×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Miranda is getrouwd, maar of ze gelukkig is...?

Vriendin 11: Miranda is getrouwd, maar of ze gelukkig is...?
11.03.2015 - Redactie Vriendin

“Mijn ex is de liefde van m’n leven, mijn huidige man niet”


Twee jaar geleden trouwde Miranda (41) met Bas, de man die haar een veilig en stabiel leven biedt. Maar voor wie ze lang niet zo veel liefde voelt als voor haar ex. “Stiekem hoopte ik dat Harry de trouwzaal was binnengekomen en had geroepen: ‘Stop, Miranda is van mij!’”

Miranda: “Harry en ik ontmoetten elkaar met carnaval. Ik kom uit het noorden en was met vrienden mee naar Brabant, gehuld in een cowgirlpak. Die avond stond er ineens een cowboy naast me: Harry. ‘Je begrijpt dat ik een drankje voor jou ga bestellen’, lachte hij. Onze vrienden vonden onze matching outfits hilarisch en wij eigenlijk ook. Twee zielen, één gedachte, zeiden we. Het klikte, ook tussen onze vrienden en we gingen samen op kroegentocht. Eerst lacherig tussen de rest, maar later zonderden we ons af en volgde de eerste zoen, gevolgd door vele andere. Het was al licht toen ik naar het huis van mijn vriendin ‘zweefde’. Toen ik bij haar in de spiegel keek, schrok ik: mijn make-up was er compleet af, ik miste een nepwimper en mijn huid was bleek en vlekkerig. Ontmoette ik eindelijk een echt leuke man, zag ik er zo verlopen uit! Uitgeput na die intense avond viel ik in slaap op een matras op de grond. Na een paar uur werd ik wakker met hevige hoofdpijn. Maar die verdween spontaan toen ik mijn telefoon checkte. Harry had me meerdere lieve berichtjes gestuurd en wilde weten wanneer we elkaar weer zouden zien.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 11 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Herken jij je in dit verhaal?

    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!