Placeholder

Sharon den Adel van Within Temptation is rockster én moeder

‘Ik heb echt geen rock-’n-roll huishouden’

Zangeres Sharon den Adel (40) reist als frontvrouw van de band Within Temptation de hele wereld over. Tegelijk is ze moeder van 3 jonge kinderen: Luna (9), Aiden (5) en Logan (3). Aan Vriendin vertelt ze hoe ze die 2 werelden combineert: “Als ik op tournee ga, zet ik een knop om.”

‘Ik heb echt geen rock-’n-roll huishouden’

Al 18 jaar is Sharon den Adel zangeres van de symfonische rockband Within Temptation. Ze werd bekend door haar hoge stem op hits zoals Ice queen en de bijzondere jurken die ze op het podium droeg. Nog steeds heeft de band met z’n stevige rock veel succes in Nederland én ook daarbuiten. Tijdens een van haar dagen thuis vertelt Sharon hoe ze haar carrière als onvervalste rockchick combineert met de zorg voor haar 3 kinderen.

Wat een geluk dat we je in Nederland treffen! Want zo vaak ben je hier niet… Hoe vaak was je het afgelopen jaar weg?

“Het gaat een beetje op en af. Aan het begin van 2014 gingen we naar Europa, Rusland en landen daaromheen: eerst 3 weken, even thuis, toen nog bijna 4. Daarna was ik een maand thuis en begonnen de zomerfestivals. Na een pauze nog meer festivals in september, erna 3 weken naar Amerika. 4 dagen thuis, toen naar Japan. En tenslotte zijn we nog zo’n 2 weken naar Zuid- en Latijns-Amerika geweest. Dit valt op zich mee hoor, we zijn in het verleden weleens bijna 200 dagen achter elkaar weggeweest. En dat terwijl ons oudste kind er toen al was.”

Carlo Boszhard en zijn moeder Wil: ‘Wij hebben samen de grootste lol’