×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Linda heeft haar eigen engelenhealingpraktijk

Vriendin 1: Linda heeft haar eigen engelenhealingpraktijk
30.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Sinds ik met engelen praat, ben ik gelukkiger’


Toen Linda (35) na een ernstig ongeluk niet volledig herstelde, en de artsen niets meer voor haar konden doen, was ze ten einde raad. Ze besloot het spirituele circuit in te gaan. “Ik leerde met engelen praten, en vanaf toen ging alles in mijn leven beter.”

Linda (35) zit in haar praktijkruimte, een lichte kamer vol edelstenen en afbeeldingen van engelen. Op de paarse kast staat in sierlijke letters: Follow your dreams, they know the way. Linda weet er alles van. Toen ze durfde te vertrouwen op haar intuïtie en luisterde naar wat de engelen haar te zeggen hadden, kwamen al haar wensen uit.

Engelen? Bestaan die dan? Volgens Linda zijn ze levensecht. “Het zijn liefdevolle energievormen die mensen helpen om gezond en gelukkig te worden én te blijven. Een helende kracht die altijd aanwezig is. Maar om hun steun te ervaren moeten mensen er wel zelf om vragen. En dat is vaak het probleem: als kind wordt je verteld dat engelen niet bestaan, dus heb je ook geen idee dat je hen om hulp kunt vragen.”

Lees het hele verhaal van Linda in Vriendin 1 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in engelen?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 30 dec '14 13:54

  Reactie: Ja, omdat...
  Het is geen geloven, maar weten dat ze bestaan.In de moeilijkste tijden zijn ze dicht bij. Vraag en je zult zeker slagen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 30 dec '14 17:30

  Reactie: Nee
  Absoluut niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet wo 31 dec '14 16:53

  Reactie: Ja, omdat...
  het al heel bijzonder is wat engelen voor ons doen en kunnen betekenen,heel rijk gevoel met engelen rondom ons voor mij!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   De Aarde Engel - Linda Goodings do 1 jan '15 09:14

   Ik deel je mening :-)

 • Dit is niet ok!

  De Aarde Engel - Linda Goodings do 1 jan '15 09:13

  Reactie: Ja, omdat...
  Angel Rock!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anita.jansen.925059 do 1 jan '15 23:16

  Reactie: Ja, omdat...
  Ja ik geloof in engelen iedereen die de engelen om hulp vraagt word ook geholpen maar je moet hun wel vragen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  azim.nasirnezahd za 3 jan '15 02:58

  Reactie: Nee
  Hello
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Suzan van der Most zo 4 jan '15 20:18

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik al meerdere keren in mijn leven heb mogen ervaren dat engelen om ons heen zijn en ons graag begeleiden op ons pad. Praktijk de Krachtboom - Suzan van der Most
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Suzan van der Most zo 4 jan '15 20:23

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat ik al meerdere keren in mijn leven heb mogen ervaren dat engelen mij op mijn pad begeleiden. Suzan van der Most - Praktijk de Krachtboom
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Hakamiah zo 4 jan '15 21:05

  Reactie: Ja, omdat...
  Ze altijd bij ons zijn, in tijden van nood,ze zijn er voor ons. Ze hebben mijn vaak geholpen, in de tijd dat het niet goed met me ging, ik hou van ze.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |