×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Ik doe het met mijn baas

Vriendin 48: Ik doe het met mijn baas
26.11.2014 - Redactie Vriendin

Samenwerken met je man en hij is je baas? Deze vrouwen doen het! Soms is het lastig, maar ook leuk. En praktisch.


Linda (29) is getrouwd met Henk (35) en moeder van Dani (6) en baby Xam. Sinds 2012 is Henk eigenaar van het taxi- en touringcarbedrijf waar Linda parttime in loondienst werkt.

“De zaak ligt pal naast ons huis: als je de bijkeuken doorloopt, sta je op kantoor. Ik zeg altijd: ‘Aan deze kant van de drempel ben ik de baas, aan de andere kant heeft Henk het voor het zeggen.’ Ik bleef na de havo hangen in het bedrijf van mijn vader. Henk sprong in die tijd ook weleens bij, en toen hadden we ook al een relatie. Maar op een gegeven moment stelde mijn vader voor dat Henk bij ons zou komen werken. Dat vond ik nogal een stap. Zou dat wel werken, 24 uur per dag op elkaars lip? Het ging prima. Beetje bij beetje nam Henk de leiding in het bedrijf over, tot hij zichzelf vorig jaar inkocht. Hij is nu eigenaar en ik ben in loondienst.”

Lees alle verhalen in Vriendin 48 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Zou jij met je man samen kunnen werken?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 26 nov '14 18:23

  Reactie: Absoluut niet!
  Dat zou spontaan scheiden worden..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 nov '14 18:45

  Reactie: Ja, dat kunnen wij wel
  Wij zijn nog steeds gelukkig getrouwd en leven ECHT samen dit leven
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. vr 28 nov '14 03:00

  Reactie: Ja, dat kunnen wij wel
  dat kan wel maar hij heeft de leiding dat weet ik nu al
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!