×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Binnenkijken bij Anita Notenboom, eigenaresse van woonwinkel Happy Home

Binnenkijken bij Anita Notenboom, eigenaresse van woonwinkel Happy Home
14.10.2014 -

‘Thuis is de plek waar ik mezelf weer oplaad’


Het zijn de Vriendin Woonweken! En daarom kijken we deze week binnen bij Anita Notenboom (44), woonstyliste en eigenaresse van woonwinkel Happy Home in het Noord-Hollandse Cruquius. Hoe heeft zij haar eigen huis ingericht?

Anita Notenboom woont met haar man Nico (46) in een nieuwbouwhuis in Nieuw Vennep. In haar lichte, huiselijke woonkamer hangt een gezellige sfeer. Het is duidelijk dat wonen haar passie is.

Hoe is dat ontstaan, jouw liefde voor wonen? 
“Dat kwam door een paar vriendinnen die ik als puber al kende. Zij waren zusjes en hun familie had een meubelzaak. Ik mocht daar op zaterdag helpen, als ik wilde. En dat wilde ik maar al te graag. Dan zetten we bijvoorbeeld theekastjes in elkaar of ik zette samen met mijn vriendinnen de meubels op hun plek. Er hing een heerlijk bedrijvige sfeer in de winkel, die vol stond met mooie spullen. Mijn vriendinnen hadden een broer, Nico. Ik werd verliefd op hem en ik kon mijn geluk niet op toen bleek dat dat wederzijds was. Hij werd mijn vriend en Nico had grootse plannen: hij wilde graag een meubelgroothandel beginnen en dat lukte hem op een gegeven moment ook. Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer met hem meeging naar een buitenlandse meubelbeurs. Fantastisch vond ik het om al die prachtige spullen te zien!”

Lees het hele interview met Anita in Vriendin 42.

Plaats een reactie

Heb jij ook jouw passie gevonden?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!