×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Jacqueline begon op Facebook de Strakke Buik Challenge

Vriendin 44: Jacqueline begon op Facebook de Strakke Buik Challenge
28.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Ongelooflijk: al bijna 70.000 mensen doen mee!’


Het is het lichaamsdeel waar vrouwen het minst tevreden over zijn: hun buik. Daarom begon personal trainer Jacqueline (49) op Facebook een afslankactie, waaraan iedereen kan meedoen. En dat gebeurde dan ook massaal. “Ik sta er nog altijd versteld van hoeveel mensen deze uitdaging aangaan.”

Jacqueline: “Als ik op een feestje vertel dat ik personal trainer ben, zie ik mensen vaak snel even naar mijn lichaam kijken. Ik sport vanwege mijn beroep veel en dat vormt mijn lijf, dus ik heb de luxe dat ik niet dagelijks bezig hoef te zijn met vetrolletjes. Bovendien vind ik een hoog energieniveau en lekker in je vel zitten belangrijker dan strakke vormen. Maar ook ik hou, net als veel vrouwen, van een wijntje en lekker eten. En die tekenen zich het snelst op mijn buik af, dus ook voor mij geldt dat ik moet oppassen. Een strakkere en plattere buik, dat willen we toch allemaal?“

De Strakke Buik Challenge vind je hier.

Lees het hele verhaal van Jacqueline in Vriendin 44 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Heb jij meegedaan aan de Strakke Buik Challenge?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 28 okt '14 17:07

  Reactie: Nee, ik heb geen Facebook
  Jammer dat je voor dat soort dingen altijd een facebook account moet hebben
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roelie.zwiers.7 wo 29 okt '14 22:04

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  vanaf het 1e begin tot aan maatje minder. Jacqueline weet je te motiveren op een nbijzondere manier. Daarbij komt de oefeningen zijn door iedereen te doen. En andersm met een kleine aanpassing. En niet vergeten het overheerlijke menu. En als je lijf dan strakker wordt en de kilo`s gaan eraf. wat wil je nog meer. Roelie Zwiers
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  margit.kortbeek do 30 okt '14 00:22

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  Ja ik doe vanaf september al mee. Het is heerlijk om zelf te bepalen wanneer je de oefeningen doet. Jacqueline weet heel goed te motiveren en iedere dag paar oefeningen is goed te doen en krijg er meer energie van.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 okt '14 09:12

  Reactie: Ja, ik doe het elke dag!
  Vanaf dag 1 mee gedaan in sept . Okt en we gaan nu voor november. Echte aanrader
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |