×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman

Vriendin 4: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman
21.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Aan alles voel ik dat het misgaat’


Myrthe (34) is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe buurman. In haar ogen zijn ze de ideale match, op één detail na: hij is getrouwd... “Ik weet zeker dat hij net zo verliefd is als ik.”

Myrthe: “Ik heb weleens gedacht dat het voor mij niet was weggelegd: de liefde. Na een nare relatie was ik al 3 jaar alleen en ik kwam tot mijn grote verdriet nooit iemand tegen die bij me paste. Tot vorig jaar ineens alles veranderde. Toen die verhuiswagen stopte, vlak voor mijn deur, en daar de knapste man uit stapte die ik ooit had gezien. Mijn hart maakte een sprongetje: dit moest mijn nieuwe buurman zijn, ik wist dat het huis naast mij verkocht was. En die zwangere vrouw naast hem? Tja, dat was dus zijn echtgenote, ontdekte ik toen ik naar buiten liep om kennis te maken. De man stelde zich met een brede glimlach voor als Simon, ook zij deed vriendelijk. Ik ook, natuurlijk, tegen hen beiden. Al voelde ik een steek in mijn hart terwijl we stonden te praten. Zie je, echt alle leuke mannen zijn bezet, dacht ik.”

Lees het hele verhaal van Myrthe in Vriendin 4 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij weleens een verboden liefde gehad?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 jan '15 12:15

  Reactie: Nee
  Verzin voor je begint - het gras is altijd groener aan de overkant. Verboden liefde en verliefdheid is iets anders dan iemands huwelijk kapotmaken en samengaan, laat je verstand werken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chantal v B zo 25 jan '15 13:31

  Reactie: Ja, vroeger
  Ik ben inmiddels alweer 15 jaar met deze verboden liefde getrouwd.
  Reageer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |