×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Linda heeft haar eigen engelenhealingpraktijk

Vriendin 1: Linda heeft haar eigen engelenhealingpraktijk
30.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Sinds ik met engelen praat, ben ik gelukkiger’


Toen Linda (35) na een ernstig ongeluk niet volledig herstelde, en de artsen niets meer voor haar konden doen, was ze ten einde raad. Ze besloot het spirituele circuit in te gaan. “Ik leerde met engelen praten, en vanaf toen ging alles in mijn leven beter.”

Linda (35) zit in haar praktijkruimte, een lichte kamer vol edelstenen en afbeeldingen van engelen. Op de paarse kast staat in sierlijke letters: Follow your dreams, they know the way. Linda weet er alles van. Toen ze durfde te vertrouwen op haar intuïtie en luisterde naar wat de engelen haar te zeggen hadden, kwamen al haar wensen uit.

Engelen? Bestaan die dan? Volgens Linda zijn ze levensecht. “Het zijn liefdevolle energievormen die mensen helpen om gezond en gelukkig te worden én te blijven. Een helende kracht die altijd aanwezig is. Maar om hun steun te ervaren moeten mensen er wel zelf om vragen. En dat is vaak het probleem: als kind wordt je verteld dat engelen niet bestaan, dus heb je ook geen idee dat je hen om hulp kunt vragen.”

Lees het hele verhaal van Linda in Vriendin 1 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in engelen?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 30 dec '14 13:54

  Reactie: Ja, omdat...
  Het is geen geloven, maar weten dat ze bestaan.In de moeilijkste tijden zijn ze dicht bij. Vraag en je zult zeker slagen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 30 dec '14 17:30

  Reactie: Nee
  Absoluut niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet wo 31 dec '14 16:53

  Reactie: Ja, omdat...
  het al heel bijzonder is wat engelen voor ons doen en kunnen betekenen,heel rijk gevoel met engelen rondom ons voor mij!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   De Aarde Engel - Linda Goodings do 1 jan '15 09:14

   Ik deel je mening :-)

 • Dit is niet ok!

  De Aarde Engel - Linda Goodings do 1 jan '15 09:13

  Reactie: Ja, omdat...
  Angel Rock!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anita.jansen.925059 do 1 jan '15 23:16

  Reactie: Ja, omdat...
  Ja ik geloof in engelen iedereen die de engelen om hulp vraagt word ook geholpen maar je moet hun wel vragen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  azim.nasirnezahd za 3 jan '15 02:58

  Reactie: Nee
  Hello
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Suzan van der Most zo 4 jan '15 20:18

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik al meerdere keren in mijn leven heb mogen ervaren dat engelen om ons heen zijn en ons graag begeleiden op ons pad. Praktijk de Krachtboom - Suzan van der Most
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Suzan van der Most zo 4 jan '15 20:23

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat ik al meerdere keren in mijn leven heb mogen ervaren dat engelen mij op mijn pad begeleiden. Suzan van der Most - Praktijk de Krachtboom
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Hakamiah zo 4 jan '15 21:05

  Reactie: Ja, omdat...
  Ze altijd bij ons zijn, in tijden van nood,ze zijn er voor ons. Ze hebben mijn vaak geholpen, in de tijd dat het niet goed met me ging, ik hou van ze.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!