×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Dat was eens maar nooit weer'

'Dat was eens maar nooit weer'
05.02.2015 - Redactie Vriendin

Je kent het wel: het leek zo’n goed idee, maar achteraf heb je spijt en zou je de tijd het liefst terug willen draaien. Lezeressen biechten op wat ze nooit een tweede keer zullen doen.


Mijn schoonmoeders verjaardag organiseren
Betty (49): “Mijn vriend Bert en ik zijn nu een jaar samen en ik kan het erg goed vinden met zijn familie. Hij komt uit een gezin van vijf kinderen, zijn moeder is weduwe. Toen zij laatst tachtig werd, vertelde ze zo op te zien tegen alle drukte in haar huis. Spontaan bood ik aan haar verjaardag bij ons te vieren. Zij betaalde, wij zouden de boodschappen doen en alles organiseren.

Ik stond die bewuste zaterdag al heel vroeg op om alle laatste maatregelen te treffen en hapjes klaar te maken. Om twee uur kwamen de eerste gasten: voornamelijk de broers en zussen van Bert met hun aanhang, en wat ooms en tantes, maar bij elkaar toch een man of veertig. Ik ging ervan uit dat er wel wat zussen zouden komen helpen met koffie zetten en taart uitdelen, maar helaas: iedereen liet zich maar al te graag door mij bedienen. Ik heb me die dag het vuur uit de sloffen gelopen. Pas toen ik boos Bert aan zijn haren trok, is hij gaan meehelpen met drankjes inschenken. Verder stak niemand een vinger uit. Berts zussen en broers zaten heerlijk op mijn bank te kletsen, geen van de kleinkinderen bracht ook maar een kopje naar de keuken. Ik was helemaal kapot aan het einde van de dag en kon toen ook nog eens alle afwas gaan wegwerken. Mijn schoonmoeder heeft genoten en dat is het belangrijkste, maar ik bied nooit meer spontaan aan om een verjaardag te organiseren.”

Lees nog meer gebeurtenissen waar lezeressen spijt van hebben in Vriendin 6 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Wat was voor jou eens maar nooit weer?

    •  
    •  

1Reacties

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |