×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Betty vermoedt dat haar man zijn geld niet eerlijk verdient

Vriendin 2: Betty vermoedt dat haar man zijn geld niet eerlijk verdient
06.01.2015 - Redactie Vriendin

‘Mijn man is crimineel, maar ik knijp een oogje dicht’


De zaak van Betty’s man loopt goed. Zo goed, dat Betty (53) zich afvraagt of het allemaal wel zuivere koffie is. Maar ze vraagt haar man er niet naar. “We hebben zo’n fijn leven, ik wil gewoon niet dat er iets verandert.”

Betty: “Toen ik in de krant las dat Frank Masmeijer in België was opgepakt door de politie, moest ik meteen aan zijn vrouw denken. Hield hij haar echt overal buiten, zoals ze beweert, of wist ze wel degelijk meer? De afgelopen weken heb ik vaak aan haar gedacht. Misschien wilde ze de geheimen van haar man gewoon niet weten. Misschien sloot ze haar ogen wel voor alles, precies zoals ik jarenlang deed. Want ook mijn man heeft heel wat uitgespookt.
Nu zie ik in dat ik het juist prettig vond om niets zeker te weten. Wat niet weet, wat niet deert, toch? En dus vroeg ik Hans nooit waar alle stapels geld in huis vandaan kwamen. Of waar ons vakantiehuis van was betaald. Ik geloofde maar al te graag dat Hans goed verdiende met zijn eigen zaak. Ik wilde gewoon niet dat ons leven zou veranderen.”

Lees het hele verhaal van Betty in Vriendin 2 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Zou jij, net als Betty, een oogje dichtknijpen?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 do 8 jan '15 14:48

  Reactie: Nee, absoluut niet
  wie zijn billen brand moet op de blaren zitten maar ook denken aan slachtofers
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |