×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Ze moesten eens weten...

Vriendin 49: Ze moesten eens weten...
02.12.2014 - Redactie Vriendin

Dacht je dat jouw leugentje om bestwil al over de grens was? Moet je eens lezen wat Vriendin-lezeressen allemaal te verbergen hebben!


Petra (32): “Zodra ik Marc zag, vond ik hem geweldig. En toen we in gesprek raakten, bleek hij ook nog eens lief en onderhoudend. Een droomman. Ik kan me geen betere wensen. Althans, dat dacht ik het eerste half jaar van onze relatie. Daarna ontmoette ik zijn familie. Op het moment dat ik oog in oog stond met zijn broer, wist ik al dat het te laat was. Ik voelde het in mijn buik: vlinders. Honderden. Er was geen houden meer aan.
Ik wist die dag amper hoe ik me moest gedragen, maar ik ben hem doorgekomen. Eenmaal thuis kon ik nog maar aan één ding denken. Aan één persoon: Vic. Inmiddels zijn Marc en ik 4 jaar samen. Gelukkig zien we zijn familie niet vaak, ze wonen aan de andere kant van het land. En als het even kan, probeer ik onder de geplande familiebijeenkomsten uit te komen. Dat kan natuurlijk niet altijd, want dat zou opvallen. Als ik Vic een tijdje niet zie, verdwijnen mijn gevoelens voor hem naar de achtergrond. Maar als ik in zijn buurt ben, laaien ze in alle hevigheid weer op. Daarna ben ik echt dagen van slag. Ik hou van Marc. Maar pfff, waarom moet nou uitgerekend hij een broer hebben die nóg leuker is?”

Lees alle geheimen in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |