×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 3: Masja ontdekte dat haar vriend al jarenlang getrouwd was

Vriendin 3: Masja ontdekte dat haar vriend al jarenlang getrouwd was
13.01.2015 - Redactie Vriendin

‘De vrouw van mijn minnaar werd m’n beste vriendin’


Masja (34) was dolgelukkig met haar vriend Thijs, totdat ze een mail kreeg van Iris... de vrouw van Thijs. Hij blijkt beiden al tijden voor te liegen. Om hun verdriet te verwerken, ontmoeten ze elkaar. “Het klikte onverwacht goed tussen ons en al snel kletsten we honderduit.”

Masja: “‘Dit is geen mail van Thijs, maar van zijn vrouw.’ Daarmee begon de mail van Iris die ik op die vreselijke vrijdagochtend in oktober kreeg. Hij kwam van het account van Thijs, de man met wie ik toen ruim een jaar een relatie had. Vol ongeloof las ik verder en ik voelde alle kleur uit mijn gezicht wegtrekken. Thijs was dus niet, zoals hij beweerde, een gescheiden vrijgezel. Hij bleek een ‘keurig’ getrouwde huisvader. En dat al 14 jaar! Geschokt bleef ik zitten. Toen pas drong tot me door dat ik gruwelijk was beetgenomen. En dat terwijl ik met Thijs dacht oud te worden...”

Lees het hele verhaal van Masja in Vriendin 3 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Hoe heb jij je beste vriendin ontmoet?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Posi wo 14 jan '15 07:21

  Reactie: Anders, namelijk...
  Via het uitgaan,inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar een hechte vriendschap.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wendyt wo 14 jan '15 17:27

  Reactie: Op de basisschool
  Al meer dan 25 jaar zijn we vriendinnen De ene keer zien we elkaar vaker dan de andere keer... Maar altijd is het goed en ik weet dat ze er is als ik haar nodig heb en omgekeerd...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tonny.degoey wo 14 jan '15 19:37

  Reactie: Via andere vrienden
  nu al 30 jaar!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  susan.derkx.5 do 15 jan '15 00:11

  Reactie: Anders, namelijk...
  via een goede vriend van haar die eigenlijk mijn date was... met hem werd het niks, maar zij en ik zijn al 10 jaar beste vriendinnen! dit jaar 10 jaar!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |