×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Femke ziet ontzettend op tegen haar aanstaande huwelijk

Vriendin 9: Femke ziet ontzettend op tegen haar aanstaande huwelijk
25.02.2015 - Redactie Vriendin

“Hij vroeg me ten huwelijk en ik durfde geen nee te zeggen”


Femke (39) werd afgelopen Kerst ten huwelijk gevraagd. Ze zei ja, maar heeft nu spijt. “Ik twijfel enorm en ben door de stress al zes kilo afgevallen. Niemand weet hiervan en ik ben ten einde raad, want mijn huwelijksdag komt steeds dichterbij...”

Femke: “Met buikpijn loop ik langs de rekken in de chique bruidsboetiek. De ene na de andere prachtige jurk zie ik hangen. Om me heen zie ik stralende vrouwen, meestal nog jong en in gezelschap van hun moeder. Bij de eigenaresse van de winkel maak ik een afspraak voor een passessie voor mezelf volgende week, samen met mijn dochters. Ze noteert mijn naam en glimlacht: ‘Je wordt vast een schitterende bruid.’ Mijn maag krimpt ineen. Terwijl ik om me heen alleen maar opgetogen blikken zie en gekir hoor, kan ik mijn tranen amper binnenhouden.”

Lees het hele verhaal van Femke in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij ook twijfels over je relatie?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 25 feb '15 14:41

  Reactie: Nee, totaal niet
  Advies: praat er met iemand over en ga het dan met diegene aan je vriend vertellen. Het kan toch niet zo zijn dat je trouwt maar dat eigenlijk niet wil omdat je geen nee durft te zeggen ? Even door de zure appel heen, maar praat erover !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Kathlinne wo 25 feb '15 16:09

  Reactie: Nee, totaal niet
  Wanneer je twijfels hebt moet je die uitspreken en het er over hebben.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tha-Bee wo 25 feb '15 16:18

  Reactie: Nee, totaal niet
  Ben gelukkig heel gelukkig, wil niet zeggen dat Femke niet gelukkig is... Ik zou er wel een eerlijk gesprek met je partner over hebben, hij wil toch samen gelukkig zijn, en blijkbaar is trouwen daarvoor niet de manier.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 do 26 feb '15 19:59

  Reactie: Nee, totaal niet
  Denk niet dat je gelukkig zult worden als je zo je huwelijk in gaat stappen
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |