×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Door haar slechte gezondheid moet Sabine vaak een beroep doen op haar moeder

Vriendin 43: Door haar slechte gezondheid moet Sabine vaak een beroep doen op haar moeder
22.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Het is zo fijn dat mijn ouders bij ons in huis wonen’


Al jaren kwakkelde Sabine (31) met haar gezondheid en was ze veel bij haar ouders. Op een dag stelde haar moeder voor om bij Sabines gezin te komen wonen. “Het was dé oplossing. En we genieten er nu intens van.”

Je ziet niet meteen wat er bijzonder is aan het huis waar Sabine (31) woont, aan de rand van een dorpje in de Betuwe. Haar huis lijkt heel gewoon. Maar dat is het niet. Het bestaat namelijk uit 2 woningen, want Sabine woont hier niet alleen met haar man Bert (33) en dochter Jolijn (5), maar ook met haar vader en moeder. Als Sabine opendoet, is dat de gezamenlijke voordeur. Daarna beland je in de hal die ze deelt met haar ouders. Sabine: “Maar als je doorloopt, staan we in de keuken van mijn moeder Harwien. Elke ochtend als ik mijn dochter Jolijn naar school heb gebracht, drinken we hier samen koffie.” Harwien (54): “Totdat ik maar eens wat ga doen. Sabine en ik spreken elkaar elke dag, maar we hebben nog steeds zo veel te kletsen.”

Lees het hele verhaal van Sabine en Harwien in Vriendin 43 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij mantelzorger?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  wo 22 okt '14 17:24

  Reactie: Ja, ik ben mantelzorger
  ik ben mantel zorg voor mijn man al 10 jaar daar voor mijn moeder 6 jaar gedaan ik.doe het met liefde
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zo 28 jun '15 19:02

  Reactie: Ja, ik ben mantelzorger
  Ik ben mantelzorg voor mijn man al 15 jaar
  Reageer!
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |