×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Firouze is trots op haar lingeriemerk

Vriendin 47: Firouze is trots op haar lingeriemerk
18.11.2014 - Redactie Vriendin

‘Gun jezelf eens iets moois onder je kleding’


De beha bestaat dit jaar 100 jaar! Reden genoeg om Firouze Akhbari (43), ‘hofleverancier’ van Lady Gaga, te vragen wat het geheim is van haar plotseling zo succesvolle lingeriemerk. “Misschien is het mijn jeugd, dat ik geadopteerd ben. Ergens denk ik dat daar mijn gedrevenheid vandaan komt.”

Het lingeriebedrijf van Firouze, Pretty Wild, bestond nog maar een half jaar toen er vorig jaar iets ongelooflijks gebeurde. Firouze: “Ik was net hersteld van een gebroken schouder doordat ik van de trap was gevallen, en zat op een dinsdagochtend thuis achter mijn computer. In mijn mailbox zag ik een bericht uit Amerika van de stylist van Lady Gaga. Of ik even wat lingerie wilde maken en opsturen. Ik dacht nog: daar trap ik niet in, dat is natuurlijk hartstikke nep. Maar ja, wat zouden de kosten nou helemaal zijn als ik het wél zou doen? Dus besloot ik het risico te nemen. Ik vergeet nooit meer het moment waarop ik een paar weken later vanuit New York werd gebeld, dat de clip ’s ochtends live was gegaan bij het televisieprogramma Good morning America, waar 3 miljoen mensen naar kijken. Of het klopte dat Lady Gaga lingerie van Pretty Wild droeg in haar nieuwste videoclip. Ik begon keihard te gillen toen ik ophing. Mijn vriend, die boven was, dacht dat ik weer van de trap was gevallen.”

Lees het hele verhaal van Firouze in Vriendin 47 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Koop jij weleens mooie lingerie voor jezelf?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |