×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: Natasja werd slachtoffer van seksueel geweld

Vriendin 10: Natasja werd slachtoffer van seksueel geweld
03.03.2015 - Redactie Vriendin

‘Dankzij Vriendin durfde ik mijn verhaal te vertellen’


Ze heeft nu een gelukkig gezinsleven én een goede carrière, maar door een verleden van seksueel geweld voelde Natasja (40) zich lang minderwaardig en depressief. Tot de knop omging. “Ik besloot dat ik me door niemand meer kapot zou laten maken.”

Natasja: “Laatst las ik in Vriendin dat ruim een op de drie vrouwen in haar leven slachtoffer wordt van seksueel geweld. Wat een schok om te lezen dat dat zo vaak voorkomt. Ik behoor tot de groep vrouwen die ooit slachtoffer is geweest. Ik ben zelfs twee keer verkracht. Daardoor ben ik in mijn leven door een diep dal gegaan. Aan Vriendin wil ik mijn verhaal wel vertellen, om andere vrouwen te helpen. Ik ben als kind veel gepest. Dat is al vroeg begonnen, op de kleuterschool. Ik weet het nog precies: zonder enige aanleiding kwamen er drie meisjes om me heen staan. ‘Heb jij weleens in de spiegel gekeken? Weet je wel hoe lelijk jij bent? Moet je nu huilen?’ Dat moest ik niet. Ik voelde geen verdriet, ik vond die meisjes alleen raar.”

In het volgende filmpje vertelt ze je meer:Lees het hele verhaal van Natasja in Vriendin 10 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook trots op wat je hebt bereikt na een moeilijk verleden?

    •  
    •  

2Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!