×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Renée bleef reddeloos achter als alleenstaande moeder

Vriendin 49: Renée bleef reddeloos achter als alleenstaande moeder
02.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Mijn gebroken hart is genezen dankzij mijn vriendinnen’


Het zal je maar gebeuren: 2 maanden voor de bevalling verlaten worden door je vriend. Het overkwam Renée (27) 3 jaar geleden. Net toen ze dacht: ik kan niet meer, stonden haar vriendinnen op de stoep. “Ze maakten de babykamer af en lieten me geen nacht alleen. Ze waren geweldig!”

Renée: “Het moment waarop mijn vriend Jasper vertelde dat hij me ging verlaten, zal ik nooit vergeten. Daar stond ik, hoogzwanger, midden tussen de verfpotten en kwasten in een verder lege babykamer. Jasper had beloofd me te helpen de babykamer klaar te maken, maar in plaats daarvan had hij een koffer vol kleding in zijn hand en vertrok hij naar zijn ouders. Hij kon niet meer tegen onze ruzies, zei hij. Ook zag hij op tegen de verantwoordelijkheid van een kind. Hij zag het vaderschap totaal niet zitten. Hij ging bij me weg. Dit keer voorgoed, zo waarschuwde hij. En dat ik vreselijk begon te huilen, deed hem niks. Vijf minuten na zijn bizarre vertrek, op het moment dat ik echt dacht dat ik zou instorten, toetste ik het nummer in van mijn beste vriendin. Ik slaakte alleen wat dierlijke kreten plus de zin ‘Jasper is weg’, maar het was voldoende voor Barbara om meteen naar me toe te komen. Bovendien maakte ze bij mij thuis meteen een WhatsApp-groep aan, met als titel ‘hulptroepen’.”

Lees het hele verhaal van Renée in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Hebben jouw vriendinnen jou ook door een moeilijke tijd geholpen?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |