×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: De kans dat Brenda moeder zou worden, was maar 3%

Vriendin 42: De kans dat Brenda moeder zou worden, was maar 3%
15.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik bleek al ruim 7 maanden zwanger te zijn!’


Het was Brenda’s (37) grootste wens om moeder te worden. Maar de kans op een zwangerschap was praktisch nul. En toen bleek ze ineens ruim 7 maanden in verwachting te zijn. “Ik kon het écht niet geloven.”

Brenda: “Het moment waarop mijn huisarts me belde, zal ik nooit vergeten. Toen hij zei: ‘Ik mag je feliciteren, je bent zwanger’, voelde het alsof ik zweefde. Zwanger? Ik? Ik kon het niet geloven. De tranen stroomden over mijn gezicht. Van geluk, blijdschap en ongeloof. Maar ook van onrust, want meteen schoot er van alles door me heen: hoe ver was ik al? Was het kind gezond? Hoe lang hebben we nog om alles te regelen? Er kwam zo veel op me af.

Dat ik moeder wilde worden, wist ik al van jongs af aan. Mijn eigen moeder is kraamverzorgster geweest, ik vond het altijd prachtig om naar haar verhalen te luisteren. Toen ik in 2006 stopte met de pil, was ik klaar voor een kind. Ik was 29 en al 5 jaar gelukkig met mijn man Bertus. Helaas lukte het niet om zwanger te worden. Na een jaar gingen Bertus en ik naar de huisarts en die verwees ons door naar het ziekenhuis. Daar hoorde ik dat ik eerst moest afvallen."

Lees het hele verhaal van Brenda in Vriendin 42 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Heb jij problemen (gehad) om zwanger te raken?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  aukje.oosterink wo 15 okt '14 18:20

  Reactie: Ja, namelijk...
  geen goeie eisprong, stond al op de lijst voor i.v.f.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!