×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Twee jaar geleden woog Angelique 159 kilo en deed ze niets meer

Vriendin 43: Twee jaar geleden woog Angelique 159 kilo en deed ze niets meer
21.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik wilde zo graag een kindje, dat ik 70 kilo ben afgevallen’


Steeds kwam er weer een kilootje bij, tot Angelique (26) 159 kilo woog. Maar zij en haar man Michel (52) hadden een kinderwens. En een kindje krijgen, lukte niet met zo veel overgewicht, vertelden de artsen. “Toen ik dat hoorde, ging bij mij de knop om. Ik moest afvallen.”

Angelique: “Mijn weegschaal kon het niet meer aan. Die ging ‘maar’ tot 150 kilo en mijn gewicht lag daar dus boven. Om mijn gewicht te bepalen, moest ik naar een privékliniek, die onder andere gespecialiseerd is in begeleiding van mensen met veel overgewicht. Daar kon ik op een weegschaal die verder ging dan 150 kilo. In de wachtkamer zag ik andere vrouwen kijken. Ik hoorde ze denken: zo jong nog en dan zo’n lichaam, wat zonde... De professionele weegschaal wees uit dat ik 159 kilo woog, 159 kilo! Toen ik weer buiten stond, kwamen de tranen. Ik haatte mijn veel te zware lichaam.”

Lees het hele verhaal van Angelique in Vriendin 43 en lees mee op ons forum.

Plaats een reactie

Is jouw leven ook flink veranderd na het afvallen?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  knutselbeest zo 2 aug '15 14:36

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik een heel nieuwe leven heb na 127 kilo afgevallen te zijn nu al het vel weg werken net afgelopen maandag grote buikwant corektie gehad 9 kilo weg gehaald nu opknappen en dan mijn borsten en volgent jaar mijn benen kan nu alles weer wat ik wil groetjes wendy oo ja het is wel in 2 jaar 127 kilo afgevallen
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!