×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Achter de schermen bij Mayra Louise's fotoshoot

Achter de schermen bij Mayra Louise's fotoshoot
15.10.2014 -

Mayra Louise (32) showt al 13 jaar mode met een maatje meer. En omdat ze ook nog eens leuk kan schrijven, gaat zij binnenkort van start als blogger op onze nieuwe site Mooimaatjemeer.nl. Dat vraagt om een artikel en fotoshoot in Vriendin!


In Vriendin 42 deelt Mayra Louise 8 wijze lessen met je die ze heeft geleerd tijdens haar werk als plus-size model. Uiteraard ging ze ook mooi op de foto. Hoe die fotoshoot eraan toeging zie je in onderstaand filmpje. Mayra Louise maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen.
 

Plaats een reactie

Ga jij Mayra Louise volgen op Mooimaatjemeer.nl?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 16 okt '14 22:46

  Reactie: Ja
  Sorry dat ik het zeg. Maar zij weet echt niet wat een (drie dubbele) onderkin is. Ik heb bij mij slechts de helft kunnen laten verwijderen met lipo laser maar ik heb nog steeds veel te veel. De tips waren super, maar of ze heeft echt geen onderkin of er is weer photoshop. Ik heb zelf trouwens ook maat 48. Wederom sorry maar ik heb een enorme hekel aan liegen en onrecht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Liebchen wo 22 okt '14 00:37

  Reactie: Ja
  Mensen laten echos achter met hun energie en met wat ze zeggen, door hoe ze zich gedragen en hoe ze met je omgaan. Ik ken Mayra sinds een paar jaren door Twitter en ontmoet haar soms toevallig in de stad. Dan praaten wij even een beetje voor een paar minutjes voordat wij elkaar weer bye zeggen. Het bijzondere met haar is, dat ze iedere keer iets bij me teruglaat, dat eerst klein lijkt, maar dan later groter woordt. Zoals een musiek of een echo dat lang lang naarklangt en me positief achter laat, met opmerkingen van haar die vol met liefde en een enorme positieve kracht zijn, die weer kracht en zelfvertrouwen in mezelf door mezelf vrijzetten. Alles dat is niet loud. Het is echter stil en zacht. Ze geeft je zo "toevallig en passant" een infusie zelfvertrouwen dat je niet meer vergeeet omdat het geen complimenten maar serieuse opmerkingen zijn over jouw schoonheid die waar zijn. Het is nu 2014 en ik herinner me nu nog alsof het gistern was wat ze me aan zo een dag in 2010 zei en dat beglijdt me op mijn weg naar meer en meer zelfvertrouwen — de eerste stap voor mij voor het afvallen. Mayra is an natuurlijk geborene inspirer, eerlijk en dedicated, gedreven andere vrouwen oprecht te motiveeren en te inspireeren het probleem aan de wortel van zijn ziel te pakken. // Sorry for my Dutch.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |