×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Andrea heeft haar online gokverslaving niet meer in de hand

Vriendin 44: Andrea heeft haar online gokverslaving niet meer in de hand
29.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Zelfs de kinderbijslag gebruik ik om te vergokken’


Wat begint met ‘even een computerspelletje spelen’, eindigt voor Andrea (32) in een fikse gokverslaving. Zo erg zelfs, dat ze haar kinderen (6 en 9) en haar man Vincent (37) verwaarloost. “Zo snel mogelijk werk ik ze de deur uit om weer achter de computer
te kruipen.”

Andrea: “Het begon toen mijn jongste naar groep één ging. Nu ze net als haar grote zus naar school ging, bleef er ineens veel meer tijd over. Met mijn man had ik afgesproken dat ik weer zou gaan solliciteren. Vincent en ik waren tijdens mijn eerste zwangerschap overeengekomen dat ik de eerste jaren thuis zou blijven. Ik wilde de eerste stapjes en tandjes van mijn kinderen zelf meemaken. Zodra de jongste naar school zou gaan, zou ik weer werk zoeken.

Ik had veel zin om aan de slag te gaan en zocht naar leuke vacatures. Viel dat even tegen! Voor elke interessante functie werden kandidaten gevraagd die veel jonger waren dan ik of die veel meer ervaring hadden. Moedeloos werd ik ervan. Op een dag zat ik terneergeslagen achter mijn computer, toen er een quizvraag op mijn scherm verscheen. Als ik de vraag goed beantwoordde, kon ik geld winnen. Natuurlijk won ik niet, maar de quiz bracht me wel op het idee om nog een spelletje te zoeken.”

Lees het hele verhaal van Andrea in Vriendin 44 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij een uit de hand gelopen hobby?

    •  
    •  

2Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |