×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 6: Janines dochter maakte onder druk een naaktfilmpje van zichzelf

Vriendin 6: Janines dochter maakte onder druk een naaktfilmpje van zichzelf
03.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Mijn dochter werd het slachtoffer van sexting’


Als Janine (47) op school moet komen omdat er een naaktfilmpje van haar dochter Anna (15) rondgaat, schrikt ze enorm. Haar rustige dochter? Die nog helemaal niet bezig is met seks? “Ze had die oudere jongen spannend gevonden en hij had haar daarna vreselijk onder druk gezet.”

Steeds haalde Anna (15) haar smartphone tevoorschijn, tijdens dat weekendje weg met het gezin. Normaal keek ze ook voortdurend op het ding, maar nu was er iets verontrustends in haar blik. Janine: “Ik vond dat ze nogal vreemd deed. Maar ja, pubers gedragen zich wel vaker vreemd. Pas toen ik mijn dochter de volgende dag meenam naar de winkel om een nieuwe jas uit te zoeken en ze daar totaal geen belangstelling voor toonde, wist ik dat er iets mis was.”

Een paar dagen na die meivakantie afgelopen jaar kreeg Janine een telefoontje van de vertrouwenspersoon van school. Of ze meteen wilde komen. “Ik liep het kantoor van de leraar binnen en daar zat mijn dochter, helemaal over- stuur. De leraar vertelde dat Anna ruim anderhalf jaar eerder door een jon- gen was gedwongen om zichzelf naakt te filmen.”

Lees het hele verhaal van Janine in Vriendin 6 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heb jij tips om sexting te voorkomen?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 3 feb '15 18:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  ....blijf je kinderen controleren. Ik heb het ook gedaan bij mijn dochter. Je kunt er niet 24/7 met je neus opzitten maar zorg dat je zoveel mogelijk controle blijft houden. Weet waar ze mee bezig zijn op de computer, check geregeld hun smartphones door, want jij bent de baas! Willen ze dat niet? Dan niet meer op de computer of smartphone. Simpel.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |