×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Door haar slechte gezondheid moet Sabine vaak een beroep doen op haar moeder

Vriendin 43: Door haar slechte gezondheid moet Sabine vaak een beroep doen op haar moeder
22.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Het is zo fijn dat mijn ouders bij ons in huis wonen’


Al jaren kwakkelde Sabine (31) met haar gezondheid en was ze veel bij haar ouders. Op een dag stelde haar moeder voor om bij Sabines gezin te komen wonen. “Het was dé oplossing. En we genieten er nu intens van.”

Je ziet niet meteen wat er bijzonder is aan het huis waar Sabine (31) woont, aan de rand van een dorpje in de Betuwe. Haar huis lijkt heel gewoon. Maar dat is het niet. Het bestaat namelijk uit 2 woningen, want Sabine woont hier niet alleen met haar man Bert (33) en dochter Jolijn (5), maar ook met haar vader en moeder. Als Sabine opendoet, is dat de gezamenlijke voordeur. Daarna beland je in de hal die ze deelt met haar ouders. Sabine: “Maar als je doorloopt, staan we in de keuken van mijn moeder Harwien. Elke ochtend als ik mijn dochter Jolijn naar school heb gebracht, drinken we hier samen koffie.” Harwien (54): “Totdat ik maar eens wat ga doen. Sabine en ik spreken elkaar elke dag, maar we hebben nog steeds zo veel te kletsen.”

Lees het hele verhaal van Sabine en Harwien in Vriendin 43 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij mantelzorger?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  wo 22 okt '14 17:24

  Reactie: Ja, ik ben mantelzorger
  ik ben mantel zorg voor mijn man al 10 jaar daar voor mijn moeder 6 jaar gedaan ik.doe het met liefde
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zo 28 jun '15 19:02

  Reactie: Ja, ik ben mantelzorger
  Ik ben mantelzorg voor mijn man al 15 jaar
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |