×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Betty vermoedt dat haar man zijn geld niet eerlijk verdient

Vriendin 2: Betty vermoedt dat haar man zijn geld niet eerlijk verdient
06.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Mijn man is crimineel, maar ik knijp een oogje dicht’


De zaak van Betty’s man loopt goed. Zo goed, dat Betty (53) zich afvraagt of het allemaal wel zuivere koffie is. Maar ze vraagt haar man er niet naar. “We hebben zo’n fijn leven, ik wil gewoon niet dat er iets verandert.”

Betty: “Toen ik in de krant las dat Frank Masmeijer in België was opgepakt door de politie, moest ik meteen aan zijn vrouw denken. Hield hij haar echt overal buiten, zoals ze beweert, of wist ze wel degelijk meer? De afgelopen weken heb ik vaak aan haar gedacht. Misschien wilde ze de geheimen van haar man gewoon niet weten. Misschien sloot ze haar ogen wel voor alles, precies zoals ik jarenlang deed. Want ook mijn man heeft heel wat uitgespookt.
Nu zie ik in dat ik het juist prettig vond om niets zeker te weten. Wat niet weet, wat niet deert, toch? En dus vroeg ik Hans nooit waar alle stapels geld in huis vandaan kwamen. Of waar ons vakantiehuis van was betaald. Ik geloofde maar al te graag dat Hans goed verdiende met zijn eigen zaak. Ik wilde gewoon niet dat ons leven zou veranderen.”

Lees het hele verhaal van Betty in Vriendin 2 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Zou jij, net als Betty, een oogje dichtknijpen?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 do 8 jan '15 14:48

  Reactie: Nee, absoluut niet
  wie zijn billen brand moet op de blaren zitten maar ook denken aan slachtofers
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!