×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Firouze is trots op haar lingeriemerk

Vriendin 47: Firouze is trots op haar lingeriemerk
18.11.2014 - Redactie Vriendin

‘Gun jezelf eens iets moois onder je kleding’


De beha bestaat dit jaar 100 jaar! Reden genoeg om Firouze Akhbari (43), ‘hofleverancier’ van Lady Gaga, te vragen wat het geheim is van haar plotseling zo succesvolle lingeriemerk. “Misschien is het mijn jeugd, dat ik geadopteerd ben. Ergens denk ik dat daar mijn gedrevenheid vandaan komt.”

Het lingeriebedrijf van Firouze, Pretty Wild, bestond nog maar een half jaar toen er vorig jaar iets ongelooflijks gebeurde. Firouze: “Ik was net hersteld van een gebroken schouder doordat ik van de trap was gevallen, en zat op een dinsdagochtend thuis achter mijn computer. In mijn mailbox zag ik een bericht uit Amerika van de stylist van Lady Gaga. Of ik even wat lingerie wilde maken en opsturen. Ik dacht nog: daar trap ik niet in, dat is natuurlijk hartstikke nep. Maar ja, wat zouden de kosten nou helemaal zijn als ik het wél zou doen? Dus besloot ik het risico te nemen. Ik vergeet nooit meer het moment waarop ik een paar weken later vanuit New York werd gebeld, dat de clip ’s ochtends live was gegaan bij het televisieprogramma Good morning America, waar 3 miljoen mensen naar kijken. Of het klopte dat Lady Gaga lingerie van Pretty Wild droeg in haar nieuwste videoclip. Ik begon keihard te gillen toen ik ophing. Mijn vriend, die boven was, dacht dat ik weer van de trap was gevallen.”

Lees het hele verhaal van Firouze in Vriendin 47 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Koop jij weleens mooie lingerie voor jezelf?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!