×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Twee jaar geleden woog Angelique 159 kilo en deed ze niets meer

Vriendin 43: Twee jaar geleden woog Angelique 159 kilo en deed ze niets meer
21.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik wilde zo graag een kindje, dat ik 70 kilo ben afgevallen’


Steeds kwam er weer een kilootje bij, tot Angelique (26) 159 kilo woog. Maar zij en haar man Michel (52) hadden een kinderwens. En een kindje krijgen, lukte niet met zo veel overgewicht, vertelden de artsen. “Toen ik dat hoorde, ging bij mij de knop om. Ik moest afvallen.”

Angelique: “Mijn weegschaal kon het niet meer aan. Die ging ‘maar’ tot 150 kilo en mijn gewicht lag daar dus boven. Om mijn gewicht te bepalen, moest ik naar een privékliniek, die onder andere gespecialiseerd is in begeleiding van mensen met veel overgewicht. Daar kon ik op een weegschaal die verder ging dan 150 kilo. In de wachtkamer zag ik andere vrouwen kijken. Ik hoorde ze denken: zo jong nog en dan zo’n lichaam, wat zonde... De professionele weegschaal wees uit dat ik 159 kilo woog, 159 kilo! Toen ik weer buiten stond, kwamen de tranen. Ik haatte mijn veel te zware lichaam.”

Lees het hele verhaal van Angelique in Vriendin 43 en lees mee op ons forum.

Plaats een reactie

Is jouw leven ook flink veranderd na het afvallen?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  knutselbeest zo 2 aug '15 14:36

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik een heel nieuwe leven heb na 127 kilo afgevallen te zijn nu al het vel weg werken net afgelopen maandag grote buikwant corektie gehad 9 kilo weg gehaald nu opknappen en dan mijn borsten en volgent jaar mijn benen kan nu alles weer wat ik wil groetjes wendy oo ja het is wel in 2 jaar 127 kilo afgevallen
  Reageer!
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |