×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sharon den Adel van Within Temptation is rockster én moeder

Sharon den Adel van Within Temptation is rockster én moeder
07.01.2015 -

‘Ik heb echt geen rock-’n-roll huishouden’


Zangeres Sharon den Adel (40) reist als frontvrouw van de band Within Temptation de hele wereld over. Tegelijk is ze moeder van 3 jonge kinderen: Luna (9), Aiden (5) en Logan (3). Aan Vriendin vertelt ze hoe ze die 2 werelden combineert: “Als ik op tournee ga, zet ik een knop om.”

Al 18 jaar is Sharon den Adel zangeres van de symfonische rockband Within Temptation. Ze werd bekend door haar hoge stem op hits zoals Ice queen en de bijzondere jurken die ze op het podium droeg. Nog steeds heeft de band met z’n stevige rock veel succes in Nederland én ook daarbuiten. Tijdens een van haar dagen thuis vertelt Sharon hoe ze haar carrière als onvervalste rockchick combineert met de zorg voor haar 3 kinderen.

Wat een geluk dat we je in Nederland treffen! Want zo vaak ben je hier niet... Hoe vaak was je het afgelopen jaar weg? “Het gaat een beetje op en af. Aan het begin van 2014 gingen we naar Europa, Rusland en landen daaromheen: eerst 3 weken, even thuis, toen nog bijna 4. Daarna was ik een maand thuis en begonnen de zomerfestivals. Na een pauze nog meer festivals in september, erna 3 weken naar Amerika. 4 dagen thuis, toen naar Japan. En tenslotte zijn we nog zo’n 2 weken naar Zuid- en Latijns-Amerika geweest. Dit valt op zich mee hoor, we zijn in het verleden weleens bijna 200 dagen achter elkaar weggeweest. En dat terwijl ons oudste kind er toen al was.”

Lees het hele interview met Sharon in Vriendin 2.

Plaats een reactie

Ken jij de band Within Temptation?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 7 jan '15 17:49

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Ik ben dol op de stem van Sharon. Zo sterk!!! Helemaal geweldig!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mouschy do 8 jan '15 20:46

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Ja ik ben een grote WT fan! Ik heb op Facebook ook de Nederlandstalige fan groep opgezet; WT fans Benelux. blijft elke dag groeien met nieuwe leden!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_964702230237528 di 25 aug '15 19:25

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Ja ik ben dol op de stem van Sharon en ook gek op de band Within Temptation
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_981539878629162 za 18 jun '16 22:57

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Gewoon weg heerlijke muziek, we hebben zo een keer live gezien en gehoord, echt fantastisch en wat een stem heeft Sharon en het lied Ice Queen een van mijn favoriete
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |