×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zó vieren wij Kerst

Zó vieren wij Kerst
16.12.2014 -

Meestal staan ze in de spotlights, met alle ogen op hen gericht. Maar met Kerst zijn deze BN’ers lekker thuis met hun familie. En dit zijn hun kersttradities!


Rian Donders (38), zus van de Stylist van het Zuiden, Roy Donders, is getrouwd met Johan (43). Samen hebben ze 2 zoons: Jari (14) en Mika (8). Hun huis in Tilburg is met Kerst altijd uitbundig versierd.

“Op de dag voor Kerst is onze winkel open tot 4 uur ’s middags. Die dag zetten we vuurkorven buiten en delen we glühwein uit aan de klanten. En er staat een oliebollenkraam voor de deur. We maken er een echt kerstpleintje van.

Ik ben dól op het huis versieren voor Kerst. Elk jaar heeft een ander thema: vorig jaar was dat American Christmas met veel kerstmannen, gekleurde lampjes, rode strikken en van die Engelse kerststokken. Deze keer is het thema Efteling."

Lees het hele interview met Rian Donders en de interviews met Sandra van Nieuwland, Roxeanne Hazes en Sandra Ysbrandy in Vriendin 51.

Plaats een reactie

Versier jij je huis met Kerst?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  moosje73 di 16 dec '14 19:53

  Reactie: Ja, ik ga dan helemaal los
  it's the most wonderful time of the year... heerlijk vind ik het!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 18 dec '14 18:04

  Reactie: Nee, ik zet alleen een kerstboom neer
  Met alleen een mooi versierde kerstboom en hier en daar wat kaarsen vind ik het helemaal af.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |