×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Kerstengelen bestaan!

Vriendin 51: Kerstengelen bestaan!
17.12.2014 - Redactie Vriendin

Sommige engelen hebben geen vleugels. Neem Monique, Mariska, Marya en Coby. Zij offeren hun Kerst op om anderen te helpen.


Monique (49), getrouwd en moeder van Anne-Floor (13) en Rosalie (11), is projectleider van het Nationaal Ouderenfonds. De hele maand December is ze als vrijwilliger actief voor eenzame ouderen.

“Iedereen heeft liefde en aandacht nodig. Iemand om je zorgen mee te delen, maar ook je plezier. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die eenzaam zijn, fysieke pijn kunnen ervaren: hoofdpijn, buikpijn, depressie en andere gezondheidsklachten. Maar het is vooral heel naar als je het gevoel hebt dat niemand aan je denkt. Veel ouderen hebben met dit stille verdriet te maken.”

Lees het hele verhaal van Monique én de verhalen van Mariska, Marya en Coby in Vriendin 51 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Wat voor vrijwilligerswerk doe jij?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 17 dec '14 17:12

  Reactie: Anders, namelijk...
  ...tussenschoolse oppas.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eliska.vanheijningen.5 do 18 dec '14 11:10

  Reactie: Voor de stichting:...
  De Uilenhorst, een vakantiewoning voor gehandicapten en hun gezin. Ik zit in het bestuur als secretaris en regel alles mbt de verhuur van de woning. Ontvang de gasten met koffie en koek, maak ze wegwijs in het huisje en na hun vakantie zwaai ik ze uit en maak het huisje weer schoon voor de volgende huurders
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers do 18 dec '14 17:27

  Reactie: Anders, namelijk...
  werk al bijna 19 jaar .als vrijwilliger bij de zonnebloem,,,en doe het het nog steeds met plezier
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 19 dec '14 09:28

  Reactie: Ik doe geen vrijwilligerswerk
  ik werk 32 uur en ook nog onregelmatig
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angeltim80 di 23 dec '14 10:39

  Reactie: Voor de stichting:...
  kinderwoud en sisa
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!