×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

6 BN’ers met wie we hebben meegeleefd dit jaar

6 BN’ers met wie we hebben meegeleefd dit jaar
23.12.2014 -

Hun leven lijkt soms een sprookje, maar toch blijven ook bekende Nederlanders niet gespaard als het gaat om verdriet en ellende. Vriendin kijkt terug op een bewogen jaar van 6 van hen.


Martijn Krabbé (46) werd verlaten door vrouw Amanda.

Een héél stabiele relatie hadden Martijn en Amanda (40) Krabbé nooit. Zo moest een DNA-test uitwijzen dat Martijn echt de vader was van hun eerste spruit Bickel (inmiddels 14). Daarna kreeg het stel nog 3 kinderen: Michelle (10), Jasmijn (8) en Achilles (6). Maar het huwelijk bleef stormen. De geruchten over overspel waren talrijk en de 2 hielden regelmatig een pauze in hun relatie. Tijdens een daarvan, 3 jaar geleden, vertrok Amanda om maandenlang mee te varen op een Greenpeace-schip en een jaar later om mee te doen aan het programma Expeditie Poolcirkel.

Tijdens de jarenlange periode van ‘knipperen’ vroeg Martijn zich continu af of Amanda wel bij hem zou blijven. Het was uiteindelijk Amanda die begin dit jaar de knoop doorhakte en een definitief einde maakte aan hun (tweede) huwelijk. Martijn vertelde afgelopen zomer op tv aan Linda de Mol: “Ze zei: ‘De liefde is niet puur meer, ik doe jou tekort en jij doet mij tekort.’” Na wat dagen bedenktijd gaf Martijn toe. Pijnlijk detail: hun 4 kinderen lazen het nieuws over de scheiding in de media voordat ze het van papa en mama hadden gehoord.

Lees de verhalen van de andere 5 bn’ers, onder andere Linda de Mol en Marco Borsato, in Vriendin 52.

Foto: William Rutten

Plaats een reactie

Met welke bn'er heb jij het meest meegeleefd afgelopen jaar?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 dec '14 14:37

  Reactie: Martijn Krabbé
  Al jarenlang stormde hun huwelijk zo dat ik dacht: 'Kies toch voor jezelf Martijn'. Ik bewonder zijn vechtlust en het feit dat hij alles deed om het gezin bij elkaar te houden. Ik gun hem nieuw geluk, met een vrouw die wél voor hem gaat !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 dec '14 17:16

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....met niemand. Heb er niets mee. Ik leef met mensen mee die ik écht ken.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!