×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Janets baby werd veel te vroeg geboren

Vriendin 51: Janets baby werd veel te vroeg geboren
17.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Op Kerstavond verloren wij ons kerstkindje’


Deze week precies 10 jaar geleden werd Anouk geboren, het eerste kindje van Janet (35) en Eelco (30). Het meisje stierf diezelfde dag. “Op de kraamafdeling zong een koor ‘Er is een kindje geboren op aard’. En dat terwijl ons kindje al een engeltje was.”

Janet: “2 dagen voor Kerst gingen mijn man Eelco en ik ’s avonds de stad in om positiekleding te kopen. Ik was 24 weken zwanger en had al een flinke buik. Ik zocht iets moois. Een jurk of tuniek waarin ik er zo uitzag als ik me van binnen voelde: stralend. In de winkelstraten hing een magische sfeer. Het was druk en gezellig, overal brandden lichtjes. Terwijl Eelco en ik gearmd door de mensenmassa liepen, bedacht ik hoe ongelooflijk gelukkig ik me voelde. Eelco is de liefde van mijn leven. Het idee dat we samen een kindje verwachtten, maakte me intens blij.”

Lees het hele verhaal van Janet in Vriendin 50 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij een miskraam gehad?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 11:53

  Reactie: Ja, meerdere
  3x . eerst een miskraam toen een dochter, weer een miskraam toen een zoon en weer een miskraam.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leni.roos wo 17 dec '14 14:42

  Reactie: Ja, eentje
  tussen mijn tweede en derde in
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leni.roos wo 17 dec '14 14:44

  Reactie: Ja, eentje
  je 1 tussen mijn tweede en derde in
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |