×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Anja’s man is geen geweldige minnaar

Vriendin 42: Anja’s man is geen geweldige minnaar
14.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Mijn man weet niet dat ik al 10 jaar doe alsof in bed’


Anja (45) is 10 jaar getrouwd met Jelle (40). Hij is lief, trouw en bovenal dol op haar 2 dochters Jolien (18) en Amber (16) uit een eerder huwelijk, en op hun zoon Alex (6). Maar er is één ding wat haar dwars zit: “Zijn bedprestaties zijn echt om te huilen.”

Anja: “Toen een tijdje geleden de film When Harry met Sally op tv kwam, met die beroemde scène waarin actrice Meg Ryan midden in een restaurant doet alsof ze een orgasme krijgt, begon mijn man te lachen. Jelle riep dat hij het meteen door zou hebben als een vrouw bij hem toneel zou spelen. Ik lachte wat schaapachtig. Mijn man is een ongelofelijke goeierd, een liefhebbende vader en stiefvader. Ik kan me geen betere levenspartner voorstellen. Hij draagt me op handen en de afgelopen 12 jaar dat we samen zijn, die tijd is voorbij gevlógen. We hebben het gewoon heerlijk samen.

Er is alleen één maar. Jelle is geen geweldige minnaar. Hij doet echt zijn best, maar het is hem nog nooit gelukt mij voor, na of tijdens de daad tot een hoogtepunt te brengen. Om hem niet nodeloos onzeker te maken of uren te laten aanklooien, laat ik à la Meg Ryan wat fraai acteerwerk zien in bed. Jelle heeft dus helemaal niets door, maar ik fake al 10 jaar een hoogtepunt.”

Lees het hele verhaal van Anja in Vriendin 42 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Zou jij hetzelfde doen als Anja?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 okt '14 16:45

  Reactie: Ja, ik zou niet weten hoe je er anders mee om kan gaan
  Ik heb precies het zelfde probleem en laat alles maar voor wat het is.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 15 okt '14 17:45

  Reactie: Nee, ik zou erover proberen te praten met hem
  Waarom faken?? Je kunt het toch eerlijk zeggen! Ik weet wel zeker dat hier niemand mee gebaat is. Als ze eerlijk was geweest dan hadden ze er misschien samen een oplossing voor kunnen vinden. Maar nu wordt het heel moeilijk om alles eerlijk toe te geven....Over dit soort dingen kun je beter ALTIJD eerlijk zijn. De meeste vrouwen komen nou eenmaal moeilijk klaar dat is nou eenmaal een feit.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MB91 wo 15 okt '14 18:07

  Reactie: Nee, ik zou erover proberen te praten met hem
  Als je zo n goede band met elkaar hebt zijn dit soort dingen toch juist bespreekbaar. Hij moet op jou vertouwen dat het ook daadwerkelijk prettig is wat hij doet. Zo niet bespreek het met elkaar. Daar ben je toch levenspartners voor!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |