×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Masja ontdekte dat haar vriend al jarenlang getrouwd was

Vriendin 3: Masja ontdekte dat haar vriend al jarenlang getrouwd was
13.01.2015 - Redactie Vriendin

‘De vrouw van mijn minnaar werd m’n beste vriendin’


Masja (34) was dolgelukkig met haar vriend Thijs, totdat ze een mail kreeg van Iris... de vrouw van Thijs. Hij blijkt beiden al tijden voor te liegen. Om hun verdriet te verwerken, ontmoeten ze elkaar. “Het klikte onverwacht goed tussen ons en al snel kletsten we honderduit.”

Masja: “‘Dit is geen mail van Thijs, maar van zijn vrouw.’ Daarmee begon de mail van Iris die ik op die vreselijke vrijdagochtend in oktober kreeg. Hij kwam van het account van Thijs, de man met wie ik toen ruim een jaar een relatie had. Vol ongeloof las ik verder en ik voelde alle kleur uit mijn gezicht wegtrekken. Thijs was dus niet, zoals hij beweerde, een gescheiden vrijgezel. Hij bleek een ‘keurig’ getrouwde huisvader. En dat al 14 jaar! Geschokt bleef ik zitten. Toen pas drong tot me door dat ik gruwelijk was beetgenomen. En dat terwijl ik met Thijs dacht oud te worden...”

Lees het hele verhaal van Masja in Vriendin 3 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Hoe heb jij je beste vriendin ontmoet?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Posi wo 14 jan '15 07:21

  Reactie: Anders, namelijk...
  Via het uitgaan,inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar een hechte vriendschap.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 14 jan '15 17:27

  Reactie: Op de basisschool
  Al meer dan 25 jaar zijn we vriendinnen De ene keer zien we elkaar vaker dan de andere keer... Maar altijd is het goed en ik weet dat ze er is als ik haar nodig heb en omgekeerd...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tonny.degoey wo 14 jan '15 19:37

  Reactie: Via andere vrienden
  nu al 30 jaar!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  susan.derkx.5 do 15 jan '15 00:11

  Reactie: Anders, namelijk...
  via een goede vriend van haar die eigenlijk mijn date was... met hem werd het niks, maar zij en ik zijn al 10 jaar beste vriendinnen! dit jaar 10 jaar!!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |