×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: De minnaar van Jasmijn had niet alleen met haar een affaire

Vriendin 52: De minnaar van Jasmijn had niet alleen met haar een affaire
23.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik bleek niet zijn enige minnares’


Al 8 jaar heeft Jasmijn (32) in het geheim een relatie met haar getrouwde collega Eric (41). Zelf heeft ze ook een vriend, maar wil niet bij hem weg. “Ik vond het heerlijk, die 2 werelden. Totdat op een bedrijfsfeestje mijn collega Janneke mij iets ging opbiechten...”

Jasmijn: “Op de eerste dag van mijn nieuwe baan bij een verkoopbedrijf viel hij me meteen op. Lange, donkere krullen, guitige ogen en een heerlijke, aanstekelijke lach. Eric, een van de verkoopmedewerkers, was de gangmaker van de afdeling en iemand met wie ik als timide nieuweling graag in contact wilde komen. Het was mijn eerste baan na mijn studie en ik voelde me verloren in dat grote bedrijf.

Ik was daarom blij toen hij die eerste week al kwam vragen of ik een beetje kon wennen. We kletsten wat en Eric zei dat ik bij hem terecht kon als ik vragen had en dat zijn kantoor maar een paar deuren verderop was. Die laatste zin werd afgesloten met een veelzeggende knipoog. Ik voelde dat ik bloosde. Wat een ontzettend leuke man. Snel ging ik verder met mijn werk en ik negeerde de vlinders in mijn buik, want thuis wachtte mijn lieve vriend met wie ik toen al 2 jaar een relatie had.”

Lees het hele verhaal van Jasmijn in Vriendin 52 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ken jij iemand die een affaire heeft (gehad)?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 dec '14 20:56

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  Boontje komt om zijn loontje. Hopelijk dump de vriend van Jasmijn haar heel snel, kan ze verder met haar minnaar (totdat hij haar ook zat is).
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 dec '14 19:41

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  ls ik haar was zou ik maar eens een soa tst doen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 25 dec '14 13:35

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  Jemig, vreemdgaan is echt zo respectloos...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 26 dec '14 09:50

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  nooit doen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eddie ma 29 dec '14 11:26

  Reactie: Ja, ikzelf
  meer dan 10 jaar nu al. en het is nooit gemakkelijk geweest. en altijd eenzaam.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |