×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kerstig kleuren

Kerstig kleuren
16.12.2014 -

Heb jij nog geen kerstkaarten verstuurd? Goed nieuws: Vriendin heeft een hele leuke voor je gemaakt die je alleen nog maar hoeft te printen en in te kleuren.


Kleuren voor volwassenen is helemaal hip. Daarom heeft Vriendin een kerstkaart gemaakt die je helemaal naar je eigen smaak kunt inkleuren en naar al je vrienden en familie kunt sturen. Enne...Aarzel niet om er ook eentje op de bus te doen voor de Vriendin-redactie!

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele PDF te bekijken en klik er vervolgens met je rechtermuisknop op om de kaart zo vaak te printen als je wilt. Veel plezier en namense de gehele Vriendin-redactie: Heel fijne feestdagen en een liefdevol 2015!


 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie