×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Charlotte zit in de schuldsanering

Vriendin 39: Charlotte zit in de schuldsanering
24.09.2014 - Redactie Vriendin

“Zelfs mijn vriend weet niet dat ik diep in de schulden zit”


Charlotte (40) heeft een enorme schuld, dankzij haar ex-man. Sinds kort zit ze in de schuldsanering en daar schaamt ze zich voor. Zelfs tegenover haar nieuwe vriend Alex. “Ik ben bang dat hij me verlaat als hij het weet.”

Charlotte: “De enkele keer dat mijn vriend Alex bij mij komt eten, pak ik groots uit: voorgerecht, hoofdgerecht, ijs toe, rood wijntje erbij. We genieten van het eten, de kaarsjes op tafel en de romantische muziek. Dat die hele maaltijd gefabriceerd is met ingrediënten van de Voedselbank, weet hij niet. Of dat het bij elkaar niet meer heeft gekost dan 10 euro, maar dat dat alsnog betekent dat ik de rest van de week moet leven op macaroni met geraspte kaas. Net zoals hij niks weet van mijn vreselijke financiële situatie door de schuld die ik heb. Dat moet ook geheim blijven.”

Lees het hele verhaal van Charlotte in Vriendin 39 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij een geheim voor je partner omdat je je ervoor schaamt?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  lunaluna wo 24 sep '14 17:19

  Reactie: Nee
  Nee heb geen geheimen ik klets veel te veel dus hoef gelukkig niet bang te zijn dat ik me zal verraden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wiep wo 24 sep '14 17:44

  Reactie: Ik heb wel een geheim dat ik niet vertel, maar niet omdat ik me ervoor schaam
  Dan ist geen geheim meer
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |