×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Ingrid verloor haar dochter bij de tsunami bijna 10 jaar geleden

Vriendin 51: Ingrid verloor haar dochter bij de tsunami bijna 10 jaar geleden
16.12.2014 - Redactie Vriendin

‘We waren een heel normaal gezin. Nu is alles anders’


Ingrid (51) was in 2004 met haar man en dochters Isabelle (destijds 12) en Dominique (destijds 17) in Thailand om Kerst te vieren, toen ze getroffen werden door de tsunami. Haar oudste dochter overleefde de ramp niet. “Ik hoop dat ze wist dat ik onvoorwaardelijk van haar hield.”

Ingrid: “In de 10 jaar die zijn verstreken sinds de golven mijn dochter wegnamen, is er zo veel gebeurd. Het verliezen van mijn kind is natuurlijk het ergste wat me is overkomen, maar ook daarna heb ik een roerige tijd gehad. Mijn moeder overleed, ik raakte bij een reorganisatie mijn baan kwijt en mijn man Robin ging in 2008 bij me weg. Van de ene op de andere dag vertrok hij naar een andere vrouw, na 21 jaar huwelijk. We hebben het nooit uitgepraat, dus ik kan niet voor hem spreken, maar ik denk dat het onder andere te maken heeft met het verlies van Dominique. We hadden allebei onze eigen manier om met ons verdriet om te gaan. Ik denk dat dit zijn manier was om het verlies te verwerken. Op een gegeven moment dacht ik wel: houdt dit dan nooit een keer op? Is dit écht mijn leven?”

Lees het hele verhaal van Ingrid in Vriendin 51 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben of ken jij iemand die een kind heeft verloren?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 11:03

  Reactie: Ja, een vriendin
  Zomaar totaal onverwachts ontvingen we we een bericht van overlijden. De zoon van onze vrienden is maar 21 jaar geworden. Onwel geworden op staat en overleden. Zo triest.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 11:07

  Reactie: Ja, een vriendin
  mijn broer en schoonzus verloren hun eerste kindje na 8 maanden zwangerschap.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  KrIsa vr 19 dec '14 09:25

  Reactie: Ja, ikzelf
  18 januari 2012 heb ik onze oudste dochter stil op de wereld gezet. Na een zwangerschap van 40w5d overleed zij enkele uren voor de bevalling.. En waaraan...? Nog altijd een raadsel. Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn.. Een tweede mooie dochter gekregen maar toch altijd een kind tekort.. Ons mooie prachtige dappere meisje <3
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |