×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

6 BN’ers met wie we hebben meegeleefd dit jaar

6 BN’ers met wie we hebben meegeleefd dit jaar
23.12.2014 -

Hun leven lijkt soms een sprookje, maar toch blijven ook bekende Nederlanders niet gespaard als het gaat om verdriet en ellende. Vriendin kijkt terug op een bewogen jaar van 6 van hen.


Martijn Krabbé (46) werd verlaten door vrouw Amanda.

Een héél stabiele relatie hadden Martijn en Amanda (40) Krabbé nooit. Zo moest een DNA-test uitwijzen dat Martijn echt de vader was van hun eerste spruit Bickel (inmiddels 14). Daarna kreeg het stel nog 3 kinderen: Michelle (10), Jasmijn (8) en Achilles (6). Maar het huwelijk bleef stormen. De geruchten over overspel waren talrijk en de 2 hielden regelmatig een pauze in hun relatie. Tijdens een daarvan, 3 jaar geleden, vertrok Amanda om maandenlang mee te varen op een Greenpeace-schip en een jaar later om mee te doen aan het programma Expeditie Poolcirkel.

Tijdens de jarenlange periode van ‘knipperen’ vroeg Martijn zich continu af of Amanda wel bij hem zou blijven. Het was uiteindelijk Amanda die begin dit jaar de knoop doorhakte en een definitief einde maakte aan hun (tweede) huwelijk. Martijn vertelde afgelopen zomer op tv aan Linda de Mol: “Ze zei: ‘De liefde is niet puur meer, ik doe jou tekort en jij doet mij tekort.’” Na wat dagen bedenktijd gaf Martijn toe. Pijnlijk detail: hun 4 kinderen lazen het nieuws over de scheiding in de media voordat ze het van papa en mama hadden gehoord.

Lees de verhalen van de andere 5 bn’ers, onder andere Linda de Mol en Marco Borsato, in Vriendin 52.

Foto: William Rutten

Plaats een reactie

Met welke bn'er heb jij het meest meegeleefd afgelopen jaar?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 23 dec '14 14:37

  Reactie: Martijn Krabbé
  Al jarenlang stormde hun huwelijk zo dat ik dacht: 'Kies toch voor jezelf Martijn'. Ik bewonder zijn vechtlust en het feit dat hij alles deed om het gezin bij elkaar te houden. Ik gun hem nieuw geluk, met een vrouw die wél voor hem gaat !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 dec '14 17:16

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....met niemand. Heb er niets mee. Ik leef met mensen mee die ik écht ken.
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |