×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Anita blijft zoeken naar de al maanden verdwenen Hanno

Vriendin 49: Anita blijft zoeken naar de al maanden verdwenen Hanno
03.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik móet weten of mijn vermiste broer nog leeft’


Het leven van Anita (49) staat al bijna 8 maanden in het teken van de zoektocht naar haar spoorloos verdwenen broer Hanno van Mil (48). Dat er geen enkele aanwijzing is, maakt het extra moeilijk. “Misschien was hij op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Maar dan nog: wáár is hij dan nu?”

Anita: “De vermissing van mijn broer beheerst mijn leven. Ik ben zo moe dat ik heel diep slaap. Maar elke ochtend rond 5 uur schrik ik wakker met het misselijke gevoel dat er iets vreselijks aan de hand is. Het is hetzelfde gevoel als ik had op de zondagochtend na zijn verdwijning en het is nog geen dag minder geweest.” Op zaterdagochtend 12 april vertrok Hanno naar Driebergen, voor een zakelijke bijeenkomst. Daar is hij nooit aangekomen. Hij ging thuis weg zoals anders. Niets geks, niets opmerkelijks toen hij vertrok. Die dag reageerde hij niet op sms’jes en telefoontjes. Niet zo vreemd, ze dachten dat hij gewoon druk aan het werk was. Maar toen zijn vrouw ’s avonds laat nog steeds niets had gehoord, besloot ze de leidinggevende van Hanno te bellen. Toen bleek dat hij die dag niet bij de bijeenkomst was aangekomen, gingen alle alarmbellen af. Anita lag al in bed toen haar schoonzus belde.

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij bekend met de vermissing van Hanno?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 3 dec '14 11:17

  Reactie: Ja, ik las het in de krant
  Lijkt me een vreselijke nachtmerrie. Hopelijk komt er snel zekerheid !
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!