×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Lisa, Bo, Esmé en Tessa zijn hetzelfde, maar ook heel verschillend

Vriendin 39: Lisa, Bo, Esmé en Tessa zijn hetzelfde, maar ook heel verschillend
23.09.2014 - Redactie Vriendin

‘We zien er echt verschillend uit, vinden we zelf’


Als je bevalt van de enige eeneiige vierling van Nederland, wil iedereen natuurlijk van je weten hoe het gaat. Maar nu pas, na 21 jaar, doet Anneke (53) voor het eerst haar verhaal. Dochters Bo, Tessa, Lisa en Esmé praten gezellig mee. Anneke: “Toen ik hoorde dat ik zwanger was van een vierling, schrok ik me wild!”

Op de bank in hun ouderlijk huis in het Overijsselse Hardenberg zitten 4 vrouwen die er precies hetzelfde uitzien. Het is al lastig om een tweeling uit elkaar te houden, maar hoe doe je dat bij een eeneiige vierling? Het is duidelijk dat ze al vaker mensen hebben geholpen die er moeite mee hebben dat ze zo ontzettend op elkaar lijken. Zelf zien ze dat trouwens helemaal niet. Lisa: “We zijn juist heel verschillend, vinden we zelf. Qua karakter, maar ook hoe we eruitzien. Esmé heeft bijvoorbeeld een moedervlek in haar gezicht. Nee, wij vergissen ons echt nooit.”

Lees het hele verhaal van Anneke en de vierling in Vriendin 39 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een bijzondere band met je broer(s) of zus(sen)?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 23 sep '14 12:27

  Reactie: Nee, omdat...
  Ik geen contact meer met ze heb door omstandigheden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sandra.lenes.5 wo 24 sep '14 07:35

  Reactie: Ja, omdat...
  ze een verstandelijke beperking heeft maar ben super trots zoals ze alles doet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Dini kerkhof wo 24 sep '14 23:00

  Reactie: Ja, omdat...
  sinds ons moeder is overleden 1991 (vader overleed al in 1973) komen wij maandelijks bij elkaar om bij te klesten. We zijn met 5 meiden en om de beurt verzorgen we de avond of middag. We sparen per keer 10 euro en gaan er 1 keer per jaar samen van naar preston palace
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gea.veurink do 25 sep '14 17:47

  Reactie: Nee, omdat...
  ze ouder zijn en een eigen gezin hebben
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!