×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Masja ontdekte dat haar vriend al jarenlang getrouwd was

Vriendin 3: Masja ontdekte dat haar vriend al jarenlang getrouwd was
13.01.2015 - Redactie Vriendin

‘De vrouw van mijn minnaar werd m’n beste vriendin’


Masja (34) was dolgelukkig met haar vriend Thijs, totdat ze een mail kreeg van Iris... de vrouw van Thijs. Hij blijkt beiden al tijden voor te liegen. Om hun verdriet te verwerken, ontmoeten ze elkaar. “Het klikte onverwacht goed tussen ons en al snel kletsten we honderduit.”

Masja: “‘Dit is geen mail van Thijs, maar van zijn vrouw.’ Daarmee begon de mail van Iris die ik op die vreselijke vrijdagochtend in oktober kreeg. Hij kwam van het account van Thijs, de man met wie ik toen ruim een jaar een relatie had. Vol ongeloof las ik verder en ik voelde alle kleur uit mijn gezicht wegtrekken. Thijs was dus niet, zoals hij beweerde, een gescheiden vrijgezel. Hij bleek een ‘keurig’ getrouwde huisvader. En dat al 14 jaar! Geschokt bleef ik zitten. Toen pas drong tot me door dat ik gruwelijk was beetgenomen. En dat terwijl ik met Thijs dacht oud te worden...”

Lees het hele verhaal van Masja in Vriendin 3 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Hoe heb jij je beste vriendin ontmoet?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Posi wo 14 jan '15 07:21

  Reactie: Anders, namelijk...
  Via het uitgaan,inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar een hechte vriendschap.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 14 jan '15 17:27

  Reactie: Op de basisschool
  Al meer dan 25 jaar zijn we vriendinnen De ene keer zien we elkaar vaker dan de andere keer... Maar altijd is het goed en ik weet dat ze er is als ik haar nodig heb en omgekeerd...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tonny.degoey wo 14 jan '15 19:37

  Reactie: Via andere vrienden
  nu al 30 jaar!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  susan.derkx.5 do 15 jan '15 00:11

  Reactie: Anders, namelijk...
  via een goede vriend van haar die eigenlijk mijn date was... met hem werd het niks, maar zij en ik zijn al 10 jaar beste vriendinnen! dit jaar 10 jaar!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!