×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 4: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman

Vriendin 4: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman
21.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Aan alles voel ik dat het misgaat’


Myrthe (34) is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe buurman. In haar ogen zijn ze de ideale match, op één detail na: hij is getrouwd... “Ik weet zeker dat hij net zo verliefd is als ik.”

Myrthe: “Ik heb weleens gedacht dat het voor mij niet was weggelegd: de liefde. Na een nare relatie was ik al 3 jaar alleen en ik kwam tot mijn grote verdriet nooit iemand tegen die bij me paste. Tot vorig jaar ineens alles veranderde. Toen die verhuiswagen stopte, vlak voor mijn deur, en daar de knapste man uit stapte die ik ooit had gezien. Mijn hart maakte een sprongetje: dit moest mijn nieuwe buurman zijn, ik wist dat het huis naast mij verkocht was. En die zwangere vrouw naast hem? Tja, dat was dus zijn echtgenote, ontdekte ik toen ik naar buiten liep om kennis te maken. De man stelde zich met een brede glimlach voor als Simon, ook zij deed vriendelijk. Ik ook, natuurlijk, tegen hen beiden. Al voelde ik een steek in mijn hart terwijl we stonden te praten. Zie je, echt alle leuke mannen zijn bezet, dacht ik.”

Lees het hele verhaal van Myrthe in Vriendin 4 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij weleens een verboden liefde gehad?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 jan '15 12:15

  Reactie: Nee
  Verzin voor je begint - het gras is altijd groener aan de overkant. Verboden liefde en verliefdheid is iets anders dan iemands huwelijk kapotmaken en samengaan, laat je verstand werken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chantal v B zo 25 jan '15 13:31

  Reactie: Ja, vroeger
  Ik ben inmiddels alweer 15 jaar met deze verboden liefde getrouwd.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |