×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Renée bleef reddeloos achter als alleenstaande moeder

Vriendin 49: Renée bleef reddeloos achter als alleenstaande moeder
02.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Mijn gebroken hart is genezen dankzij mijn vriendinnen’


Het zal je maar gebeuren: 2 maanden voor de bevalling verlaten worden door je vriend. Het overkwam Renée (27) 3 jaar geleden. Net toen ze dacht: ik kan niet meer, stonden haar vriendinnen op de stoep. “Ze maakten de babykamer af en lieten me geen nacht alleen. Ze waren geweldig!”

Renée: “Het moment waarop mijn vriend Jasper vertelde dat hij me ging verlaten, zal ik nooit vergeten. Daar stond ik, hoogzwanger, midden tussen de verfpotten en kwasten in een verder lege babykamer. Jasper had beloofd me te helpen de babykamer klaar te maken, maar in plaats daarvan had hij een koffer vol kleding in zijn hand en vertrok hij naar zijn ouders. Hij kon niet meer tegen onze ruzies, zei hij. Ook zag hij op tegen de verantwoordelijkheid van een kind. Hij zag het vaderschap totaal niet zitten. Hij ging bij me weg. Dit keer voorgoed, zo waarschuwde hij. En dat ik vreselijk begon te huilen, deed hem niks. Vijf minuten na zijn bizarre vertrek, op het moment dat ik echt dacht dat ik zou instorten, toetste ik het nummer in van mijn beste vriendin. Ik slaakte alleen wat dierlijke kreten plus de zin ‘Jasper is weg’, maar het was voldoende voor Barbara om meteen naar me toe te komen. Bovendien maakte ze bij mij thuis meteen een WhatsApp-groep aan, met als titel ‘hulptroepen’.”

Lees het hele verhaal van Renée in Vriendin 49 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Hebben jouw vriendinnen jou ook door een moeilijke tijd geholpen?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!