×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Lea zorgde ervoor dat haar collega ontslag nam

Vriendin 37: Lea zorgde ervoor dat haar collega ontslag nam
10.09.2014 - Redactie Vriendin

“Mijn collega werd weggepest… door mij”


Elke werkdag weer ergerde Lea (27) zich aan haar collega Silvia (40). Op een dag besloot ze dat Silvia weg moest. “Als zij zou vertrekken, was er voor mij ruimte voor een vast contract.”

Lea: “Je kent ze wel: van die collega’s die je liever kwijt dan rijk bent. Silvia was ook zo iemand. Vanaf de eerste dag dat ik 3 jaar geleden bij een verzekeringsmaatschappij kwam werken, mocht ik haar al niet. Ze droeg van die lange, felgekleurde rokken, een beetje gipsy-achtig, en zag er daardoor uit alsof ze 20 was. In werkelijkheid was ze 40 en ze had geen man of kinderen. Ik kreeg de indruk dat Silvia ook weinig vrienden of kennissen had, want als ze over haar privéleven sprak, ging het bijna altijd over haar huisdieren. Ze had een hagedis, 2 fretten en een hond. Elke dag zette ze een zelfgemaakt soepje in de koelkast, want ze vond het eten in de kantine ongezond. Ze at ook altijd in haar eentje op de afdeling. Achteraf gezien is het belachelijk dat ik haar op haar uiterlijk en gewoontes beoordeelde, maar op dat moment kon ik alleen maar denken: wat ben jij een opmerkelijk type.”

Lees het verhaal van Lea in Vriendin 37 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Wordt er bij jou op het werk gepest?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 wo 10 sep '14 15:49

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
  Ik neem aan dat Lea een volwassen vrouw is, maar wat een kinderlijk gedrag om iemand te beoordelen op uiterlijk. Ik hoop dat ze er een goed gevoel aan over gehouden heeft, om een ander weg te pesten. SCHAAM JE HEEL, HEEL DIEP ! ! ! ! !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 10 sep '14 17:50

  Reactie: Nee, niet dat ik weet
 • Dit is niet ok!

  Momzymom do 11 sep '14 06:33

  Reactie: Ja, ik word gepest
  En nog wel door mijn afdelingshoofd! Ze ontzegt me rechten en behandeld me anders dan de rest. Ze legt de lat voor mij véél te hoog ! En ze misgunde me een bedrijfsetentje met collega's
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!