×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Anja’s man is geen geweldige minnaar

Vriendin 42: Anja’s man is geen geweldige minnaar
14.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Mijn man weet niet dat ik al 10 jaar doe alsof in bed’


Anja (45) is 10 jaar getrouwd met Jelle (40). Hij is lief, trouw en bovenal dol op haar 2 dochters Jolien (18) en Amber (16) uit een eerder huwelijk, en op hun zoon Alex (6). Maar er is één ding wat haar dwars zit: “Zijn bedprestaties zijn echt om te huilen.”

Anja: “Toen een tijdje geleden de film When Harry met Sally op tv kwam, met die beroemde scène waarin actrice Meg Ryan midden in een restaurant doet alsof ze een orgasme krijgt, begon mijn man te lachen. Jelle riep dat hij het meteen door zou hebben als een vrouw bij hem toneel zou spelen. Ik lachte wat schaapachtig. Mijn man is een ongelofelijke goeierd, een liefhebbende vader en stiefvader. Ik kan me geen betere levenspartner voorstellen. Hij draagt me op handen en de afgelopen 12 jaar dat we samen zijn, die tijd is voorbij gevlógen. We hebben het gewoon heerlijk samen.

Er is alleen één maar. Jelle is geen geweldige minnaar. Hij doet echt zijn best, maar het is hem nog nooit gelukt mij voor, na of tijdens de daad tot een hoogtepunt te brengen. Om hem niet nodeloos onzeker te maken of uren te laten aanklooien, laat ik à la Meg Ryan wat fraai acteerwerk zien in bed. Jelle heeft dus helemaal niets door, maar ik fake al 10 jaar een hoogtepunt.”

Lees het hele verhaal van Anja in Vriendin 42 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Zou jij hetzelfde doen als Anja?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 okt '14 16:45

  Reactie: Ja, ik zou niet weten hoe je er anders mee om kan gaan
  Ik heb precies het zelfde probleem en laat alles maar voor wat het is.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 okt '14 17:45

  Reactie: Nee, ik zou erover proberen te praten met hem
  Waarom faken?? Je kunt het toch eerlijk zeggen! Ik weet wel zeker dat hier niemand mee gebaat is. Als ze eerlijk was geweest dan hadden ze er misschien samen een oplossing voor kunnen vinden. Maar nu wordt het heel moeilijk om alles eerlijk toe te geven....Over dit soort dingen kun je beter ALTIJD eerlijk zijn. De meeste vrouwen komen nou eenmaal moeilijk klaar dat is nou eenmaal een feit.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MB91 wo 15 okt '14 18:07

  Reactie: Nee, ik zou erover proberen te praten met hem
  Als je zo n goede band met elkaar hebt zijn dit soort dingen toch juist bespreekbaar. Hij moet op jou vertouwen dat het ook daadwerkelijk prettig is wat hij doet. Zo niet bespreek het met elkaar. Daar ben je toch levenspartners voor!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |