendin

“Mijn ex is de liefde van m’n leven, mijn huidige man niet”


Twee jaar geleden trouwde Miranda (41) met Bas, de man die haar een veilig en stabiel leven biedt. Maar voor wie ze lang niet zo veel liefde voelt als voor haar ex. “Stiekem hoopte ik dat Harry de trouwzaal was binnengekomen en had geroepen: ‘Stop, Miranda is van mij!’”

Miranda: “Harry en ik ontmoetten elkaar met carnaval. Ik kom uit het noorden en was met vrienden mee naar Brabant, gehuld in een cowgirlpak. Die avond stond er ineens een cowboy naast me: Harry. ‘Je begrijpt dat ik een drankje voor jou ga bestellen’, lachte hij. Onze vrienden vonden onze matching outfits hilarisch en wij eigenlijk ook. Twee zielen, één gedachte, zeiden we. Het klikte, ook tussen onze vrienden en we gingen samen op kroegentocht. Eerst lacherig tussen de rest, maar later zonderden we ons af en volgde de eerste zoen, gevolgd door vele andere. Het was al licht toen ik naar het huis van mijn vriendin ‘zweefde’. Toen ik bij haar in de spiegel keek, schrok ik: mijn make-up was er compleet af, ik miste een nepwimper en mijn huid was bleek en vlekkerig. Ontmoette ik eindelijk een echt leuke man, zag ik er zo verlopen uit! Uitgeput na die intense avond viel ik in slaap op een matras op de grond. Na een paar uur werd ik wakker met hevige hoofdpijn. Maar die verdween spontaan toen ik mijn telefoon checkte. Harry had me meerdere lieve berichtjes gestuurd en wilde weten wanneer we elkaar weer zouden zien.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 11 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Herken jij je in dit verhaal?

    •  
    •  

1Reacties

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |