×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Anja’s man is geen geweldige minnaar

Vriendin 42: Anja’s man is geen geweldige minnaar
14.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Mijn man weet niet dat ik al 10 jaar doe alsof in bed’


Anja (45) is 10 jaar getrouwd met Jelle (40). Hij is lief, trouw en bovenal dol op haar 2 dochters Jolien (18) en Amber (16) uit een eerder huwelijk, en op hun zoon Alex (6). Maar er is één ding wat haar dwars zit: “Zijn bedprestaties zijn echt om te huilen.”

Anja: “Toen een tijdje geleden de film When Harry met Sally op tv kwam, met die beroemde scène waarin actrice Meg Ryan midden in een restaurant doet alsof ze een orgasme krijgt, begon mijn man te lachen. Jelle riep dat hij het meteen door zou hebben als een vrouw bij hem toneel zou spelen. Ik lachte wat schaapachtig. Mijn man is een ongelofelijke goeierd, een liefhebbende vader en stiefvader. Ik kan me geen betere levenspartner voorstellen. Hij draagt me op handen en de afgelopen 12 jaar dat we samen zijn, die tijd is voorbij gevlógen. We hebben het gewoon heerlijk samen.

Er is alleen één maar. Jelle is geen geweldige minnaar. Hij doet echt zijn best, maar het is hem nog nooit gelukt mij voor, na of tijdens de daad tot een hoogtepunt te brengen. Om hem niet nodeloos onzeker te maken of uren te laten aanklooien, laat ik à la Meg Ryan wat fraai acteerwerk zien in bed. Jelle heeft dus helemaal niets door, maar ik fake al 10 jaar een hoogtepunt.”

Lees het hele verhaal van Anja in Vriendin 42 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Zou jij hetzelfde doen als Anja?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 okt '14 16:45

  Reactie: Ja, ik zou niet weten hoe je er anders mee om kan gaan
  Ik heb precies het zelfde probleem en laat alles maar voor wat het is.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 okt '14 17:45

  Reactie: Nee, ik zou erover proberen te praten met hem
  Waarom faken?? Je kunt het toch eerlijk zeggen! Ik weet wel zeker dat hier niemand mee gebaat is. Als ze eerlijk was geweest dan hadden ze er misschien samen een oplossing voor kunnen vinden. Maar nu wordt het heel moeilijk om alles eerlijk toe te geven....Over dit soort dingen kun je beter ALTIJD eerlijk zijn. De meeste vrouwen komen nou eenmaal moeilijk klaar dat is nou eenmaal een feit.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MB91 wo 15 okt '14 18:07

  Reactie: Nee, ik zou erover proberen te praten met hem
  Als je zo n goede band met elkaar hebt zijn dit soort dingen toch juist bespreekbaar. Hij moet op jou vertouwen dat het ook daadwerkelijk prettig is wat hij doet. Zo niet bespreek het met elkaar. Daar ben je toch levenspartners voor!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!