×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Binnenkijken bij Ikea-directeur Kristina Johansson

Binnenkijken bij Ikea-directeur Kristina Johansson
21.10.2014 -

‘Ik hou ervan om stijlen te mixen’


Vriendin mocht binnenkijken bij Kristina Johansson (44), directeur van Ikea Nederland. De Zweedse Kristina woont met haar gezin in een bovenwoning in Amsterdam-Zuid. Haar prachtige, lichte huis is een smaakvolle balans van oud, Scandinavisch design en... heel veel Ikea!

Hoe ‘Ikea’ is jouw huis? “Heel erg. Je ziet het misschien niet zo snel, maar dat komt doordat ik ervan hou om stijlen met elkaar te mixen en toch balans in mijn interieur te houden. Zo zijn de eettafel en -stoelen van de Deense ontwerper Arne Jacobsen, en is het kastje een erfstuk uit de familie van mijn man. Maar de meeste spullen in mijn huis zijn van Ikea. Zoals de keuken, waar ik heel trots op ben. Omdat de basiskleuren in huis rustig zijn, vormt alles toch een eenheid. Mijn favoriete Ikea-producten in huis? De vaas op de schoorsteenmantel vind ik erg mooi, net als de fruitschaal. Die is trouwens ontworpen door een Nederlandse die in Zweden woont: Monika Mulder.”

Lees het hele interview met Kristina in Vriendin 43.

Plaats een reactie

Heb jij veel Ikea-spulletjes in huis?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 21 okt '14 15:58

  Reactie: Nee, helemaal niks
  Ik ben niet zo Ikea mens en de winkel al helemaal niet hoe je daar moet winkelen .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 21 okt '14 17:43

  Reactie: Ja, een paar accessoires en meubels
  Ik mag graag rondsnuffelen bij Ikea hoor
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Matthijsse do 23 okt '14 08:55

  Reactie: Ja, een paar accessoires en meubels
  Heerlijk om er eens rond te kijken, te snuffelen en gezellig en voordelig te eten!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |