×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Achter de schermen bij Mayra Louise's fotoshoot

Achter de schermen bij Mayra Louise's fotoshoot
15.10.2014 -

Mayra Louise (32) showt al 13 jaar mode met een maatje meer. En omdat ze ook nog eens leuk kan schrijven, gaat zij binnenkort van start als blogger op onze nieuwe site Mooimaatjemeer.nl. Dat vraagt om een artikel en fotoshoot in Vriendin!


In Vriendin 42 deelt Mayra Louise 8 wijze lessen met je die ze heeft geleerd tijdens haar werk als plus-size model. Uiteraard ging ze ook mooi op de foto. Hoe die fotoshoot eraan toeging zie je in onderstaand filmpje. Mayra Louise maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen.
 

Plaats een reactie

Ga jij Mayra Louise volgen op Mooimaatjemeer.nl?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 16 okt '14 22:46

  Reactie: Ja
  Sorry dat ik het zeg. Maar zij weet echt niet wat een (drie dubbele) onderkin is. Ik heb bij mij slechts de helft kunnen laten verwijderen met lipo laser maar ik heb nog steeds veel te veel. De tips waren super, maar of ze heeft echt geen onderkin of er is weer photoshop. Ik heb zelf trouwens ook maat 48. Wederom sorry maar ik heb een enorme hekel aan liegen en onrecht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Liebchen wo 22 okt '14 00:37

  Reactie: Ja
  Mensen laten echos achter met hun energie en met wat ze zeggen, door hoe ze zich gedragen en hoe ze met je omgaan. Ik ken Mayra sinds een paar jaren door Twitter en ontmoet haar soms toevallig in de stad. Dan praaten wij even een beetje voor een paar minutjes voordat wij elkaar weer bye zeggen. Het bijzondere met haar is, dat ze iedere keer iets bij me teruglaat, dat eerst klein lijkt, maar dan later groter woordt. Zoals een musiek of een echo dat lang lang naarklangt en me positief achter laat, met opmerkingen van haar die vol met liefde en een enorme positieve kracht zijn, die weer kracht en zelfvertrouwen in mezelf door mezelf vrijzetten. Alles dat is niet loud. Het is echter stil en zacht. Ze geeft je zo "toevallig en passant" een infusie zelfvertrouwen dat je niet meer vergeeet omdat het geen complimenten maar serieuse opmerkingen zijn over jouw schoonheid die waar zijn. Het is nu 2014 en ik herinner me nu nog alsof het gistern was wat ze me aan zo een dag in 2010 zei en dat beglijdt me op mijn weg naar meer en meer zelfvertrouwen — de eerste stap voor mij voor het afvallen. Mayra is an natuurlijk geborene inspirer, eerlijk en dedicated, gedreven andere vrouwen oprecht te motiveeren en te inspireeren het probleem aan de wortel van zijn ziel te pakken. // Sorry for my Dutch.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |