×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Dat was eens maar nooit weer'

'Dat was eens maar nooit weer'
05.02.2015 - Redactie Vriendin

Je kent het wel: het leek zo’n goed idee, maar achteraf heb je spijt en zou je de tijd het liefst terug willen draaien. Lezeressen biechten op wat ze nooit een tweede keer zullen doen.


Mijn schoonmoeders verjaardag organiseren
Betty (49): “Mijn vriend Bert en ik zijn nu een jaar samen en ik kan het erg goed vinden met zijn familie. Hij komt uit een gezin van vijf kinderen, zijn moeder is weduwe. Toen zij laatst tachtig werd, vertelde ze zo op te zien tegen alle drukte in haar huis. Spontaan bood ik aan haar verjaardag bij ons te vieren. Zij betaalde, wij zouden de boodschappen doen en alles organiseren.

Ik stond die bewuste zaterdag al heel vroeg op om alle laatste maatregelen te treffen en hapjes klaar te maken. Om twee uur kwamen de eerste gasten: voornamelijk de broers en zussen van Bert met hun aanhang, en wat ooms en tantes, maar bij elkaar toch een man of veertig. Ik ging ervan uit dat er wel wat zussen zouden komen helpen met koffie zetten en taart uitdelen, maar helaas: iedereen liet zich maar al te graag door mij bedienen. Ik heb me die dag het vuur uit de sloffen gelopen. Pas toen ik boos Bert aan zijn haren trok, is hij gaan meehelpen met drankjes inschenken. Verder stak niemand een vinger uit. Berts zussen en broers zaten heerlijk op mijn bank te kletsen, geen van de kleinkinderen bracht ook maar een kopje naar de keuken. Ik was helemaal kapot aan het einde van de dag en kon toen ook nog eens alle afwas gaan wegwerken. Mijn schoonmoeder heeft genoten en dat is het belangrijkste, maar ik bied nooit meer spontaan aan om een verjaardag te organiseren.”

Lees nog meer gebeurtenissen waar lezeressen spijt van hebben in Vriendin 6 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat was voor jou eens maar nooit weer?

    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!