×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Ik doe het met mijn baas

Vriendin 48: Ik doe het met mijn baas
26.11.2014 - Redactie Vriendin

Samenwerken met je man en hij is je baas? Deze vrouwen doen het! Soms is het lastig, maar ook leuk. En praktisch.


Linda (29) is getrouwd met Henk (35) en moeder van Dani (6) en baby Xam. Sinds 2012 is Henk eigenaar van het taxi- en touringcarbedrijf waar Linda parttime in loondienst werkt.

“De zaak ligt pal naast ons huis: als je de bijkeuken doorloopt, sta je op kantoor. Ik zeg altijd: ‘Aan deze kant van de drempel ben ik de baas, aan de andere kant heeft Henk het voor het zeggen.’ Ik bleef na de havo hangen in het bedrijf van mijn vader. Henk sprong in die tijd ook weleens bij, en toen hadden we ook al een relatie. Maar op een gegeven moment stelde mijn vader voor dat Henk bij ons zou komen werken. Dat vond ik nogal een stap. Zou dat wel werken, 24 uur per dag op elkaars lip? Het ging prima. Beetje bij beetje nam Henk de leiding in het bedrijf over, tot hij zichzelf vorig jaar inkocht. Hij is nu eigenaar en ik ben in loondienst.”

Lees alle verhalen in Vriendin 48 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Zou jij met je man samen kunnen werken?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 26 nov '14 18:23

  Reactie: Absoluut niet!
  Dat zou spontaan scheiden worden..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 nov '14 18:45

  Reactie: Ja, dat kunnen wij wel
  Wij zijn nog steeds gelukkig getrouwd en leven ECHT samen dit leven
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. vr 28 nov '14 03:00

  Reactie: Ja, dat kunnen wij wel
  dat kan wel maar hij heeft de leiding dat weet ik nu al
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |