×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 6: Janines dochter maakte onder druk een naaktfilmpje van zichzelf

Vriendin 6: Janines dochter maakte onder druk een naaktfilmpje van zichzelf
03.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter werd het slachtoffer van sexting’


Als Janine (47) op school moet komen omdat er een naaktfilmpje van haar dochter Anna (15) rondgaat, schrikt ze enorm. Haar rustige dochter? Die nog helemaal niet bezig is met seks? “Ze had die oudere jongen spannend gevonden en hij had haar daarna vreselijk onder druk gezet.”

Steeds haalde Anna (15) haar smartphone tevoorschijn, tijdens dat weekendje weg met het gezin. Normaal keek ze ook voortdurend op het ding, maar nu was er iets verontrustends in haar blik. Janine: “Ik vond dat ze nogal vreemd deed. Maar ja, pubers gedragen zich wel vaker vreemd. Pas toen ik mijn dochter de volgende dag meenam naar de winkel om een nieuwe jas uit te zoeken en ze daar totaal geen belangstelling voor toonde, wist ik dat er iets mis was.”

Een paar dagen na die meivakantie afgelopen jaar kreeg Janine een telefoontje van de vertrouwenspersoon van school. Of ze meteen wilde komen. “Ik liep het kantoor van de leraar binnen en daar zat mijn dochter, helemaal over- stuur. De leraar vertelde dat Anna ruim anderhalf jaar eerder door een jon- gen was gedwongen om zichzelf naakt te filmen.”

Lees het hele verhaal van Janine in Vriendin 6 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij tips om sexting te voorkomen?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 3 feb '15 18:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  ....blijf je kinderen controleren. Ik heb het ook gedaan bij mijn dochter. Je kunt er niet 24/7 met je neus opzitten maar zorg dat je zoveel mogelijk controle blijft houden. Weet waar ze mee bezig zijn op de computer, check geregeld hun smartphones door, want jij bent de baas! Willen ze dat niet? Dan niet meer op de computer of smartphone. Simpel.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |