×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Firouze is trots op haar lingeriemerk

Vriendin 47: Firouze is trots op haar lingeriemerk
18.11.2014 - Redactie Vriendin

‘Gun jezelf eens iets moois onder je kleding’


De beha bestaat dit jaar 100 jaar! Reden genoeg om Firouze Akhbari (43), ‘hofleverancier’ van Lady Gaga, te vragen wat het geheim is van haar plotseling zo succesvolle lingeriemerk. “Misschien is het mijn jeugd, dat ik geadopteerd ben. Ergens denk ik dat daar mijn gedrevenheid vandaan komt.”

Het lingeriebedrijf van Firouze, Pretty Wild, bestond nog maar een half jaar toen er vorig jaar iets ongelooflijks gebeurde. Firouze: “Ik was net hersteld van een gebroken schouder doordat ik van de trap was gevallen, en zat op een dinsdagochtend thuis achter mijn computer. In mijn mailbox zag ik een bericht uit Amerika van de stylist van Lady Gaga. Of ik even wat lingerie wilde maken en opsturen. Ik dacht nog: daar trap ik niet in, dat is natuurlijk hartstikke nep. Maar ja, wat zouden de kosten nou helemaal zijn als ik het wél zou doen? Dus besloot ik het risico te nemen. Ik vergeet nooit meer het moment waarop ik een paar weken later vanuit New York werd gebeld, dat de clip ’s ochtends live was gegaan bij het televisieprogramma Good morning America, waar 3 miljoen mensen naar kijken. Of het klopte dat Lady Gaga lingerie van Pretty Wild droeg in haar nieuwste videoclip. Ik begon keihard te gillen toen ik ophing. Mijn vriend, die boven was, dacht dat ik weer van de trap was gevallen.”

Lees het hele verhaal van Firouze in Vriendin 47 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Koop jij weleens mooie lingerie voor jezelf?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |