×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De nieuwe plannen van Anita Witzier

De nieuwe plannen van Anita Witzier
31.12.2014 -

‘Ik wil een taboe doorbreken zodat er meer begrip komt’


Na een bijzonder jaar (met bruiloft!) wordt dit jaar voor presentatrice Anita Witzier (53) ook weer heel speciaal. Voor haar nu al spraakmakende programma Anita wordt opgenomen liep ze namelijk een aantal maanden mee in een psychiatrische kliniek. “Psychisch ziek worden kan iedereen overkomen, ook jou en mij.”

Wat voor jaar was 2014 voor jou?
“Een heel bijzonder jaar. En dan vooral de maand september. Op 5 september zijn Michel en ik getrouwd en 2 dagen later vertrok mijn dochter Julia voor een aantal maanden naar Engeland voor een cursus. Dat waren best belangrijke momenten in mijn leven. Mijn zoon Bram is ook al het huis uit, dus opeens waren Michel en ik nog maar met z’n tweeën thuis, met de hond. Dat gaf wel een andere dynamiek in huis, het was een stuk rustiger. We hebben gelukkig geen last van het lege-nestsyndroom. Maar Julia komt dan ook al weer bijna terug.”

Lees het hele interview met Anita Witzier in Vriendin 1.

Plaats een reactie

Ben jij benieuwd naar het nieuwe programma van Anita?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 1 jan '15 17:20

  Reactie: Nee, lijkt me niet leuk
  Sorry..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 17 feb '15 19:45

  Reactie: Ja, ik ga zeker kijken!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 17 feb '15 19:48

  Reactie: Ja, ik ga zeker kijken!
  Iedereen zou dit verplicht moeten lezen/ en gaan kijken. Zit zelf zo in die sjit.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |