×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Een korte affaire bleek uiteindelijk goed voor Jolanda’s relatie

Vriendin 1: Een korte affaire bleek uiteindelijk goed voor Jolanda’s relatie
30.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Zijn ontrouw heeft ons huwelijk gered’


Ruim een half jaar geleden ontdekte Jolanda (44) dat haar man Henny (46) een affaire had met zijn collega. “Hoe pijnlijk ik dat ook vond, zijn slippertje was voor onze relatie een wake-upcall.”

Jolanda: “Ik pleit absoluut niet voor een open relatie. En ik keur vreemdgaan ook absoluut niet goed. Ik denk dat monogamie de enige sleutel is voor het slagen van een huwelijk. Maar toch kan ik niet echt heel boos zijn op mijn man Henny, die vorig jaar een korte affaire beleefde met zijn collega. Sterker nog, ik denk dat ons huwelijk er zonder zijn ontrouw nu een stuk slechter voor zou staan.
Henny en ik zijn in maart 12,5 jaar getrouwd. Een mijlpaal, vooral omdat een huwelijk niet echt in de planning lag. We waren al een jaar of 5 bij elkaar toen we op een dinsdagmorgen even vlug op het gemeentehuis trouwden. Ik was hoogzwanger van Romée en een huwelijk was gewoon de makkelijkste manier om het vaderschap goed te regelen.”

Lees het hele verhaal van Jolanda in Vriendin 1 en praat mee op ons forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Zou jij een affaire kunnen vergeven?

    •  
    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |