×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Charlotte zit in de schuldsanering

Vriendin 39: Charlotte zit in de schuldsanering
24.09.2014 - Redactie Vriendin

“Zelfs mijn vriend weet niet dat ik diep in de schulden zit”


Charlotte (40) heeft een enorme schuld, dankzij haar ex-man. Sinds kort zit ze in de schuldsanering en daar schaamt ze zich voor. Zelfs tegenover haar nieuwe vriend Alex. “Ik ben bang dat hij me verlaat als hij het weet.”

Charlotte: “De enkele keer dat mijn vriend Alex bij mij komt eten, pak ik groots uit: voorgerecht, hoofdgerecht, ijs toe, rood wijntje erbij. We genieten van het eten, de kaarsjes op tafel en de romantische muziek. Dat die hele maaltijd gefabriceerd is met ingrediënten van de Voedselbank, weet hij niet. Of dat het bij elkaar niet meer heeft gekost dan 10 euro, maar dat dat alsnog betekent dat ik de rest van de week moet leven op macaroni met geraspte kaas. Net zoals hij niks weet van mijn vreselijke financiële situatie door de schuld die ik heb. Dat moet ook geheim blijven.”

Lees het hele verhaal van Charlotte in Vriendin 39 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij een geheim voor je partner omdat je je ervoor schaamt?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  lunaluna wo 24 sep '14 17:19

  Reactie: Nee
  Nee heb geen geheimen ik klets veel te veel dus hoef gelukkig niet bang te zijn dat ik me zal verraden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wiep wo 24 sep '14 17:44

  Reactie: Ik heb wel een geheim dat ik niet vertel, maar niet omdat ik me ervoor schaam
  Dan ist geen geheim meer
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |