×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Binnenkijken bij Anita Notenboom, eigenaresse van woonwinkel Happy Home

Binnenkijken bij Anita Notenboom, eigenaresse van woonwinkel Happy Home
14.10.2014 -

‘Thuis is de plek waar ik mezelf weer oplaad’


Het zijn de Vriendin Woonweken! En daarom kijken we deze week binnen bij Anita Notenboom (44), woonstyliste en eigenaresse van woonwinkel Happy Home in het Noord-Hollandse Cruquius. Hoe heeft zij haar eigen huis ingericht?

Anita Notenboom woont met haar man Nico (46) in een nieuwbouwhuis in Nieuw Vennep. In haar lichte, huiselijke woonkamer hangt een gezellige sfeer. Het is duidelijk dat wonen haar passie is.

Hoe is dat ontstaan, jouw liefde voor wonen? 
“Dat kwam door een paar vriendinnen die ik als puber al kende. Zij waren zusjes en hun familie had een meubelzaak. Ik mocht daar op zaterdag helpen, als ik wilde. En dat wilde ik maar al te graag. Dan zetten we bijvoorbeeld theekastjes in elkaar of ik zette samen met mijn vriendinnen de meubels op hun plek. Er hing een heerlijk bedrijvige sfeer in de winkel, die vol stond met mooie spullen. Mijn vriendinnen hadden een broer, Nico. Ik werd verliefd op hem en ik kon mijn geluk niet op toen bleek dat dat wederzijds was. Hij werd mijn vriend en Nico had grootse plannen: hij wilde graag een meubelgroothandel beginnen en dat lukte hem op een gegeven moment ook. Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer met hem meeging naar een buitenlandse meubelbeurs. Fantastisch vond ik het om al die prachtige spullen te zien!”

Lees het hele interview met Anita in Vriendin 42.

Plaats een reactie

Heb jij ook jouw passie gevonden?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |