×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Vicky’s man had een affaire toen zij hoogzwanger was

Vriendin 48: Vicky’s man had een affaire toen zij hoogzwanger was
25.11.2014 - Redactie Vriendin

‘Huilend stond ik in m’n eentje de babykamer te verven’


Dolgelukkig is Vicky (nu 33) met de baby in haar buik, maar dat geluk wordt wreed verstoord als haar vriend Bas (nu 34) vertelt dat hij verliefd is op een ander. Hij laat haar alleen achter met hun zoon Wouter (nu 7). “Daar zat ik dan, 6 maanden zwanger en met een kind om voor te zorgen.”

Vicky: “Bas is militair en kwam de afgelopen jaren weleens thuis met het verhaal dat een collega ontrouw was geweest. Ik riep dan: ‘Dat moet je mij niet flikken, want dan is daar de deur!’ We deden er lacherig over, want ik wist zeker dat Bas zoiets nooit zou doen. Totdat bleek dat ik er zó naast zat. 3 jaar geleden vertelde hij uit het niets dat hij gevoelens had voor een vrouw uit zijn volleybalteam. Ik geloofde mijn oren niet. Hoe kon hij me dit aandoen? Ik was nota bene zwanger van ons tweede kind!”

Lees het hele verhaal van Vicky in Vriendin 48 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Herken jij het verhaal van Vicky?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 wo 26 nov '14 19:54

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  wel dat mijn man een ander had maar gelukkig niet in zwangere toestand. Ik denk niet dat ik hetzelfde gedaan zou hebben als Vicky, maar ben blij dat alles goed gaat met hun. ben benieuwd voor hoe lang....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Drentsemama do 27 nov '14 15:35

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Maar wat vreselijk zeg!!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |