×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Jo’s bedrog heeft enorme gevolgen voor haar gezin

Vriendin 8: Jo’s bedrog heeft enorme gevolgen voor haar gezin
18.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Als de baby wordt geboren, komt mijn grote geheim uit”


Jo (39) is getrouwd met Rob (40) en is moeder van Menno (17) en Sem (13). Ze had drie keer seks met Angelo, een donkere man, en is nu zes maanden zwanger van hem. “Hoe kon ik toch zo stom en roekeloos zijn?”

Jo: “Nog drie maanden heb ik mijn geheim voor mezelf. Nog drie maanden om te kunnen genieten van mijn dikke buik en van alle liefde, zorg en aandacht van mijn man Rob, zoons en familie. Die rust is straks na de bevalling direct over. Nu ziet immers niemand aan mij dat ik vreemd ben gegaan. Maar straks, als mijn baby’tje wordt geboren, komt alles uit. Iedereen zal dan meteen ontdekken dat Rob niet de vader is van dit jongetje, omdat hij hoogstwaarschijnlijk donker van huidskleur zal zijn.”

Lees het hele verhaal van Jo in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij net als Jo een groot geheim voor je man?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  kessel45 wo 18 feb '15 16:34

  Reactie: Nee
  neee ga nooit vreemd en andere geheimen heb ik voor hem niet
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 feb '15 16:53

  Reactie: Nee
  wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tha-Bee wo 18 feb '15 17:31

  Reactie: Nee
  Treurig, om dat geheim te houden van he je gezin. Je kan maar beter eerlijk zijn over wat er is gebeurt en waarom. Dan wachten tot het te laat is. Ik hou overigens niet van leugens, sinterklaas is al big deal voor mij. Maar goed iedere situatie is er met een reden, en oordelen kunnen we allemaal.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 feb '15 17:46

  Reactie: Nee
  wie zijn gat brand moet op de blaren zitten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marieke.vanderdam wo 18 feb '15 18:36

  Reactie: Nee
  wij hebben geen geheimen voor elkaar alles is bespreekbaar ook naar onze kinderen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  cbeerepoot wo 18 feb '15 19:29

  Reactie: Nee
  veel sterkte.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 18 feb '15 20:18

  Reactie: Nee
  ook ggen reden toe
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!