×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Jo’s bedrog heeft enorme gevolgen voor haar gezin

Vriendin 8: Jo’s bedrog heeft enorme gevolgen voor haar gezin
18.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Als de baby wordt geboren, komt mijn grote geheim uit”


Jo (39) is getrouwd met Rob (40) en is moeder van Menno (17) en Sem (13). Ze had drie keer seks met Angelo, een donkere man, en is nu zes maanden zwanger van hem. “Hoe kon ik toch zo stom en roekeloos zijn?”

Jo: “Nog drie maanden heb ik mijn geheim voor mezelf. Nog drie maanden om te kunnen genieten van mijn dikke buik en van alle liefde, zorg en aandacht van mijn man Rob, zoons en familie. Die rust is straks na de bevalling direct over. Nu ziet immers niemand aan mij dat ik vreemd ben gegaan. Maar straks, als mijn baby’tje wordt geboren, komt alles uit. Iedereen zal dan meteen ontdekken dat Rob niet de vader is van dit jongetje, omdat hij hoogstwaarschijnlijk donker van huidskleur zal zijn.”

Lees het hele verhaal van Jo in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij net als Jo een groot geheim voor je man?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  kessel45 wo 18 feb '15 16:34

  Reactie: Nee
  neee ga nooit vreemd en andere geheimen heb ik voor hem niet
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 feb '15 16:53

  Reactie: Nee
  wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tha-Bee wo 18 feb '15 17:31

  Reactie: Nee
  Treurig, om dat geheim te houden van he je gezin. Je kan maar beter eerlijk zijn over wat er is gebeurt en waarom. Dan wachten tot het te laat is. Ik hou overigens niet van leugens, sinterklaas is al big deal voor mij. Maar goed iedere situatie is er met een reden, en oordelen kunnen we allemaal.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 feb '15 17:46

  Reactie: Nee
  wie zijn gat brand moet op de blaren zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marieke.vanderdam wo 18 feb '15 18:36

  Reactie: Nee
  wij hebben geen geheimen voor elkaar alles is bespreekbaar ook naar onze kinderen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  cbeerepoot wo 18 feb '15 19:29

  Reactie: Nee
  veel sterkte.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 18 feb '15 20:18

  Reactie: Nee
  ook ggen reden toe
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |