×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Binnenkijken bij Anita Notenboom, eigenaresse van woonwinkel Happy Home

Binnenkijken bij Anita Notenboom, eigenaresse van woonwinkel Happy Home
14.10.2014 -

‘Thuis is de plek waar ik mezelf weer oplaad’


Het zijn de Vriendin Woonweken! En daarom kijken we deze week binnen bij Anita Notenboom (44), woonstyliste en eigenaresse van woonwinkel Happy Home in het Noord-Hollandse Cruquius. Hoe heeft zij haar eigen huis ingericht?

Anita Notenboom woont met haar man Nico (46) in een nieuwbouwhuis in Nieuw Vennep. In haar lichte, huiselijke woonkamer hangt een gezellige sfeer. Het is duidelijk dat wonen haar passie is.

Hoe is dat ontstaan, jouw liefde voor wonen? 
“Dat kwam door een paar vriendinnen die ik als puber al kende. Zij waren zusjes en hun familie had een meubelzaak. Ik mocht daar op zaterdag helpen, als ik wilde. En dat wilde ik maar al te graag. Dan zetten we bijvoorbeeld theekastjes in elkaar of ik zette samen met mijn vriendinnen de meubels op hun plek. Er hing een heerlijk bedrijvige sfeer in de winkel, die vol stond met mooie spullen. Mijn vriendinnen hadden een broer, Nico. Ik werd verliefd op hem en ik kon mijn geluk niet op toen bleek dat dat wederzijds was. Hij werd mijn vriend en Nico had grootse plannen: hij wilde graag een meubelgroothandel beginnen en dat lukte hem op een gegeven moment ook. Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer met hem meeging naar een buitenlandse meubelbeurs. Fantastisch vond ik het om al die prachtige spullen te zien!”

Lees het hele interview met Anita in Vriendin 42.

Plaats een reactie

Heb jij ook jouw passie gevonden?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |