×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Waylon had jarenlang geen contact met zijn zoon Dylan

Waylon had jarenlang geen contact met zijn zoon Dylan
04.11.2014 -

‘Zolang mijn zoon me vergeeft, is het goed’


Na de stormachtige tijd met The Common Linnets en het uitkomen van zijn nieuwste album is het leven van zanger Waylon (34) nu in relatief rustig vaarwater gekomen. Zijn zoon Dylan (12) is daarin een belangrijke factor. Toch hadden ze jaren- lang geen contact. “Ik had het even te druk met mezelf.”

Als íemand kan terugkijken op een bewogen jaar, is het Waylon. Voor de zanger kende 2014 hoge pieken: zo eindigde hij samen met Ilse DeLange op de tweede plaats op het Eurovisiesongfestival. Maar 2014 had voor Waylon ook mindere momenten. Toen hij onverwachts besloot te stoppen met The Common Linnets en opeens ‘verdwenen’ leek, riep half Nederland dat hij weer aan de drugs was. Kortom: Waylon hield de gemoederen flink bezig. Hij sloeg genadeloos terug door met zijn album Heaven After Midnight meteen op één binnen te komen.

Lees het hele interview met Waylon in Vriendin 45.

Plaats een reactie

Waar ken jij Waylon van?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  petra.scheepers.1 wo 5 nov '14 19:00

  Reactie: Van zijn muziek
  geweldige strot wat kan hij goed zingen vooral dat rauwe
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 5 nov '14 19:30

  Reactie: Van het Eurovisiesongfestival
  Geweldig samen met Ilse de Lange. Ik ben inmiddels een fan van zijn muziek.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 5 nov '14 22:38

  Reactie: Van Holland's Got Talent
  zag de auditie van Holland got talent op YouTube
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |