×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Jane werd verliefd op de broer van haar ex-man

Vriendin 8: Jane werd verliefd op de broer van haar ex-man
17.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik ben nu gelukkig met de broer van mijn ex’


Nooit had Jane (30) verwacht dat ze verliefd zou worden op de broer van haar ex-man. Toch gebeurde het. Afgelopen jaar werd hun samengestelde gezin compleet met de geboorte van zoontje Floris. “Ik ben heel blij dat ik de liefde op zo’n bijzondere manier heb hervonden.”

Jane: “Als mensen horen dat ik een relatie heb met de broer van mijn ex-man, denken ze soms dat ik altijd al een oogje op hem heb gehad. Maar ik heb niet aan zien komen dat ik verliefd zou worden op Dennis. Het is gewoon geleidelijk zo gegroeid. Achter mijn rug om wordt er vast weleens wat gefluisterd, maar dat doet me weinig. Ik begrijp het wel, waarschijnlijk had ik het zelf óók raar gevonden als iemand me zo’n verhaal had verteld. Wij weten zelf hoe het zit, dat is het belangrijkste.”
Lees het hele verhaal in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb je ook wel eens een relatiekeuze gemaakt die niet voor de hand ligt?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 feb '15 13:17

  Reactie: Nee, nooit
  Als goede vriend van de familie weet ik dat dit verhaal niet naar waarheid is verteld. een van de grootste slachtoffers van dit verhaal is Peter die er achter moest komen dat zijn vrouw in bed lag met zijn broer terwijl hij in Afghanistan vocht voor zijn leven! er zou een ongeschreven regel moeten zijn dat je geen relatie aan moet gaan met de broer van je man!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 feb '15 13:22

  Reactie: Nee, nooit
  Vreemdgaan noemen wij niet het hervinden van geluk!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 20 feb '15 11:22

  Reactie: Nee, nooit
  In hoeverre is dit smaad? Peter wordt door Jane als vreselijke man neer gezet en zijn PTSS wordt een beetje weggemoffeld. Lichamelijk geweld, drank, drugsgebruik zijn (denk ik) gevolgen van PTSS. Naam gefingeerd voor privacy redenen maar dan wel gewoon met foto en je eigen naam in het tijdschrift. Ik vind het erg jammer dat Vriendin het verhaal zo eenzijdig gekleurd vertelt.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |