×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Ze moesten eens weten...

Vriendin 49: Ze moesten eens weten...
02.12.2014 - Redactie Vriendin

Dacht je dat jouw leugentje om bestwil al over de grens was? Moet je eens lezen wat Vriendin-lezeressen allemaal te verbergen hebben!


Petra (32): “Zodra ik Marc zag, vond ik hem geweldig. En toen we in gesprek raakten, bleek hij ook nog eens lief en onderhoudend. Een droomman. Ik kan me geen betere wensen. Althans, dat dacht ik het eerste half jaar van onze relatie. Daarna ontmoette ik zijn familie. Op het moment dat ik oog in oog stond met zijn broer, wist ik al dat het te laat was. Ik voelde het in mijn buik: vlinders. Honderden. Er was geen houden meer aan.
Ik wist die dag amper hoe ik me moest gedragen, maar ik ben hem doorgekomen. Eenmaal thuis kon ik nog maar aan één ding denken. Aan één persoon: Vic. Inmiddels zijn Marc en ik 4 jaar samen. Gelukkig zien we zijn familie niet vaak, ze wonen aan de andere kant van het land. En als het even kan, probeer ik onder de geplande familiebijeenkomsten uit te komen. Dat kan natuurlijk niet altijd, want dat zou opvallen. Als ik Vic een tijdje niet zie, verdwijnen mijn gevoelens voor hem naar de achtergrond. Maar als ik in zijn buurt ben, laaien ze in alle hevigheid weer op. Daarna ben ik echt dagen van slag. Ik hou van Marc. Maar pfff, waarom moet nou uitgerekend hij een broer hebben die nóg leuker is?”

Lees alle geheimen in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |