×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Ingrid verloor haar dochter bij de tsunami bijna 10 jaar geleden

Vriendin 51: Ingrid verloor haar dochter bij de tsunami bijna 10 jaar geleden
16.12.2014 - Redactie Vriendin

‘We waren een heel normaal gezin. Nu is alles anders’


Ingrid (51) was in 2004 met haar man en dochters Isabelle (destijds 12) en Dominique (destijds 17) in Thailand om Kerst te vieren, toen ze getroffen werden door de tsunami. Haar oudste dochter overleefde de ramp niet. “Ik hoop dat ze wist dat ik onvoorwaardelijk van haar hield.”

Ingrid: “In de 10 jaar die zijn verstreken sinds de golven mijn dochter wegnamen, is er zo veel gebeurd. Het verliezen van mijn kind is natuurlijk het ergste wat me is overkomen, maar ook daarna heb ik een roerige tijd gehad. Mijn moeder overleed, ik raakte bij een reorganisatie mijn baan kwijt en mijn man Robin ging in 2008 bij me weg. Van de ene op de andere dag vertrok hij naar een andere vrouw, na 21 jaar huwelijk. We hebben het nooit uitgepraat, dus ik kan niet voor hem spreken, maar ik denk dat het onder andere te maken heeft met het verlies van Dominique. We hadden allebei onze eigen manier om met ons verdriet om te gaan. Ik denk dat dit zijn manier was om het verlies te verwerken. Op een gegeven moment dacht ik wel: houdt dit dan nooit een keer op? Is dit écht mijn leven?”

Lees het hele verhaal van Ingrid in Vriendin 51 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben of ken jij iemand die een kind heeft verloren?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 11:03

  Reactie: Ja, een vriendin
  Zomaar totaal onverwachts ontvingen we we een bericht van overlijden. De zoon van onze vrienden is maar 21 jaar geworden. Onwel geworden op staat en overleden. Zo triest.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 11:07

  Reactie: Ja, een vriendin
  mijn broer en schoonzus verloren hun eerste kindje na 8 maanden zwangerschap.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  KrIsa vr 19 dec '14 09:25

  Reactie: Ja, ikzelf
  18 januari 2012 heb ik onze oudste dochter stil op de wereld gezet. Na een zwangerschap van 40w5d overleed zij enkele uren voor de bevalling.. En waaraan...? Nog altijd een raadsel. Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn.. Een tweede mooie dochter gekregen maar toch altijd een kind tekort.. Ons mooie prachtige dappere meisje <3
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!