×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Gepeste The Voice-finaliste Emmaly groeit uit tot powerzangeres

Vriendin 3: Gepeste The Voice-finaliste Emmaly groeit uit tot powerzangeres
14.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Het pesten heeft mij er niet onder gekregen’


Emmaly Brown (20) bereikte de finale van The Voice Of Holland en heeft al duizenden fans. Nog niet zo lang geleden werd ze dagelijks gepest op school, muziek was haar redding. “Ik ben er trots op dat ik dit op eigen kracht heb gedaan.”

Met kordate passen stapt Emmaly Brown binnen. Korte, zwarte jurk, lange benen, hoge hakken, een zelfbewuste lach. Een vrouw van de wereld. Ze bereikte de finale van The Voice Of Holland en nam haar eigen debuutsingle Stay Or Go op, waarvoor ze samenwerkte met Anouk. Nu kan ze niet meer rustig over straat, zo veel fans heeft ze.
Het is moeilijk voor te stellen dat Emmaly Brown, die eigenlijk Emmaly de Bruijn heet, zich nog maar een paar jaar geleden vaak zo weerloos en terneergeslagen voelde. Vanuit haar meisjeskamer in Scheveningen staarde ze naar buiten en vroeg ze zich af wat ze had gedaan. Altijd bang voor wat ze nú weer zouden roepen, voor hun spottende blikken en harde venijn. Zowel op de basisschool als op de middelbare school werd Emmaly namelijk flink gepest.

Lees het hele verhaal van Emmaly in Vriendin 3 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Word/werd jij gepest?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 14 jan '15 17:28

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Maar ik ben er gelukkig overheen gekomen. Ik denk er nog nauwelijks aan en dat maakt dat ik sterker ben dan de pesters. Zij zullen het nooit van me winnen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 wo 14 jan '15 22:01

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet en heb zelf ook nooit iemand gepest. Lijkt me verschrikkelijk. Ik heb bewondering voor Emmaly zoals ze zich er doorheen heeft geslagen en gelijk heeft ze dat de oud klasgenoten die nu ineens aardig gaan doen dat ze die negeert! Klasse, topwijf
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 jan '15 08:59

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Gelukkig heb ik dat achter me gelaten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lisa.strating do 22 jan '15 16:58

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Het heeft Me sterker gemaakt! Dus hoe gek het ook klinkt soms ben ik blij v hoe alles gelopen is
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |