×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Janets baby werd veel te vroeg geboren

Vriendin 51: Janets baby werd veel te vroeg geboren
17.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Op Kerstavond verloren wij ons kerstkindje’


Deze week precies 10 jaar geleden werd Anouk geboren, het eerste kindje van Janet (35) en Eelco (30). Het meisje stierf diezelfde dag. “Op de kraamafdeling zong een koor ‘Er is een kindje geboren op aard’. En dat terwijl ons kindje al een engeltje was.”

Janet: “2 dagen voor Kerst gingen mijn man Eelco en ik ’s avonds de stad in om positiekleding te kopen. Ik was 24 weken zwanger en had al een flinke buik. Ik zocht iets moois. Een jurk of tuniek waarin ik er zo uitzag als ik me van binnen voelde: stralend. In de winkelstraten hing een magische sfeer. Het was druk en gezellig, overal brandden lichtjes. Terwijl Eelco en ik gearmd door de mensenmassa liepen, bedacht ik hoe ongelooflijk gelukkig ik me voelde. Eelco is de liefde van mijn leven. Het idee dat we samen een kindje verwachtten, maakte me intens blij.”

Lees het hele verhaal van Janet in Vriendin 50 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij een miskraam gehad?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 11:53

  Reactie: Ja, meerdere
  3x . eerst een miskraam toen een dochter, weer een miskraam toen een zoon en weer een miskraam.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leni.roos wo 17 dec '14 14:42

  Reactie: Ja, eentje
  tussen mijn tweede en derde in
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leni.roos wo 17 dec '14 14:44

  Reactie: Ja, eentje
  je 1 tussen mijn tweede en derde in
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |