×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

6 BN’ers met wie we hebben meegeleefd dit jaar

6 BN’ers met wie we hebben meegeleefd dit jaar
23.12.2014 -

Hun leven lijkt soms een sprookje, maar toch blijven ook bekende Nederlanders niet gespaard als het gaat om verdriet en ellende. Vriendin kijkt terug op een bewogen jaar van 6 van hen.


Martijn Krabbé (46) werd verlaten door vrouw Amanda.

Een héél stabiele relatie hadden Martijn en Amanda (40) Krabbé nooit. Zo moest een DNA-test uitwijzen dat Martijn echt de vader was van hun eerste spruit Bickel (inmiddels 14). Daarna kreeg het stel nog 3 kinderen: Michelle (10), Jasmijn (8) en Achilles (6). Maar het huwelijk bleef stormen. De geruchten over overspel waren talrijk en de 2 hielden regelmatig een pauze in hun relatie. Tijdens een daarvan, 3 jaar geleden, vertrok Amanda om maandenlang mee te varen op een Greenpeace-schip en een jaar later om mee te doen aan het programma Expeditie Poolcirkel.

Tijdens de jarenlange periode van ‘knipperen’ vroeg Martijn zich continu af of Amanda wel bij hem zou blijven. Het was uiteindelijk Amanda die begin dit jaar de knoop doorhakte en een definitief einde maakte aan hun (tweede) huwelijk. Martijn vertelde afgelopen zomer op tv aan Linda de Mol: “Ze zei: ‘De liefde is niet puur meer, ik doe jou tekort en jij doet mij tekort.’” Na wat dagen bedenktijd gaf Martijn toe. Pijnlijk detail: hun 4 kinderen lazen het nieuws over de scheiding in de media voordat ze het van papa en mama hadden gehoord.

Lees de verhalen van de andere 5 bn’ers, onder andere Linda de Mol en Marco Borsato, in Vriendin 52.

Foto: William Rutten

Plaats een reactie

Met welke bn'er heb jij het meest meegeleefd afgelopen jaar?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 dec '14 14:37

  Reactie: Martijn Krabbé
  Al jarenlang stormde hun huwelijk zo dat ik dacht: 'Kies toch voor jezelf Martijn'. Ik bewonder zijn vechtlust en het feit dat hij alles deed om het gezin bij elkaar te houden. Ik gun hem nieuw geluk, met een vrouw die wél voor hem gaat !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 dec '14 17:16

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....met niemand. Heb er niets mee. Ik leef met mensen mee die ik écht ken.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |