×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Actrice en musicalster Esmée van Kampen heeft geen problemen met haar gewicht

Actrice en musicalster Esmée van Kampen heeft geen problemen met haar gewicht
03.03.2015 -

‘Mijn carrière heb ik te danken aan dit lichaam’


Actrice en musicalster Esmée van Kampen (27) is geen doorsnee BN’er: ze heeft geen maatje 36 en dat vindt ze prima. Ze heeft er zelfs een prachtige carrière aan te danken: “Dus mijn lijf omarm ik!”

Het grote publiek leerde Esmée kennen door haar personage in de Plus-reclames. Een rol die haar bekendheid opleverde, maar die ook heftige reacties veroorzaakte. Op straat maakten mensen opmerkingen over haar omvang en op social media werd ze zelfs persoonlijk bedreigd. “Dat was eng, maar dat is niet de reden dat ik ben gestopt met die reclames. Ik heb gewoon andere prioriteiten en wil niet bekendstaan als ‘dat meisje van de reclame’. Dat ben ik namelijk niet. Ik ben actrice. Ik sta graag in het theater en vind het leuk om in een film of serie te spelen.”

Lees het hele interview in Vriendin 10.

Plaats een reactie

Waar ken jij Esmée van?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 3 mrt '15 14:24

  Reactie: Uit een musical
  Geweldig om te zien dat ze zelfverzekerd is en dat ze meer is dan haar omvang. Een voorbeeld voor vollere vrouwen !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 3 mrt '15 18:08

  Reactie: Uit de Plus-reclame
  Grappig mens
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 4 mrt '15 21:29

  Reactie: Uit de Plus-reclame
  Prachtige vrouw met een hemelse stem en prima actrice
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |