×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Ze moesten eens weten...

Vriendin 49: Ze moesten eens weten...
02.12.2014 - Redactie Vriendin

Dacht je dat jouw leugentje om bestwil al over de grens was? Moet je eens lezen wat Vriendin-lezeressen allemaal te verbergen hebben!


Petra (32): “Zodra ik Marc zag, vond ik hem geweldig. En toen we in gesprek raakten, bleek hij ook nog eens lief en onderhoudend. Een droomman. Ik kan me geen betere wensen. Althans, dat dacht ik het eerste half jaar van onze relatie. Daarna ontmoette ik zijn familie. Op het moment dat ik oog in oog stond met zijn broer, wist ik al dat het te laat was. Ik voelde het in mijn buik: vlinders. Honderden. Er was geen houden meer aan.
Ik wist die dag amper hoe ik me moest gedragen, maar ik ben hem doorgekomen. Eenmaal thuis kon ik nog maar aan één ding denken. Aan één persoon: Vic. Inmiddels zijn Marc en ik 4 jaar samen. Gelukkig zien we zijn familie niet vaak, ze wonen aan de andere kant van het land. En als het even kan, probeer ik onder de geplande familiebijeenkomsten uit te komen. Dat kan natuurlijk niet altijd, want dat zou opvallen. Als ik Vic een tijdje niet zie, verdwijnen mijn gevoelens voor hem naar de achtergrond. Maar als ik in zijn buurt ben, laaien ze in alle hevigheid weer op. Daarna ben ik echt dagen van slag. Ik hou van Marc. Maar pfff, waarom moet nou uitgerekend hij een broer hebben die nóg leuker is?”

Lees alle geheimen in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!