×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: Amis laat overal lieve brieven en kaartjes achter

Vriendin 10: Amis laat overal lieve brieven en kaartjes achter
04.03.2015 - Redactie Vriendin

‘Je dag wordt vast nog leuker als je mijn brief vindt’


Zomaar ergens een kaartje vinden met lieve woorden erin geschreven, dat is toch fijn? Amis (35) wil graag een glimlach op je gezicht toveren met de brieven en kaartjes die ze overal achterlaat. “Want mooie woorden kunnen een lichtpuntje zijn op een nare dag.”

‘Deze brief is voor jou. Ik wil je vandaag een mooie dag wensen. Je bent goed bezig. Vergeet dat niet. Veel liefs van een vreemde, maar ook een vriendin.’ Al bijna twee jaar laat Amis (35) overal in Nederland brieven met deze en andere mooie woorden achter. Ze legt de handgeschreven kaarten en brieven tussen stapeltjes tijdschriften in cafés, naast boeken in de bibliotheek of op een tafeltje in de trein.
Met de onverwachte post wil ze anderen een hart onder de riem steken. “Ik schrijf
in die brieven wat ik zelf graag zou willen horen op een slecht moment. Zo’n dag waarop alles fout gaat of als er misschien echt iets naars speelt in je leven. Lieve woorden waardoor je een rotdag net iets anders beleeft. En als je net een mooie dag hebt, wordt die waarschijnlijk nog vrolijker door het vinden van zo’n brief.”

Lees het hele verhaal van Amis in Vriendin 10 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Doe jij ook iets bijzonders om anderen blij te maken?

    •  
    •  

2Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!