×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Gepeste The Voice-finaliste Emmaly groeit uit tot powerzangeres

Vriendin 3: Gepeste The Voice-finaliste Emmaly groeit uit tot powerzangeres
14.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Het pesten heeft mij er niet onder gekregen’


Emmaly Brown (20) bereikte de finale van The Voice Of Holland en heeft al duizenden fans. Nog niet zo lang geleden werd ze dagelijks gepest op school, muziek was haar redding. “Ik ben er trots op dat ik dit op eigen kracht heb gedaan.”

Met kordate passen stapt Emmaly Brown binnen. Korte, zwarte jurk, lange benen, hoge hakken, een zelfbewuste lach. Een vrouw van de wereld. Ze bereikte de finale van The Voice Of Holland en nam haar eigen debuutsingle Stay Or Go op, waarvoor ze samenwerkte met Anouk. Nu kan ze niet meer rustig over straat, zo veel fans heeft ze.
Het is moeilijk voor te stellen dat Emmaly Brown, die eigenlijk Emmaly de Bruijn heet, zich nog maar een paar jaar geleden vaak zo weerloos en terneergeslagen voelde. Vanuit haar meisjeskamer in Scheveningen staarde ze naar buiten en vroeg ze zich af wat ze had gedaan. Altijd bang voor wat ze nú weer zouden roepen, voor hun spottende blikken en harde venijn. Zowel op de basisschool als op de middelbare school werd Emmaly namelijk flink gepest.

Lees het hele verhaal van Emmaly in Vriendin 3 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Word/werd jij gepest?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 14 jan '15 17:28

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Maar ik ben er gelukkig overheen gekomen. Ik denk er nog nauwelijks aan en dat maakt dat ik sterker ben dan de pesters. Zij zullen het nooit van me winnen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 wo 14 jan '15 22:01

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet en heb zelf ook nooit iemand gepest. Lijkt me verschrikkelijk. Ik heb bewondering voor Emmaly zoals ze zich er doorheen heeft geslagen en gelijk heeft ze dat de oud klasgenoten die nu ineens aardig gaan doen dat ze die negeert! Klasse, topwijf
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 jan '15 08:59

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Gelukkig heb ik dat achter me gelaten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lisa.strating do 22 jan '15 16:58

  Reactie: Ja, vroeger op school
  Het heeft Me sterker gemaakt! Dus hoe gek het ook klinkt soms ben ik blij v hoe alles gelopen is
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!