×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Gepeste The Voice-finaliste Emmaly groeit uit tot powerzangeres

Vriendin 3: Gepeste The Voice-finaliste Emmaly groeit uit tot powerzangeres
14.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Het pesten heeft mij er niet onder gekregen’


Emmaly Brown (20) bereikte de finale van The Voice Of Holland en heeft al duizenden fans. Nog niet zo lang geleden werd ze dagelijks gepest op school, muziek was haar redding. “Ik ben er trots op dat ik dit op eigen kracht heb gedaan.”

Met kordate passen stapt Emmaly Brown binnen. Korte, zwarte jurk, lange benen, hoge hakken, een zelfbewuste lach. Een vrouw van de wereld. Ze bereikte de finale van The Voice Of Holland en nam haar eigen debuutsingle Stay Or Go op, waarvoor ze samenwerkte met Anouk. Nu kan ze niet meer rustig over straat, zo veel fans heeft ze.
Het is moeilijk voor te stellen dat Emmaly Brown, die eigenlijk Emmaly de Bruijn heet, zich nog maar een paar jaar geleden vaak zo weerloos en terneergeslagen voelde. Vanuit haar meisjeskamer in Scheveningen staarde ze naar buiten en vroeg ze zich af wat ze had gedaan. Altijd bang voor wat ze nú weer zouden roepen, voor hun spottende blikken en harde venijn. Zowel op de basisschool als op de middelbare school werd Emmaly namelijk flink gepest.

Lees het hele verhaal van Emmaly in Vriendin 3 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Word/werd jij gepest?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 14 jan '15 17:28

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Maar ik ben er gelukkig overheen gekomen. Ik denk er nog nauwelijks aan en dat maakt dat ik sterker ben dan de pesters. Zij zullen het nooit van me winnen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 wo 14 jan '15 22:01

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet en heb zelf ook nooit iemand gepest. Lijkt me verschrikkelijk. Ik heb bewondering voor Emmaly zoals ze zich er doorheen heeft geslagen en gelijk heeft ze dat de oud klasgenoten die nu ineens aardig gaan doen dat ze die negeert! Klasse, topwijf
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 jan '15 08:59

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Gelukkig heb ik dat achter me gelaten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lisa.strating do 22 jan '15 16:58

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Het heeft Me sterker gemaakt! Dus hoe gek het ook klinkt soms ben ik blij v hoe alles gelopen is
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |