×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ik ben trots op mijn lichaam!

Ik ben trots op mijn lichaam!
08.01.2015 -

Misschien heb je geen maatje 36 en lang golvend haar, maar ben je wel in balans. Ry, Ramona, Maureen en Helma zijn dat ook: "Niet perfect, maar wél gelukkig!"


Helma(35) is getrouwd met Patrick (43). Samen hebben ze dochter Merle (5). Helma is gezinshuishouder en voedingsdeskundige. Ze is trots op haar lichaam nadat ze boulimia en kanker overwon.

"Ik heb boulimia gehad. Ik had eetbuien en braakte vervolgens alles weer uit. Maar toen ik graag zwanger wilde worden, en het lukte niet, wist ik: ik moet hier wat aan gaan doen. Dat is gelukt, ik viel af en had ook geen eetbuien meer. Ik werd zwanger en 5 jaar geleden werd Merle geboren."

Tevredenheid heeft niets met je uiterlijk te maken, dat zit tussen je oren, ontdekte Helma. Nu helpt ze andere vrouwen om zichzelf te accepteren. Op haar Facebookpagina Afvallen? Bloed, zweet en biefstuk schrijft ze over deze en andere inzichten.

Lees het hele verhaal van Helma en de verhalen van Ry, Ramona en Maureen in Vriendin 2.

Plaats een reactie

Ben jij trots op je lichaam?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lin1969 do 8 jan '15 14:02

  Reactie: Ja, omdat...
  het een gezond lichaam is !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  blosje61 vr 9 jan '15 14:17

  Reactie: Anders, namelijk...
  eerst niet omdat ik wat te zwaar was, ben vorig jaar onder begeleiding 15 kilo afgevallen, maar ik moet nu weer wennen aan mijn slankere ik.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |