×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Janny van der Heijden over haar zoons, haar scheiding en haar liefde voor koken

Janny van der Heijden over haar zoons, haar scheiding en haar liefde voor koken
10.03.2015 -

‘Ik ben een echte workaholic. En een doorzetter’


We kennen Janny van der Heijden (60) als het vrolijke jurylid bij Heel Holland bakt. Ze heeft alle reden om weer te lachen, maar dat is anders geweest. Een mislukte cosmetische ingreep én een moeilijke scheiding hebben haar gevormd. Janny: “Aan mijn zoons wil ik laten zien dat je nooit moet opgeven.”

Is je leven veranderd sinds Heel Holland bakt?
“Nou ja, ik blijf het gek vinden als mensen met me op de foto willen. Laatst ging ik in een brasserie een kopje koffie drinken met een vriendin. Daar stond een groepje tieners en die werden helemaal nerveus. Ik keek nog achterom, want ik dacht: wie loopt er dan achter ons? Mijn vriendin zei: ‘Dat is volgens mij voor jou.’ Terwijl ik nog zei van niet, kwamen ze inderdaad vragen of ze met me op de foto mochten. Grappig. Het is namelijk allemaal positief, dat is fijn. Er worden alleen weleens grapjes gemaakt over mijn strakke jasjes of de manier waarop ik een hand voor mijn mond houd als ik proef. Dat laatste deden ze zelfs na in het tv-programma Koefnoen!”

Lees het hele interview in Vriendin 11.

Plaats een reactie

Ken jij Janny?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 10 mrt '15 15:31

  Reactie: Ja
  In Heel Holland Bakt komt ze heel sympathiek op mij over. Iemand waarbij iedereen, of je nu man of vrouw bent, graag een kopje koffie, wijntje of borrel mee drinkt :-) Een stoere vrouw !
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |