×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Janny van der Heijden over haar zoons, haar scheiding en haar liefde voor koken

Janny van der Heijden over haar zoons, haar scheiding en haar liefde voor koken
10.03.2015 -

‘Ik ben een echte workaholic. En een doorzetter’


We kennen Janny van der Heijden (60) als het vrolijke jurylid bij Heel Holland bakt. Ze heeft alle reden om weer te lachen, maar dat is anders geweest. Een mislukte cosmetische ingreep én een moeilijke scheiding hebben haar gevormd. Janny: “Aan mijn zoons wil ik laten zien dat je nooit moet opgeven.”

Is je leven veranderd sinds Heel Holland bakt?
“Nou ja, ik blijf het gek vinden als mensen met me op de foto willen. Laatst ging ik in een brasserie een kopje koffie drinken met een vriendin. Daar stond een groepje tieners en die werden helemaal nerveus. Ik keek nog achterom, want ik dacht: wie loopt er dan achter ons? Mijn vriendin zei: ‘Dat is volgens mij voor jou.’ Terwijl ik nog zei van niet, kwamen ze inderdaad vragen of ze met me op de foto mochten. Grappig. Het is namelijk allemaal positief, dat is fijn. Er worden alleen weleens grapjes gemaakt over mijn strakke jasjes of de manier waarop ik een hand voor mijn mond houd als ik proef. Dat laatste deden ze zelfs na in het tv-programma Koefnoen!”

Lees het hele interview in Vriendin 11.

Plaats een reactie

Ken jij Janny?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 10 mrt '15 15:31

  Reactie: Ja
  In Heel Holland Bakt komt ze heel sympathiek op mij over. Iemand waarbij iedereen, of je nu man of vrouw bent, graag een kopje koffie, wijntje of borrel mee drinkt :-) Een stoere vrouw !
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |