×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman

Vriendin 4: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman
21.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Aan alles voel ik dat het misgaat’


Myrthe (34) is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe buurman. In haar ogen zijn ze de ideale match, op één detail na: hij is getrouwd... “Ik weet zeker dat hij net zo verliefd is als ik.”

Myrthe: “Ik heb weleens gedacht dat het voor mij niet was weggelegd: de liefde. Na een nare relatie was ik al 3 jaar alleen en ik kwam tot mijn grote verdriet nooit iemand tegen die bij me paste. Tot vorig jaar ineens alles veranderde. Toen die verhuiswagen stopte, vlak voor mijn deur, en daar de knapste man uit stapte die ik ooit had gezien. Mijn hart maakte een sprongetje: dit moest mijn nieuwe buurman zijn, ik wist dat het huis naast mij verkocht was. En die zwangere vrouw naast hem? Tja, dat was dus zijn echtgenote, ontdekte ik toen ik naar buiten liep om kennis te maken. De man stelde zich met een brede glimlach voor als Simon, ook zij deed vriendelijk. Ik ook, natuurlijk, tegen hen beiden. Al voelde ik een steek in mijn hart terwijl we stonden te praten. Zie je, echt alle leuke mannen zijn bezet, dacht ik.”

Lees het hele verhaal van Myrthe in Vriendin 4 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij weleens een verboden liefde gehad?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 jan '15 12:15

  Reactie: Nee
  Verzin voor je begint - het gras is altijd groener aan de overkant. Verboden liefde en verliefdheid is iets anders dan iemands huwelijk kapotmaken en samengaan, laat je verstand werken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chantal v B zo 25 jan '15 13:31

  Reactie: Ja, vroeger
  Ik ben inmiddels alweer 15 jaar met deze verboden liefde getrouwd.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!