×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Anita blijft zoeken naar de al maanden verdwenen Hanno

Vriendin 49: Anita blijft zoeken naar de al maanden verdwenen Hanno
03.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik móet weten of mijn vermiste broer nog leeft’


Het leven van Anita (49) staat al bijna 8 maanden in het teken van de zoektocht naar haar spoorloos verdwenen broer Hanno van Mil (48). Dat er geen enkele aanwijzing is, maakt het extra moeilijk. “Misschien was hij op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Maar dan nog: wáár is hij dan nu?”

Anita: “De vermissing van mijn broer beheerst mijn leven. Ik ben zo moe dat ik heel diep slaap. Maar elke ochtend rond 5 uur schrik ik wakker met het misselijke gevoel dat er iets vreselijks aan de hand is. Het is hetzelfde gevoel als ik had op de zondagochtend na zijn verdwijning en het is nog geen dag minder geweest.” Op zaterdagochtend 12 april vertrok Hanno naar Driebergen, voor een zakelijke bijeenkomst. Daar is hij nooit aangekomen. Hij ging thuis weg zoals anders. Niets geks, niets opmerkelijks toen hij vertrok. Die dag reageerde hij niet op sms’jes en telefoontjes. Niet zo vreemd, ze dachten dat hij gewoon druk aan het werk was. Maar toen zijn vrouw ’s avonds laat nog steeds niets had gehoord, besloot ze de leidinggevende van Hanno te bellen. Toen bleek dat hij die dag niet bij de bijeenkomst was aangekomen, gingen alle alarmbellen af. Anita lag al in bed toen haar schoonzus belde.

Lees het hele verhaal van Anita in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij bekend met de vermissing van Hanno?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 3 dec '14 11:17

  Reactie: Ja, ik las het in de krant
  Lijkt me een vreselijke nachtmerrie. Hopelijk komt er snel zekerheid !
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |