×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Jacqueline begon op Facebook de Strakke Buik Challenge

Vriendin 44: Jacqueline begon op Facebook de Strakke Buik Challenge
28.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Ongelooflijk: al bijna 70.000 mensen doen mee!’


Het is het lichaamsdeel waar vrouwen het minst tevreden over zijn: hun buik. Daarom begon personal trainer Jacqueline (49) op Facebook een afslankactie, waaraan iedereen kan meedoen. En dat gebeurde dan ook massaal. “Ik sta er nog altijd versteld van hoeveel mensen deze uitdaging aangaan.”

Jacqueline: “Als ik op een feestje vertel dat ik personal trainer ben, zie ik mensen vaak snel even naar mijn lichaam kijken. Ik sport vanwege mijn beroep veel en dat vormt mijn lijf, dus ik heb de luxe dat ik niet dagelijks bezig hoef te zijn met vetrolletjes. Bovendien vind ik een hoog energieniveau en lekker in je vel zitten belangrijker dan strakke vormen. Maar ook ik hou, net als veel vrouwen, van een wijntje en lekker eten. En die tekenen zich het snelst op mijn buik af, dus ook voor mij geldt dat ik moet oppassen. Een strakkere en plattere buik, dat willen we toch allemaal?“

De Strakke Buik Challenge vind je hier.

Lees het hele verhaal van Jacqueline in Vriendin 44 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Heb jij meegedaan aan de Strakke Buik Challenge?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 28 okt '14 17:07

  Reactie: Nee, ik heb geen Facebook
  Jammer dat je voor dat soort dingen altijd een facebook account moet hebben
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roelie.zwiers.7 wo 29 okt '14 22:04

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  vanaf het 1e begin tot aan maatje minder. Jacqueline weet je te motiveren op een nbijzondere manier. Daarbij komt de oefeningen zijn door iedereen te doen. En andersm met een kleine aanpassing. En niet vergeten het overheerlijke menu. En als je lijf dan strakker wordt en de kilo`s gaan eraf. wat wil je nog meer. Roelie Zwiers
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  margit.kortbeek do 30 okt '14 00:22

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  Ja ik doe vanaf september al mee. Het is heerlijk om zelf te bepalen wanneer je de oefeningen doet. Jacqueline weet heel goed te motiveren en iedere dag paar oefeningen is goed te doen en krijg er meer energie van.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 okt '14 09:12

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  Vanaf dag 1 mee gedaan in sept . Okt en we gaan nu voor november. Echte aanrader
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!