×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Ik doe het met mijn baas

Vriendin 48: Ik doe het met mijn baas
26.11.2014 - Redactie Vriendin

Samenwerken met je man en hij is je baas? Deze vrouwen doen het! Soms is het lastig, maar ook leuk. En praktisch.


Linda (29) is getrouwd met Henk (35) en moeder van Dani (6) en baby Xam. Sinds 2012 is Henk eigenaar van het taxi- en touringcarbedrijf waar Linda parttime in loondienst werkt.

“De zaak ligt pal naast ons huis: als je de bijkeuken doorloopt, sta je op kantoor. Ik zeg altijd: ‘Aan deze kant van de drempel ben ik de baas, aan de andere kant heeft Henk het voor het zeggen.’ Ik bleef na de havo hangen in het bedrijf van mijn vader. Henk sprong in die tijd ook weleens bij, en toen hadden we ook al een relatie. Maar op een gegeven moment stelde mijn vader voor dat Henk bij ons zou komen werken. Dat vond ik nogal een stap. Zou dat wel werken, 24 uur per dag op elkaars lip? Het ging prima. Beetje bij beetje nam Henk de leiding in het bedrijf over, tot hij zichzelf vorig jaar inkocht. Hij is nu eigenaar en ik ben in loondienst.”

Lees alle verhalen in Vriendin 48 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Zou jij met je man samen kunnen werken?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 26 nov '14 18:23

  Reactie: Absoluut niet!
  Dat zou spontaan scheiden worden..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 nov '14 18:45

  Reactie: Ja, dat kunnen wij wel
  Wij zijn nog steeds gelukkig getrouwd en leven ECHT samen dit leven
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leuq vr 28 nov '14 03:00

  Reactie: Ja, dat kunnen wij wel
  dat kan wel maar hij heeft de leiding dat weet ik nu al
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |