×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Jacqueline begon op Facebook de Strakke Buik Challenge

Vriendin 44: Jacqueline begon op Facebook de Strakke Buik Challenge
28.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Ongelooflijk: al bijna 70.000 mensen doen mee!’


Het is het lichaamsdeel waar vrouwen het minst tevreden over zijn: hun buik. Daarom begon personal trainer Jacqueline (49) op Facebook een afslankactie, waaraan iedereen kan meedoen. En dat gebeurde dan ook massaal. “Ik sta er nog altijd versteld van hoeveel mensen deze uitdaging aangaan.”

Jacqueline: “Als ik op een feestje vertel dat ik personal trainer ben, zie ik mensen vaak snel even naar mijn lichaam kijken. Ik sport vanwege mijn beroep veel en dat vormt mijn lijf, dus ik heb de luxe dat ik niet dagelijks bezig hoef te zijn met vetrolletjes. Bovendien vind ik een hoog energieniveau en lekker in je vel zitten belangrijker dan strakke vormen. Maar ook ik hou, net als veel vrouwen, van een wijntje en lekker eten. En die tekenen zich het snelst op mijn buik af, dus ook voor mij geldt dat ik moet oppassen. Een strakkere en plattere buik, dat willen we toch allemaal?“

De Strakke Buik Challenge vind je hier.

Lees het hele verhaal van Jacqueline in Vriendin 44 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Heb jij meegedaan aan de Strakke Buik Challenge?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 28 okt '14 17:07

  Reactie: Nee, ik heb geen Facebook
  Jammer dat je voor dat soort dingen altijd een facebook account moet hebben
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roelie.zwiers.7 wo 29 okt '14 22:04

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  vanaf het 1e begin tot aan maatje minder. Jacqueline weet je te motiveren op een nbijzondere manier. Daarbij komt de oefeningen zijn door iedereen te doen. En andersm met een kleine aanpassing. En niet vergeten het overheerlijke menu. En als je lijf dan strakker wordt en de kilo`s gaan eraf. wat wil je nog meer. Roelie Zwiers
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  margit.kortbeek do 30 okt '14 00:22

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  Ja ik doe vanaf september al mee. Het is heerlijk om zelf te bepalen wanneer je de oefeningen doet. Jacqueline weet heel goed te motiveren en iedere dag paar oefeningen is goed te doen en krijg er meer energie van.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 okt '14 09:12

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  Vanaf dag 1 mee gedaan in sept . Okt en we gaan nu voor november. Echte aanrader
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |