×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Janny van der Heijden over haar zoons, haar scheiding en haar liefde voor koken

Janny van der Heijden over haar zoons, haar scheiding en haar liefde voor koken
10.03.2015 -

‘Ik ben een echte workaholic. En een doorzetter’


We kennen Janny van der Heijden (60) als het vrolijke jurylid bij Heel Holland bakt. Ze heeft alle reden om weer te lachen, maar dat is anders geweest. Een mislukte cosmetische ingreep én een moeilijke scheiding hebben haar gevormd. Janny: “Aan mijn zoons wil ik laten zien dat je nooit moet opgeven.”

Is je leven veranderd sinds Heel Holland bakt?
“Nou ja, ik blijf het gek vinden als mensen met me op de foto willen. Laatst ging ik in een brasserie een kopje koffie drinken met een vriendin. Daar stond een groepje tieners en die werden helemaal nerveus. Ik keek nog achterom, want ik dacht: wie loopt er dan achter ons? Mijn vriendin zei: ‘Dat is volgens mij voor jou.’ Terwijl ik nog zei van niet, kwamen ze inderdaad vragen of ze met me op de foto mochten. Grappig. Het is namelijk allemaal positief, dat is fijn. Er worden alleen weleens grapjes gemaakt over mijn strakke jasjes of de manier waarop ik een hand voor mijn mond houd als ik proef. Dat laatste deden ze zelfs na in het tv-programma Koefnoen!”

Lees het hele interview in Vriendin 11.

Plaats een reactie

Ken jij Janny?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 10 mrt '15 15:31

  Reactie: Ja
  In Heel Holland Bakt komt ze heel sympathiek op mij over. Iemand waarbij iedereen, of je nu man of vrouw bent, graag een kopje koffie, wijntje of borrel mee drinkt :-) Een stoere vrouw !
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!