×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: De minnaar van Jasmijn had niet alleen met haar een affaire

Vriendin 52: De minnaar van Jasmijn had niet alleen met haar een affaire
23.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik bleek niet zijn enige minnares’


Al 8 jaar heeft Jasmijn (32) in het geheim een relatie met haar getrouwde collega Eric (41). Zelf heeft ze ook een vriend, maar wil niet bij hem weg. “Ik vond het heerlijk, die 2 werelden. Totdat op een bedrijfsfeestje mijn collega Janneke mij iets ging opbiechten...”

Jasmijn: “Op de eerste dag van mijn nieuwe baan bij een verkoopbedrijf viel hij me meteen op. Lange, donkere krullen, guitige ogen en een heerlijke, aanstekelijke lach. Eric, een van de verkoopmedewerkers, was de gangmaker van de afdeling en iemand met wie ik als timide nieuweling graag in contact wilde komen. Het was mijn eerste baan na mijn studie en ik voelde me verloren in dat grote bedrijf.

Ik was daarom blij toen hij die eerste week al kwam vragen of ik een beetje kon wennen. We kletsten wat en Eric zei dat ik bij hem terecht kon als ik vragen had en dat zijn kantoor maar een paar deuren verderop was. Die laatste zin werd afgesloten met een veelzeggende knipoog. Ik voelde dat ik bloosde. Wat een ontzettend leuke man. Snel ging ik verder met mijn werk en ik negeerde de vlinders in mijn buik, want thuis wachtte mijn lieve vriend met wie ik toen al 2 jaar een relatie had.”

Lees het hele verhaal van Jasmijn in Vriendin 52 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ken jij iemand die een affaire heeft (gehad)?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 dec '14 20:56

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  Boontje komt om zijn loontje. Hopelijk dump de vriend van Jasmijn haar heel snel, kan ze verder met haar minnaar (totdat hij haar ook zat is).
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 dec '14 19:41

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  ls ik haar was zou ik maar eens een soa tst doen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 25 dec '14 13:35

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  Jemig, vreemdgaan is echt zo respectloos...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 26 dec '14 09:50

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  nooit doen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eddie ma 29 dec '14 11:26

  Reactie: Ja, ikzelf
  meer dan 10 jaar nu al. en het is nooit gemakkelijk geweest. en altijd eenzaam.
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |