×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendinnen en ladies of soul Glennis Grace en Edsilia Rombley

Vriendinnen en ladies of soul Glennis Grace en Edsilia Rombley
03.02.2015 -

'Onze vriendschap: vertrouwen, respect en lachen!'


Zangeressen Glennis Grace (36) en Edsilia Rombley (36) kennen elkaar al een jaar of twintig. Ze hadden meteen een klik, en nu ze samen deel uitmaken van de groep Ladies of Soul worden ze alleen maar closer. Humor is heel belangrijk: “Soms moeten ze ons in toom houden omdat we te luidruchtig zijn.”

Hoelang kennen jullie elkaar nu al?
Edsilia: “We ontmoetten elkaar voor het eerst bij de Soundmixshow toen we allebei een jaar of zestien waren. Glennis had Whitney Houston gedaan en het jaar erna deed ik mee als Oleta Adams. Als winnaar van het jaar ervoor kwam ze mij de beker uitreiken.” Glennis: “Ik weet nog dat ik jou graag wilde zien omdat ik je op tv zo goed vond. Dus ik wilde daar gewoon in de zaal zitten! Een paar weken geleden vond ik nog foto’s uit die tijd...”
Edsilia: “Ja, we hebben er ook één van ons samen. Stonden we daar, met onze pruikjes op. We leken ouder dan we nu zijn!”

Lees het hele interview met Edsilia en Glennis in Vriendin 6.

Plaats een reactie

Wat vind jij van de muziek van de zangeressen?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 3 feb '15 18:10

  Reactie: Niet mijn smaak
  Sorry maar ik vind het drie keer niks
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |