×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Linda heeft haar eigen engelenhealingpraktijk

Vriendin 1: Linda heeft haar eigen engelenhealingpraktijk
30.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Sinds ik met engelen praat, ben ik gelukkiger’


Toen Linda (35) na een ernstig ongeluk niet volledig herstelde, en de artsen niets meer voor haar konden doen, was ze ten einde raad. Ze besloot het spirituele circuit in te gaan. “Ik leerde met engelen praten, en vanaf toen ging alles in mijn leven beter.”

Linda (35) zit in haar praktijkruimte, een lichte kamer vol edelstenen en afbeeldingen van engelen. Op de paarse kast staat in sierlijke letters: Follow your dreams, they know the way. Linda weet er alles van. Toen ze durfde te vertrouwen op haar intuïtie en luisterde naar wat de engelen haar te zeggen hadden, kwamen al haar wensen uit.

Engelen? Bestaan die dan? Volgens Linda zijn ze levensecht. “Het zijn liefdevolle energievormen die mensen helpen om gezond en gelukkig te worden én te blijven. Een helende kracht die altijd aanwezig is. Maar om hun steun te ervaren moeten mensen er wel zelf om vragen. En dat is vaak het probleem: als kind wordt je verteld dat engelen niet bestaan, dus heb je ook geen idee dat je hen om hulp kunt vragen.”

Lees het hele verhaal van Linda in Vriendin 1 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in engelen?

  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 30 dec '14 13:54

  Reactie: Ja, omdat...
  Het is geen geloven, maar weten dat ze bestaan.In de moeilijkste tijden zijn ze dicht bij. Vraag en je zult zeker slagen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 30 dec '14 17:30

  Reactie: Nee
  Absoluut niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet wo 31 dec '14 16:53

  Reactie: Ja, omdat...
  het al heel bijzonder is wat engelen voor ons doen en kunnen betekenen,heel rijk gevoel met engelen rondom ons voor mij!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   De Aarde Engel - Linda Goodings do 1 jan '15 09:14

   Ik deel je mening :-)

 • Dit is niet ok!

  De Aarde Engel - Linda Goodings do 1 jan '15 09:13

  Reactie: Ja, omdat...
  Angel Rock!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anita.jansen.925059 do 1 jan '15 23:16

  Reactie: Ja, omdat...
  Ja ik geloof in engelen iedereen die de engelen om hulp vraagt word ook geholpen maar je moet hun wel vragen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  azim.nasirnezahd za 3 jan '15 02:58

  Reactie: Nee
  Hello
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Suzan van der Most zo 4 jan '15 20:18

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik al meerdere keren in mijn leven heb mogen ervaren dat engelen om ons heen zijn en ons graag begeleiden op ons pad. Praktijk de Krachtboom - Suzan van der Most
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Suzan van der Most zo 4 jan '15 20:23

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat ik al meerdere keren in mijn leven heb mogen ervaren dat engelen mij op mijn pad begeleiden. Suzan van der Most - Praktijk de Krachtboom
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Hakamiah zo 4 jan '15 21:05

  Reactie: Ja, omdat...
  Ze altijd bij ons zijn, in tijden van nood,ze zijn er voor ons. Ze hebben mijn vaak geholpen, in de tijd dat het niet goed met me ging, ik hou van ze.
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |