×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sharon den Adel van Within Temptation is rockster én moeder

Sharon den Adel van Within Temptation is rockster én moeder
07.01.2015 -

‘Ik heb echt geen rock-’n-roll huishouden’


Zangeres Sharon den Adel (40) reist als frontvrouw van de band Within Temptation de hele wereld over. Tegelijk is ze moeder van 3 jonge kinderen: Luna (9), Aiden (5) en Logan (3). Aan Vriendin vertelt ze hoe ze die 2 werelden combineert: “Als ik op tournee ga, zet ik een knop om.”

Al 18 jaar is Sharon den Adel zangeres van de symfonische rockband Within Temptation. Ze werd bekend door haar hoge stem op hits zoals Ice queen en de bijzondere jurken die ze op het podium droeg. Nog steeds heeft de band met z’n stevige rock veel succes in Nederland én ook daarbuiten. Tijdens een van haar dagen thuis vertelt Sharon hoe ze haar carrière als onvervalste rockchick combineert met de zorg voor haar 3 kinderen.

Wat een geluk dat we je in Nederland treffen! Want zo vaak ben je hier niet... Hoe vaak was je het afgelopen jaar weg? “Het gaat een beetje op en af. Aan het begin van 2014 gingen we naar Europa, Rusland en landen daaromheen: eerst 3 weken, even thuis, toen nog bijna 4. Daarna was ik een maand thuis en begonnen de zomerfestivals. Na een pauze nog meer festivals in september, erna 3 weken naar Amerika. 4 dagen thuis, toen naar Japan. En tenslotte zijn we nog zo’n 2 weken naar Zuid- en Latijns-Amerika geweest. Dit valt op zich mee hoor, we zijn in het verleden weleens bijna 200 dagen achter elkaar weggeweest. En dat terwijl ons oudste kind er toen al was.”

Lees het hele interview met Sharon in Vriendin 2.

Plaats een reactie

Ken jij de band Within Temptation?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 7 jan '15 17:49

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Ik ben dol op de stem van Sharon. Zo sterk!!! Helemaal geweldig!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mouschy do 8 jan '15 20:46

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Ja ik ben een grote WT fan! Ik heb op Facebook ook de Nederlandstalige fan groep opgezet; WT fans Benelux. blijft elke dag groeien met nieuwe leden!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_964702230237528 di 25 aug '15 19:25

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Ja ik ben dol op de stem van Sharon en ook gek op de band Within Temptation
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_981539878629162 za 18 jun '16 22:57

  Reactie: Ja, ik ben fan!
  Gewoon weg heerlijke muziek, we hebben zo een keer live gezien en gehoord, echt fantastisch en wat een stem heeft Sharon en het lied Ice Queen een van mijn favoriete
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |