×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Jane werd verliefd op de broer van haar ex-man

Vriendin 8: Jane werd verliefd op de broer van haar ex-man
17.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik ben nu gelukkig met de broer van mijn ex’


Nooit had Jane (30) verwacht dat ze verliefd zou worden op de broer van haar ex-man. Toch gebeurde het. Afgelopen jaar werd hun samengestelde gezin compleet met de geboorte van zoontje Floris. “Ik ben heel blij dat ik de liefde op zo’n bijzondere manier heb hervonden.”

Jane: “Als mensen horen dat ik een relatie heb met de broer van mijn ex-man, denken ze soms dat ik altijd al een oogje op hem heb gehad. Maar ik heb niet aan zien komen dat ik verliefd zou worden op Dennis. Het is gewoon geleidelijk zo gegroeid. Achter mijn rug om wordt er vast weleens wat gefluisterd, maar dat doet me weinig. Ik begrijp het wel, waarschijnlijk had ik het zelf óók raar gevonden als iemand me zo’n verhaal had verteld. Wij weten zelf hoe het zit, dat is het belangrijkste.”
Lees het hele verhaal in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb je ook wel eens een relatiekeuze gemaakt die niet voor de hand ligt?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 feb '15 13:17

  Reactie: Nee, nooit
  Als goede vriend van de familie weet ik dat dit verhaal niet naar waarheid is verteld. een van de grootste slachtoffers van dit verhaal is Peter die er achter moest komen dat zijn vrouw in bed lag met zijn broer terwijl hij in Afghanistan vocht voor zijn leven! er zou een ongeschreven regel moeten zijn dat je geen relatie aan moet gaan met de broer van je man!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 feb '15 13:22

  Reactie: Nee, nooit
  Vreemdgaan noemen wij niet het hervinden van geluk!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 20 feb '15 11:22

  Reactie: Nee, nooit
  In hoeverre is dit smaad? Peter wordt door Jane als vreselijke man neer gezet en zijn PTSS wordt een beetje weggemoffeld. Lichamelijk geweld, drank, drugsgebruik zijn (denk ik) gevolgen van PTSS. Naam gefingeerd voor privacy redenen maar dan wel gewoon met foto en je eigen naam in het tijdschrift. Ik vind het erg jammer dat Vriendin het verhaal zo eenzijdig gekleurd vertelt.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!