×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Jane werd verliefd op de broer van haar ex-man

Vriendin 8: Jane werd verliefd op de broer van haar ex-man
17.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik ben nu gelukkig met de broer van mijn ex’


Nooit had Jane (30) verwacht dat ze verliefd zou worden op de broer van haar ex-man. Toch gebeurde het. Afgelopen jaar werd hun samengestelde gezin compleet met de geboorte van zoontje Floris. “Ik ben heel blij dat ik de liefde op zo’n bijzondere manier heb hervonden.”

Jane: “Als mensen horen dat ik een relatie heb met de broer van mijn ex-man, denken ze soms dat ik altijd al een oogje op hem heb gehad. Maar ik heb niet aan zien komen dat ik verliefd zou worden op Dennis. Het is gewoon geleidelijk zo gegroeid. Achter mijn rug om wordt er vast weleens wat gefluisterd, maar dat doet me weinig. Ik begrijp het wel, waarschijnlijk had ik het zelf óók raar gevonden als iemand me zo’n verhaal had verteld. Wij weten zelf hoe het zit, dat is het belangrijkste.”
Lees het hele verhaal in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb je ook wel eens een relatiekeuze gemaakt die niet voor de hand ligt?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 feb '15 13:17

  Reactie: Nee, nooit
  Als goede vriend van de familie weet ik dat dit verhaal niet naar waarheid is verteld. een van de grootste slachtoffers van dit verhaal is Peter die er achter moest komen dat zijn vrouw in bed lag met zijn broer terwijl hij in Afghanistan vocht voor zijn leven! er zou een ongeschreven regel moeten zijn dat je geen relatie aan moet gaan met de broer van je man!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 feb '15 13:22

  Reactie: Nee, nooit
  Vreemdgaan noemen wij niet het hervinden van geluk!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 20 feb '15 11:22

  Reactie: Nee, nooit
  In hoeverre is dit smaad? Peter wordt door Jane als vreselijke man neer gezet en zijn PTSS wordt een beetje weggemoffeld. Lichamelijk geweld, drank, drugsgebruik zijn (denk ik) gevolgen van PTSS. Naam gefingeerd voor privacy redenen maar dan wel gewoon met foto en je eigen naam in het tijdschrift. Ik vind het erg jammer dat Vriendin het verhaal zo eenzijdig gekleurd vertelt.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |