×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendinnen en ladies of soul Glennis Grace en Edsilia Rombley

Vriendinnen en ladies of soul Glennis Grace en Edsilia Rombley
03.02.2015 -

'Onze vriendschap: vertrouwen, respect en lachen!'


Zangeressen Glennis Grace (36) en Edsilia Rombley (36) kennen elkaar al een jaar of twintig. Ze hadden meteen een klik, en nu ze samen deel uitmaken van de groep Ladies of Soul worden ze alleen maar closer. Humor is heel belangrijk: “Soms moeten ze ons in toom houden omdat we te luidruchtig zijn.”

Hoelang kennen jullie elkaar nu al?
Edsilia: “We ontmoetten elkaar voor het eerst bij de Soundmixshow toen we allebei een jaar of zestien waren. Glennis had Whitney Houston gedaan en het jaar erna deed ik mee als Oleta Adams. Als winnaar van het jaar ervoor kwam ze mij de beker uitreiken.” Glennis: “Ik weet nog dat ik jou graag wilde zien omdat ik je op tv zo goed vond. Dus ik wilde daar gewoon in de zaal zitten! Een paar weken geleden vond ik nog foto’s uit die tijd...”
Edsilia: “Ja, we hebben er ook één van ons samen. Stonden we daar, met onze pruikjes op. We leken ouder dan we nu zijn!”

Lees het hele interview met Edsilia en Glennis in Vriendin 6.

Plaats een reactie

Wat vind jij van de muziek van de zangeressen?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 3 feb '15 18:10

  Reactie: Niet mijn smaak
  Sorry maar ik vind het drie keer niks
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |