×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Door haar slechte gezondheid moet Sabine vaak een beroep doen op haar moeder

Vriendin 43: Door haar slechte gezondheid moet Sabine vaak een beroep doen op haar moeder
22.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Het is zo fijn dat mijn ouders bij ons in huis wonen’


Al jaren kwakkelde Sabine (31) met haar gezondheid en was ze veel bij haar ouders. Op een dag stelde haar moeder voor om bij Sabines gezin te komen wonen. “Het was dé oplossing. En we genieten er nu intens van.”

Je ziet niet meteen wat er bijzonder is aan het huis waar Sabine (31) woont, aan de rand van een dorpje in de Betuwe. Haar huis lijkt heel gewoon. Maar dat is het niet. Het bestaat namelijk uit 2 woningen, want Sabine woont hier niet alleen met haar man Bert (33) en dochter Jolijn (5), maar ook met haar vader en moeder. Als Sabine opendoet, is dat de gezamenlijke voordeur. Daarna beland je in de hal die ze deelt met haar ouders. Sabine: “Maar als je doorloopt, staan we in de keuken van mijn moeder Harwien. Elke ochtend als ik mijn dochter Jolijn naar school heb gebracht, drinken we hier samen koffie.” Harwien (54): “Totdat ik maar eens wat ga doen. Sabine en ik spreken elkaar elke dag, maar we hebben nog steeds zo veel te kletsen.”

Lees het hele verhaal van Sabine en Harwien in Vriendin 43 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij mantelzorger?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  wo 22 okt '14 17:24

  Reactie: Ja, ik ben mantelzorger
  ik ben mantel zorg voor mijn man al 10 jaar daar voor mijn moeder 6 jaar gedaan ik.doe het met liefde
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zo 28 jun '15 19:02

  Reactie: Ja, ik ben mantelzorger
  Ik ben mantelzorg voor mijn man al 15 jaar
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!