×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Jo’s bedrog heeft enorme gevolgen voor haar gezin

Vriendin 8: Jo’s bedrog heeft enorme gevolgen voor haar gezin
18.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Als de baby wordt geboren, komt mijn grote geheim uit”


Jo (39) is getrouwd met Rob (40) en is moeder van Menno (17) en Sem (13). Ze had drie keer seks met Angelo, een donkere man, en is nu zes maanden zwanger van hem. “Hoe kon ik toch zo stom en roekeloos zijn?”

Jo: “Nog drie maanden heb ik mijn geheim voor mezelf. Nog drie maanden om te kunnen genieten van mijn dikke buik en van alle liefde, zorg en aandacht van mijn man Rob, zoons en familie. Die rust is straks na de bevalling direct over. Nu ziet immers niemand aan mij dat ik vreemd ben gegaan. Maar straks, als mijn baby’tje wordt geboren, komt alles uit. Iedereen zal dan meteen ontdekken dat Rob niet de vader is van dit jongetje, omdat hij hoogstwaarschijnlijk donker van huidskleur zal zijn.”

Lees het hele verhaal van Jo in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij net als Jo een groot geheim voor je man?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  kessel45 wo 18 feb '15 16:34

  Reactie: Nee
  neee ga nooit vreemd en andere geheimen heb ik voor hem niet
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 feb '15 16:53

  Reactie: Nee
  wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tha-Bee wo 18 feb '15 17:31

  Reactie: Nee
  Treurig, om dat geheim te houden van he je gezin. Je kan maar beter eerlijk zijn over wat er is gebeurt en waarom. Dan wachten tot het te laat is. Ik hou overigens niet van leugens, sinterklaas is al big deal voor mij. Maar goed iedere situatie is er met een reden, en oordelen kunnen we allemaal.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 feb '15 17:46

  Reactie: Nee
  wie zijn gat brand moet op de blaren zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marieke.vanderdam wo 18 feb '15 18:36

  Reactie: Nee
  wij hebben geen geheimen voor elkaar alles is bespreekbaar ook naar onze kinderen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  cbeerepoot wo 18 feb '15 19:29

  Reactie: Nee
  veel sterkte.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 18 feb '15 20:18

  Reactie: Nee
  ook ggen reden toe
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |