×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Claudia’s dochter Bliss Vie werd 15 weken te vroeg geboren

Vriendin 9: Claudia’s dochter Bliss Vie werd 15 weken te vroeg geboren
24.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Eindelijk mag mijn kind mee naar huis!’


Het is een bijzondere dag. Baby Bliss Vie mag eindelijk mee naar huis met haar ouders Claudia (31) en Barry (31) en haar zus Gigi (3). Na haar geboorte lag ze ruim 25 weken in het ziekenhuis. “Ze heeft langer in het ziekenhuis gelegen, dan dat ze in mijn buik zat. Maar wij zijn zielsgelukkig, ze heeft het gered.”

Claudia: “Ik ben zo blij, en tegelijkertijd is het zo spannend dat Bliss nu eindelijk uit het ziekenhuis mag. De afgelopen weken hebben de artsen best vaak tegen ons gezegd dat ze waarschijnlijk bijna naar huis mocht. Maar steeds ging het nog niet goed genoeg met Bliss en moesten we opnieuw die teleurstelling verwerken. Nu het dan toch zover is, kunnen we het bijna niet geloven.”
 

 

Lees het hele verhaal van Claudia in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Is jouw kind ook veel te vroeg geboren?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 25 feb '15 04:08

  Reactie: Ja
  Drie weken maar toch. Ze had even een moeite start maar gelukkig is alles goed gekomen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  maartje.vanbergen wo 25 feb '15 16:50

  Reactie: Ja
  Het verhaal is erg herkenbaar. Gelukkig hebben wij geen kind verloren maar onze dochter is nu bijna 6 jaar geleden geboren met 27 weken zwangerschap en woog 800 gram..... Ze heeft in totaal 12 weken in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven gelegen voordat ze mee naar huis mocht. Dat moment was zo speciaal. Als ik dit verhaal lees heb ik weer tranen in mijn ogen.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 do 26 feb '15 20:02

  Reactie: Nee
  Wat fijn dat het nu allemaal goed gaat! Lijkt me verschrikkelijk om mee te moeten maken
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |