×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Vicky’s man had een affaire toen zij hoogzwanger was

Vriendin 48: Vicky’s man had een affaire toen zij hoogzwanger was
25.11.2014 - Redactie Vriendin

‘Huilend stond ik in m’n eentje de babykamer te verven’


Dolgelukkig is Vicky (nu 33) met de baby in haar buik, maar dat geluk wordt wreed verstoord als haar vriend Bas (nu 34) vertelt dat hij verliefd is op een ander. Hij laat haar alleen achter met hun zoon Wouter (nu 7). “Daar zat ik dan, 6 maanden zwanger en met een kind om voor te zorgen.”

Vicky: “Bas is militair en kwam de afgelopen jaren weleens thuis met het verhaal dat een collega ontrouw was geweest. Ik riep dan: ‘Dat moet je mij niet flikken, want dan is daar de deur!’ We deden er lacherig over, want ik wist zeker dat Bas zoiets nooit zou doen. Totdat bleek dat ik er zó naast zat. 3 jaar geleden vertelde hij uit het niets dat hij gevoelens had voor een vrouw uit zijn volleybalteam. Ik geloofde mijn oren niet. Hoe kon hij me dit aandoen? Ik was nota bene zwanger van ons tweede kind!”

Lees het hele verhaal van Vicky in Vriendin 48 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Herken jij het verhaal van Vicky?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 wo 26 nov '14 19:54

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  wel dat mijn man een ander had maar gelukkig niet in zwangere toestand. Ik denk niet dat ik hetzelfde gedaan zou hebben als Vicky, maar ben blij dat alles goed gaat met hun. ben benieuwd voor hoe lang....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Drentsemama do 27 nov '14 15:35

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Maar wat vreselijk zeg!!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |