×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Claudia’s dochter Bliss Vie werd 15 weken te vroeg geboren

Vriendin 9: Claudia’s dochter Bliss Vie werd 15 weken te vroeg geboren
24.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Eindelijk mag mijn kind mee naar huis!’


Het is een bijzondere dag. Baby Bliss Vie mag eindelijk mee naar huis met haar ouders Claudia (31) en Barry (31) en haar zus Gigi (3). Na haar geboorte lag ze ruim 25 weken in het ziekenhuis. “Ze heeft langer in het ziekenhuis gelegen, dan dat ze in mijn buik zat. Maar wij zijn zielsgelukkig, ze heeft het gered.”

Claudia: “Ik ben zo blij, en tegelijkertijd is het zo spannend dat Bliss nu eindelijk uit het ziekenhuis mag. De afgelopen weken hebben de artsen best vaak tegen ons gezegd dat ze waarschijnlijk bijna naar huis mocht. Maar steeds ging het nog niet goed genoeg met Bliss en moesten we opnieuw die teleurstelling verwerken. Nu het dan toch zover is, kunnen we het bijna niet geloven.”
 

 

Lees het hele verhaal van Claudia in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Is jouw kind ook veel te vroeg geboren?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 25 feb '15 04:08

  Reactie: Ja
  Drie weken maar toch. Ze had even een moeite start maar gelukkig is alles goed gekomen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  maartje.vanbergen wo 25 feb '15 16:50

  Reactie: Ja
  Het verhaal is erg herkenbaar. Gelukkig hebben wij geen kind verloren maar onze dochter is nu bijna 6 jaar geleden geboren met 27 weken zwangerschap en woog 800 gram..... Ze heeft in totaal 12 weken in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven gelegen voordat ze mee naar huis mocht. Dat moment was zo speciaal. Als ik dit verhaal lees heb ik weer tranen in mijn ogen.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 do 26 feb '15 20:02

  Reactie: Nee
  Wat fijn dat het nu allemaal goed gaat! Lijkt me verschrikkelijk om mee te moeten maken
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!