×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Binnenkijken bij Ikea-directeur Kristina Johansson

Binnenkijken bij Ikea-directeur Kristina Johansson
21.10.2014 -

‘Ik hou ervan om stijlen te mixen’


Vriendin mocht binnenkijken bij Kristina Johansson (44), directeur van Ikea Nederland. De Zweedse Kristina woont met haar gezin in een bovenwoning in Amsterdam-Zuid. Haar prachtige, lichte huis is een smaakvolle balans van oud, Scandinavisch design en... heel veel Ikea!

Hoe ‘Ikea’ is jouw huis? “Heel erg. Je ziet het misschien niet zo snel, maar dat komt doordat ik ervan hou om stijlen met elkaar te mixen en toch balans in mijn interieur te houden. Zo zijn de eettafel en -stoelen van de Deense ontwerper Arne Jacobsen, en is het kastje een erfstuk uit de familie van mijn man. Maar de meeste spullen in mijn huis zijn van Ikea. Zoals de keuken, waar ik heel trots op ben. Omdat de basiskleuren in huis rustig zijn, vormt alles toch een eenheid. Mijn favoriete Ikea-producten in huis? De vaas op de schoorsteenmantel vind ik erg mooi, net als de fruitschaal. Die is trouwens ontworpen door een Nederlandse die in Zweden woont: Monika Mulder.”

Lees het hele interview met Kristina in Vriendin 43.

Plaats een reactie

Heb jij veel Ikea-spulletjes in huis?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 21 okt '14 15:58

  Reactie: Nee, helemaal niks
  Ik ben niet zo Ikea mens en de winkel al helemaal niet hoe je daar moet winkelen .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 21 okt '14 17:43

  Reactie: Ja, een paar accessoires en meubels
  Ik mag graag rondsnuffelen bij Ikea hoor
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Matthijsse do 23 okt '14 08:55

  Reactie: Ja, een paar accessoires en meubels
  Heerlijk om er eens rond te kijken, te snuffelen en gezellig en voordelig te eten!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |