×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De nieuwe plannen van Anita Witzier

De nieuwe plannen van Anita Witzier
31.12.2014 -

‘Ik wil een taboe doorbreken zodat er meer begrip komt’


Na een bijzonder jaar (met bruiloft!) wordt dit jaar voor presentatrice Anita Witzier (53) ook weer heel speciaal. Voor haar nu al spraakmakende programma Anita wordt opgenomen liep ze namelijk een aantal maanden mee in een psychiatrische kliniek. “Psychisch ziek worden kan iedereen overkomen, ook jou en mij.”

Wat voor jaar was 2014 voor jou?
“Een heel bijzonder jaar. En dan vooral de maand september. Op 5 september zijn Michel en ik getrouwd en 2 dagen later vertrok mijn dochter Julia voor een aantal maanden naar Engeland voor een cursus. Dat waren best belangrijke momenten in mijn leven. Mijn zoon Bram is ook al het huis uit, dus opeens waren Michel en ik nog maar met z’n tweeën thuis, met de hond. Dat gaf wel een andere dynamiek in huis, het was een stuk rustiger. We hebben gelukkig geen last van het lege-nestsyndroom. Maar Julia komt dan ook al weer bijna terug.”

Lees het hele interview met Anita Witzier in Vriendin 1.

Plaats een reactie

Ben jij benieuwd naar het nieuwe programma van Anita?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 1 jan '15 17:20

  Reactie: Nee, lijkt me niet leuk
  Sorry..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 17 feb '15 19:45

  Reactie: Ja, ik ga zeker kijken!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 17 feb '15 19:48

  Reactie: Ja, ik ga zeker kijken!
  Iedereen zou dit verplicht moeten lezen/ en gaan kijken. Zit zelf zo in die sjit.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |