×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Anita blijft zoeken naar de al maanden verdwenen Hanno

Vriendin 49: Anita blijft zoeken naar de al maanden verdwenen Hanno
03.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik móet weten of mijn vermiste broer nog leeft’


Het leven van Anita (49) staat al bijna 8 maanden in het teken van de zoektocht naar haar spoorloos verdwenen broer Hanno van Mil (48). Dat er geen enkele aanwijzing is, maakt het extra moeilijk. “Misschien was hij op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Maar dan nog: wáár is hij dan nu?”

Anita: “De vermissing van mijn broer beheerst mijn leven. Ik ben zo moe dat ik heel diep slaap. Maar elke ochtend rond 5 uur schrik ik wakker met het misselijke gevoel dat er iets vreselijks aan de hand is. Het is hetzelfde gevoel als ik had op de zondagochtend na zijn verdwijning en het is nog geen dag minder geweest.” Op zaterdagochtend 12 april vertrok Hanno naar Driebergen, voor een zakelijke bijeenkomst. Daar is hij nooit aangekomen. Hij ging thuis weg zoals anders. Niets geks, niets opmerkelijks toen hij vertrok. Die dag reageerde hij niet op sms’jes en telefoontjes. Niet zo vreemd, ze dachten dat hij gewoon druk aan het werk was. Maar toen zijn vrouw ’s avonds laat nog steeds niets had gehoord, besloot ze de leidinggevende van Hanno te bellen. Toen bleek dat hij die dag niet bij de bijeenkomst was aangekomen, gingen alle alarmbellen af. Anita lag al in bed toen haar schoonzus belde.

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij bekend met de vermissing van Hanno?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 3 dec '14 11:17

  Reactie: Ja, ik las het in de krant
  Lijkt me een vreselijke nachtmerrie. Hopelijk komt er snel zekerheid !
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |