×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 6: Janines dochter maakte onder druk een naaktfilmpje van zichzelf

Vriendin 6: Janines dochter maakte onder druk een naaktfilmpje van zichzelf
03.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter werd het slachtoffer van sexting’


Als Janine (47) op school moet komen omdat er een naaktfilmpje van haar dochter Anna (15) rondgaat, schrikt ze enorm. Haar rustige dochter? Die nog helemaal niet bezig is met seks? “Ze had die oudere jongen spannend gevonden en hij had haar daarna vreselijk onder druk gezet.”

Steeds haalde Anna (15) haar smartphone tevoorschijn, tijdens dat weekendje weg met het gezin. Normaal keek ze ook voortdurend op het ding, maar nu was er iets verontrustends in haar blik. Janine: “Ik vond dat ze nogal vreemd deed. Maar ja, pubers gedragen zich wel vaker vreemd. Pas toen ik mijn dochter de volgende dag meenam naar de winkel om een nieuwe jas uit te zoeken en ze daar totaal geen belangstelling voor toonde, wist ik dat er iets mis was.”

Een paar dagen na die meivakantie afgelopen jaar kreeg Janine een telefoontje van de vertrouwenspersoon van school. Of ze meteen wilde komen. “Ik liep het kantoor van de leraar binnen en daar zat mijn dochter, helemaal over- stuur. De leraar vertelde dat Anna ruim anderhalf jaar eerder door een jon- gen was gedwongen om zichzelf naakt te filmen.”

Lees het hele verhaal van Janine in Vriendin 6 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij tips om sexting te voorkomen?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 3 feb '15 18:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  ....blijf je kinderen controleren. Ik heb het ook gedaan bij mijn dochter. Je kunt er niet 24/7 met je neus opzitten maar zorg dat je zoveel mogelijk controle blijft houden. Weet waar ze mee bezig zijn op de computer, check geregeld hun smartphones door, want jij bent de baas! Willen ze dat niet? Dan niet meer op de computer of smartphone. Simpel.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!