×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Claudia’s dochter Bliss Vie werd 15 weken te vroeg geboren

Vriendin 9: Claudia’s dochter Bliss Vie werd 15 weken te vroeg geboren
24.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Eindelijk mag mijn kind mee naar huis!’


Het is een bijzondere dag. Baby Bliss Vie mag eindelijk mee naar huis met haar ouders Claudia (31) en Barry (31) en haar zus Gigi (3). Na haar geboorte lag ze ruim 25 weken in het ziekenhuis. “Ze heeft langer in het ziekenhuis gelegen, dan dat ze in mijn buik zat. Maar wij zijn zielsgelukkig, ze heeft het gered.”

Claudia: “Ik ben zo blij, en tegelijkertijd is het zo spannend dat Bliss nu eindelijk uit het ziekenhuis mag. De afgelopen weken hebben de artsen best vaak tegen ons gezegd dat ze waarschijnlijk bijna naar huis mocht. Maar steeds ging het nog niet goed genoeg met Bliss en moesten we opnieuw die teleurstelling verwerken. Nu het dan toch zover is, kunnen we het bijna niet geloven.”
 

 

Lees het hele verhaal van Claudia in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Is jouw kind ook veel te vroeg geboren?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 25 feb '15 04:08

  Reactie: Ja
  Drie weken maar toch. Ze had even een moeite start maar gelukkig is alles goed gekomen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  maartje.vanbergen wo 25 feb '15 16:50

  Reactie: Ja
  Het verhaal is erg herkenbaar. Gelukkig hebben wij geen kind verloren maar onze dochter is nu bijna 6 jaar geleden geboren met 27 weken zwangerschap en woog 800 gram..... Ze heeft in totaal 12 weken in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven gelegen voordat ze mee naar huis mocht. Dat moment was zo speciaal. Als ik dit verhaal lees heb ik weer tranen in mijn ogen.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 do 26 feb '15 20:02

  Reactie: Nee
  Wat fijn dat het nu allemaal goed gaat! Lijkt me verschrikkelijk om mee te moeten maken
  Reageer!
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |