×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Twee jaar geleden woog Angelique 159 kilo en deed ze niets meer

Vriendin 43: Twee jaar geleden woog Angelique 159 kilo en deed ze niets meer
21.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik wilde zo graag een kindje, dat ik 70 kilo ben afgevallen’


Steeds kwam er weer een kilootje bij, tot Angelique (26) 159 kilo woog. Maar zij en haar man Michel (52) hadden een kinderwens. En een kindje krijgen, lukte niet met zo veel overgewicht, vertelden de artsen. “Toen ik dat hoorde, ging bij mij de knop om. Ik moest afvallen.”

Angelique: “Mijn weegschaal kon het niet meer aan. Die ging ‘maar’ tot 150 kilo en mijn gewicht lag daar dus boven. Om mijn gewicht te bepalen, moest ik naar een privékliniek, die onder andere gespecialiseerd is in begeleiding van mensen met veel overgewicht. Daar kon ik op een weegschaal die verder ging dan 150 kilo. In de wachtkamer zag ik andere vrouwen kijken. Ik hoorde ze denken: zo jong nog en dan zo’n lichaam, wat zonde... De professionele weegschaal wees uit dat ik 159 kilo woog, 159 kilo! Toen ik weer buiten stond, kwamen de tranen. Ik haatte mijn veel te zware lichaam.”

Lees het hele verhaal van Angelique in Vriendin 43 en lees mee op ons forum.

Plaats een reactie

Is jouw leven ook flink veranderd na het afvallen?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  knutselbeest zo 2 aug '15 14:36

  Reactie: Ja, omdat...
  Ik een heel nieuwe leven heb na 127 kilo afgevallen te zijn nu al het vel weg werken net afgelopen maandag grote buikwant corektie gehad 9 kilo weg gehaald nu opknappen en dan mijn borsten en volgent jaar mijn benen kan nu alles weer wat ik wil groetjes wendy oo ja het is wel in 2 jaar 127 kilo afgevallen
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |