×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendinnen en ladies of soul Glennis Grace en Edsilia Rombley

Vriendinnen en ladies of soul Glennis Grace en Edsilia Rombley
03.02.2015 -

'Onze vriendschap: vertrouwen, respect en lachen!'


Zangeressen Glennis Grace (36) en Edsilia Rombley (36) kennen elkaar al een jaar of twintig. Ze hadden meteen een klik, en nu ze samen deel uitmaken van de groep Ladies of Soul worden ze alleen maar closer. Humor is heel belangrijk: “Soms moeten ze ons in toom houden omdat we te luidruchtig zijn.”

Hoelang kennen jullie elkaar nu al?
Edsilia: “We ontmoetten elkaar voor het eerst bij de Soundmixshow toen we allebei een jaar of zestien waren. Glennis had Whitney Houston gedaan en het jaar erna deed ik mee als Oleta Adams. Als winnaar van het jaar ervoor kwam ze mij de beker uitreiken.” Glennis: “Ik weet nog dat ik jou graag wilde zien omdat ik je op tv zo goed vond. Dus ik wilde daar gewoon in de zaal zitten! Een paar weken geleden vond ik nog foto’s uit die tijd...”
Edsilia: “Ja, we hebben er ook één van ons samen. Stonden we daar, met onze pruikjes op. We leken ouder dan we nu zijn!”

Lees het hele interview met Edsilia en Glennis in Vriendin 6.

Plaats een reactie

Wat vind jij van de muziek van de zangeressen?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 3 feb '15 18:10

  Reactie: Niet mijn smaak
  Sorry maar ik vind het drie keer niks
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!